Nejde mi žádná práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3912
8.6.22 17:39
@xlocwx píše:
@Titty jo, právě Pohodě nerozumím vůbec :,(

Čemu tam nerozumíš? Pohoda je klientsky příjemný program.
Klidně mi napiš do SZ, co Ti dělá problém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.22 17:40

@Magical-eyes
Jakoby jsem se dneska zhroutila psychicky. Po práci teda. Že jsem brečela tak moc, až jsem křičela.
A třeba fakt nedokážu si v práci spojit všechny souvislosti. Nerozumím ani, co mi říkají. A rodina prostě mě ničí tím, že nechtějí, abych po vš dělala něco primitivního, ale ja fakt nerozumím tomu, co dělám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.6.22 17:51

@xlocwx A co máš za vysokou školu? Omlouvám se, jestli jsi to už psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
8.6.22 18:01
@xlocwx píše:Jakoby jsem se dneska zhroutila psychicky. Po práci teda. Že jsem brečela tak moc, až jsem křičela.
A třeba fakt nedokážu si v práci spojit všechny souvislosti. Nerozumím ani, co mi říkají. A rodina prostě mě ničí tím, že nechtějí, abych po vš dělala něco primitivního, ale ja fakt nerozumím tomu, co dělám :?

Ono taky záleží na tom, jak dobře tě zaučili. Pokud ti toho moc nevysvětlili, tak ty souvislosti ani chápat nemůžeš. Zvlášť když nemáš moc zkušeností.

Mně se osvědčilo si v nové práci všechno zapisovat, hezky do velkého sešitu, podrobně, krok po kroku. Co jsem nechápala, mohla jsem dělat podle zápisků. A po nějaké době mi docvaklo, proč to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.22 22:48

@Titty Taky si píšu a někdy mi to pomáhá a někdy, když jde o něco komplikovaného, tak stejně moc ne :,( Nevím, jestli nejsem nějakým způsobem intelektuálně omezená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat