Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme takhle od manželovy babičky dostali toaleťák k Mikuláši. Děckám poslala pomeranče. Volali jsme jí, že v té tašce zapoměla záchoďák a prý ne, je pronás. ![]()
@Lidym píše:
My jsme takhle od manželovy babičky dostali toaleťák k Mikuláši. Děckám poslala pomeranče. Volali jsme jí, že v té tašce zapoměla záchoďák a prý ne, je pronás.
@Krasavicaa : nevybrala? Treba ta antikoncepce mi prijde udesna dost
To je primy utok ve smyslu „No vy se hlavne nemnozte“ ![]()
@beruska9 píše:
@Krasavicaa : nevybrala? Treba ta antikoncepce mi prijde udesna dostTo je primy utok ve smyslu „No vy se hlavne nemnozte“
To je fakt
To bude asi nejlepší
![]()
Objednávám se na gyndu, ať mi něco předepíšou
já to totiž neberu, tak zásoby nejsou
![]()
@Krasavicaa píše:
Holky, máte nějaký nápad co hrozného by se dalo dát?Jdu, s donucením na svatbu v září, a potřebuji něco úděsného
![]()
![]()
![]()
Ale z toho co tu píšete, jsem si nevybrala![]()
Mám ti poslat dar, který asi dostali naši před 40 lety (mladší to teda fakt být nemůže
)?
Je to z vosku udělaný ztopořený penis, který objímá prsatá ženština.
ani nevím kde se to vzalo u mne v pokoji… ![]()
@Anonymní píše:
Mám ti poslat dar, který asi dostali naši před 40 lety (mladší to teda fakt být nemůže)?
Je to z vosku udělaný ztopořený penis, který objímá prsatá ženština.ani nevím kde se to vzalo u mne v pokoji…
@RadkaCh píše:THE BEST
![]()
![]()
![]()
[/citace
Hele, já snad až budu mít cestu do svého rodiště, tak, pokud to najdu, to vyfotím.
@Anonymní píše:
Mám ti poslat dar, který asi dostali naši před 40 lety (mladší to teda fakt být nemůže)?
Je to z vosku udělaný ztopořený penis, který objímá prsatá ženština.ani nevím kde se to vzalo u mne v pokoji…
hluboko pod postelí anebo má čestné místo na poličce? ![]()
Je to tuším schované ve skříni, aby to děti nenašly. Ale loni jsem stěhovala pokojík z jedné místnosti do druhé a mé králosvství se stalo spíše jejich královstvím, tak nevím jeslti to vůbec najdu. Navíc fakt nevím historii, jak se to vůbec objevio u nís doma a taťky se na to ptát nechci.
![]()
@Anonymní píše:
Je to tuším schované ve skříni, aby to děti nenašly. Ale loni jsem stěhovala pokojík z jedné místnosti do druhé a mé králosvství se stalo spíše jejich královstvím, tak nevím jeslti to vůbec najdu. Navíc fakt nevím historii, jak se to vůbec objevio u nís doma a taťky se na to ptát nechci.![]()
Ehm
Třeba si vaši dělali portrét
![]()
@RadkaCh píše:
EhmTřeba si vaši dělali portrét
![]()
Spíš bych řekla, že to dostali od nějakých kamarádů či sourozenců… A možná to ani nedostali oni
. ![]()