Nejde mi žádná práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@xlocwx píše:
@Titty jo, právě Pohodě nerozumím vůbec
Čemu tam nerozumíš? Pohoda je klientsky příjemný program.
Klidně mi napiš do SZ, co Ti dělá problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes
Jakoby jsem se dneska zhroutila psychicky. Po práci teda. Že jsem brečela tak moc, až jsem křičela.
A třeba fakt nedokážu si v práci spojit všechny souvislosti. Nerozumím ani, co mi říkají. A rodina prostě mě ničí tím, že nechtějí, abych po vš dělala něco primitivního, ale ja fakt nerozumím tomu, co dělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xlocwx A co máš za vysokou školu? Omlouvám se, jestli jsi to už psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xlocwx píše:Jakoby jsem se dneska zhroutila psychicky. Po práci teda. Že jsem brečela tak moc, až jsem křičela.
A třeba fakt nedokážu si v práci spojit všechny souvislosti. Nerozumím ani, co mi říkají. A rodina prostě mě ničí tím, že nechtějí, abych po vš dělala něco primitivního, ale ja fakt nerozumím tomu, co dělám
Ono taky záleží na tom, jak dobře tě zaučili. Pokud ti toho moc nevysvětlili, tak ty souvislosti ani chápat nemůžeš. Zvlášť když nemáš moc zkušeností.
Mně se osvědčilo si v nové práci všechno zapisovat, hezky do velkého sešitu, podrobně, krok po kroku. Co jsem nechápala, mohla jsem dělat podle zápisků. A po nějaké době mi docvaklo, proč to tak je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty Taky si píšu a někdy mi to pomáhá a někdy, když jde o něco komplikovaného, tak stejně moc ne
Nevím, jestli nejsem nějakým způsobem intelektuálně omezená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit