Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RadkaCh píše:
Tak já to znám jako Lidie
Lidie byli hned v závěsu
![]()
Kamarádka dostala velkou vyšívanou deku na zeď, kde byli vyšiti dva holoubci a pod nimi nějaký citát, kde se dobře daří, tam se doma vaří nebo tak něco… ![]()
@DeTer píše:
zelený ubrus mám taky jo jóóó?!?!?![]()
![]()
![]()
parfémy máš proti klíšťatům, rtěnky na maškarní s dětma… Ona ti vlastně dává samé užitečnosti, ale ty jsi prostě nevděčná snacha. Hrozný tohle to![]()
Tyyyy, ještě jsem nic nevyhodila
Proti klíšťatům, jo?
Tak to musím vyzkoušet ![]()
I když ten zelenej ubrus nevím, kde je
Ten už ti nevyfotím
Najdu na netu podobiznu ![]()
@RadkaCh píše:
Tyyyy, ještě jsem nic nevyhodilaProti klíšťatům, jo?
Tak to musím vyzkoušet
I když ten zelenej ubrus nevím, kde jeTen už ti nevyfotím
Najdu na netu podobiznu
@krasnodar píše:
@tronelka to je teda taky dost strašný. čestné první místo.
Tenkrat jsme se shodly s kamoskou na tom, ze to byla zamerna msta, protoze jeji tetka nemohla zkousnout, ze se vdavala, zatimco jeji dcera mela dite zasvobodna s nejvetsim grazlikem z vesnice. ![]()
@RadkaCh chuděra… CHtěla tě tim potěšit a ty takhle… Vžij se do její situ acetrošku… Schálně až pochválíš jak na tee nejdou klíštata ani komáři, ajk dokonale účinkuje ten repelent co toï dala. Uvidíě jak zjihne a třeba ti dá další
![]()
No, my od tchyne nedostali vubec nic, coz me teda neprekvapulo, ale, co me dorazilo, bylo, kdyz z manzela po svatbe vylezlo, ze si od neho nechala proplatit saty, co si kvuli svatbe porizovala. staly 12 tisic.
@Makin taky pěkný dárek
považ, ona nechtěla abyte neměli zkažený charater. Pravděpodobně vycházela z toho, že jste ke svatbě dostali mnoho a přemnoho peněz od kterých vás chtěla odprostit, aby sjte nebyli zkažení…
@beruska9 píše:
Ty jo, ze nemam v telefonu fotku…nocnik s obsahem vyrobenym z bramborove kase zabarvene horcici a parku tusim…pry to meli byt vtipne nebo co…no nastesti jsme vybalili asi ve 3 rano uz trochu ovineni a vyjuchani, takze jsem docela zachvat smichu dostala, ale nepochopila jsem to dodnes
My si říkali rovnou o peníze a veliká většina to dodržela. Kupovali jsme pak větší věci, které by nám nikdo nekoupil. Kamarádkám jsem si řekla o dar, to jo.
Ale pár lidí chtělo klasiku (paradoxně mladí). Hrnečky mi nevadily, navíc motiv slunečnice mám ráda. Ale sádrovýho trpaslíka s deštníkem jsem taky jaksi nepochopila… no ale máme ho u záhonu, aby se neřeklo ![]()