Nejblbější svatební dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
15.6.15 22:00

:lol: :lol: Já se teda směju. My nic nevhodnýho ndostaly teda.. Jaká smůla nás to potkala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.15 22:01

My jsme dostali prarodičů ( manžela ) bibli a knihu láska a úcta a pak ještě příručku o sexu… :roll: :oops: :lol: ( jsme oba nevěřící a styk jsme měli už dávno před svatbou. ) :twisted: Ale jako když jsme to rozbalovali, tak to byl slušný trapas… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.15 22:01

Kávovar z předváděčky - ne jeden, ale rovnou dva a stejné… :-D Babča má ráda předváděčky…

Příspěvek upraven 15.06.15 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.15 22:02
@mater píše:
Rodiče mi řekli at jim jeden měsíc neplatím inkaso, v te době jsme bydleli u nich v patře a přispívali na inkaso 8o
8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4462
15.6.15 22:03
@ZebruskaPruhoska píše:
My jsme dostali prarodičů ( manžela ) bibli a knihu láska a úcta a pak ještě příručku o sexu… :roll: :oops: :lol: ( jsme oba nevěřící a styk jsme měli už dávno před svatbou. ) :twisted: Ale jako když jsme to rozbalovali, tak to byl slušný trapas… :zed:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
taky chci knihu láska a úcta :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.15 22:04

Já jsem dostala od tchyně, naštěstí ne jako svatební dar, její nedobranou antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
4462
15.6.15 22:04

@RadkaCh 8o 8o fůůů mělo to nějaký podtext snad? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.6.15 22:05

@DeTer taky si řikám, jestli to je nějaké hodnotící gesto nebo co :mrgreen: :mrgreen: síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.6.15 22:06

@Danča87 a fungují oba? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.6.15 22:06
@DeTer píše:
@RadkaCh 8o 8o fůůů mělo to nějaký podtext snad? :lol: :lol: :lol:

Hele, na to jsem si ani netroufla se zeptat. To dovezl tehdy ještě přítel tašku, asi k Mikuláši :think:, s blbostmi a já to vyndávala a říkám mu, že mamce tady zapadla antikoncepce, ať jí zavolá, jestli jí to nemáme dovézt. Prej ne, prej byla pro mě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72
15.6.15 22:07

@ZebruskaPruhoska :mrgreen: a přiučili jste se něčemu? :jazyk: je to sice legrace, ale asi bych byla na rozpacích to rozbalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337

@DeTer Jasan, asi tajný vzkaz, připrav se na budoucí švagrovou/švagra. Eventuálně - já taky ještě můžu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

My jsme dostali 6 kusů zánovních hořčicových komunistických skleniček s barevně vykládaným dnem. Na potrhaném vyžloutlém obalu byl přeškrtaný štítek s cenou v kčs :mrgreen: No letěly hned. Todle mi do baráku nesmí :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.6.15 22:08

@krasnodar jestli myslíš příspěvek @RadkaCh já bych to směrem od tchýne k ní pochopila tak, hlavně abys nebyla těhotná, tak to tady mile ráda raději přenechám antinu. Kdyby náhodou ti tvoje došla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.6.15 22:09
@RadkaCh píše:
Hele, na to jsem si ani netroufla se zeptat. To dovezl tehdy ještě přítel tašku, asi k Mikuláši :think:, s blbostmi a já to vyndávala a říkám mu, že mamce tady zapadla antikoncepce, ať jí zavolá, jestli jí to nemáme dovézt. Prej ne, prej byla pro mě :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já bych si cvrnkla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný