Nejblbější svatební dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
15.6.15 22:55
@Makin píše:
No, my od tchyne nedostali vubec nic, coz me teda neprekvapulo, ale, co me dorazilo, bylo, kdyz z manzela po svatbe vylezlo, ze si od neho nechala proplatit saty, co si kvuli svatbe porizovala. staly 12 tisic.

Tolik nestály ani mé svatební 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
15.6.15 22:59

@Ester13 moje taky ne. a to jsem si je nechavala sit.kdyz vezmu sakumprdum svatbu, tak nas vysla na padesat plus ty jeji saty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.6.15 23:02
@mater píše:
Rodiče mi řekli at jim jeden měsíc neplatím inkaso, v te době jsme bydleli u nich v patře a přispívali na inkaso 8o

oooo, to jsou slunicka. vy urcite vytapite padesatimetrovej venkovni bazen, takze to byla vyznamna uspora. Fakt CELY mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.15 23:03

@krasnodar dala jsem je do dražby gymnázia, kam chodila sestra a prý stále fungují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
15.6.15 23:12

@Pudloslava jo sleva 1500kč :-)a to jsme si svatbu platili sami… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.6.15 23:22

@Makin samozřejmě :mrgreen: to tchýně dělávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
15.6.15 23:22

Kdyz jsme se brali, tak domacnost byls jiz nekolik let kompletne zarizena- vsichni o tom vedeli. Presto jsme dostali nadhernou sadu nozu na jedno pouziti, dokonalou lampu od vietnamcu, ruzovo modro zelenkave porcelanove hrnicky na kafe s jelenem, ruzovou porcelanovou vazu, sadu rucniku z roku raz dva, priserny obraz s motivem slepice a kohouta. Ovsem vrcholem vecera byl darek od tchyne- 2 papirove krabice z ikea. A i 8 let po svatbe mame na chate vystaveny klenot vsech klenotu; nadhernou konvicku se dvema hrnicky. V naprosto dokonale brcalove zelene barve s namalovanymi tresnickami. Kdyz jsme to vse doma schovavali na pudu, tak manzel konstatoval, priste se nebudu stdet ohlasit, ze bereme pouze prachy. Za blbost se plati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.6.15 23:35

@Aries6 : my jsme ma tom byli stejne, staveli jsme dum takze vetsina hostu nasi zadost o prispevek chapala a respektovala…krome toho ho*na jsme vlastne dostali akorat sadu sklenicek, ale moc hezkou, a nejake rucne delane misticky, taky pekne…no ale tvuj trpaslik je taky bozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
16.6.15 01:37

@beruska9 Je to kýč, co si budeme říkat. Ale ani nás to nepřekvapilo :D Mě bylo skoro blbý si říkat o peníze, ale myčku, matrace nebo schody by nám asi těžko někdo koupil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
16.6.15 08:22

Holky, máte nějaký nápad co hrozného by se dalo dát? :-D Jdu, s donucením na svatbu v září, a potřebuji něco úděsného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale z toho co tu píšete, jsem si nevybrala :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
16.6.15 08:55
@Krasavicaa píše:
Holky, máte nějaký nápad co hrozného by se dalo dát? :-D Jdu, s donucením na svatbu v září, a potřebuji něco úděsného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale z toho co tu píšete, jsem si nevybrala :-D :mrgreen:

Panenku, te dat plenku detskou, do ní hortici a mince. Panenku dat do takove te autosedacku pro panenky omaslovat nejak a nebo zabalit jen do perinky a trada na svatbu.
Bude to sokujici, ale ne urazlive, aspoň uvidí co je jednou ceka :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
16.6.15 08:56
@Kelsey píše:
Panenku, te dat plenku detskou, do ní hortici a mince. Panenku dat do takove te autosedacku pro panenky omaslovat nejak a nebo zabalit jen do perinky a trada na svatbu.
Bude to sokujici, ale ne urazlive, aspoň uvidí co je jednou ceka :pankac: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.6.15 09:28

@DeTer Aaaach, ty musíš být úžasná snacha. Taková chápavá. Takových už je na světě málo :mrgreen:

PS: Včera už jsem nepsala, přišel domů manžel, tak aby si to nepřečetl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9454
16.6.15 09:34
@Aries6 píše:
@beruska9 Je to kýč, co si budeme říkat. Ale ani nás to nepřekvapilo :D Mě bylo skoro blbý si říkat o peníze, ale myčku, matrace nebo schody by nám asi těžko někdo koupil :D

proc by ne? my jsme zrovna predelavali koupelnu tak jsme si od kamosu nechali dat novou vanu, spunt a baterii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
16.6.15 12:04
@RadkaCh píše:
@DeTer Aaaach, ty musíš být úžasná snacha. Taková chápavá. Takových už je na světě málo :mrgreen:PS: Včera už jsem nepsala, přišel domů manžel, tak aby si to nepřečetl :mrgreen:

JÁ jsem úplně dokonalá snacha 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný