Nejblbější svatební dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
wewa1
19.6.15 23:12
@Anonymní píše:
Mám ti poslat dar, který asi dostali naši před 40 lety (mladší to teda fakt být nemůže :think: )?
Je to z vosku udělaný ztopořený penis, který objímá prsatá ženština. ;) ani nevím kde se to vzalo u mne v pokoji… :mrgreen:

Tak něco podobného dostala mamka tuším k padesátínám od mé tety. Je to také z vosku - svíčka - z jedné strany je to penis, z druhé chlap v kápi. Tak jak to dostala, to je postavené na skříni, očividně ji to moc nepotěšilo…
Holky, jak to tady ale čtu, příbuzní jsou hodně nápadití. :D Zatím dávám nejvíc bodů vložkám a toaleťáku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.15 06:47
@wewa1 píše:
Tak něco podobného dostala mamka tuším k padesátínám od mé tety. Je to také z vosku - svíčka - z jedné strany je to penis, z druhé chlap v kápi. Tak jak to dostala, to je postavené na skříni, očividně ji to moc nepotěšilo…
Holky, jak to tady ale čtu, příbuzní jsou hodně nápadití. :D Zatím dávám nejvíc bodů vložkám a toaleťáku. :lol:

Hele, tak to zkus vyfotit ty. ;) Jestli k tomu máš přístup. ;) Já nevím, kdy se k tomu dostanu, děti jsou marod… :?

• Citovat
  • Upravit
wewa1
20.6.15 10:37

Jedu k našim an chalupu, mají to tam, pokud nezapomenu, tak nafotím. :)

• Citovat
  • Upravit
2780
20.6.15 21:43
@RadkaCh píše: :mrgreen: Taky jsme jeden dostali. Ten teda fakt ke svatbě, s pětitisícovkama :mrgreen:

Tak my bohužel bez peněz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný