Nejím to!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13215
24.4.22 09:50

V teorii stravování dle krevních skupin se má za to, že nulky byly nejstarší krevní skupina a že byly lovci, tudíž masožrouti. Nedoporučují se jim mléčné výrobky a obiloviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
24.4.22 10:17
@j.a.n.i1 píše:
A co by se na tom melo eliminovat, proste si objednam nealko a nijak to nekomentuji a hotovo. A když se mě někdo zepta zde si s nim dam panaka, tak nedam a tecka. Ja tedy nejsem abstinent, ale na druhou stranu to neznamená, ze piju vzdy a nemam pocit ze by to nekdo resil, ono je totiž vic o tom, jak to dotycny prezentuje, nez o tom nepiti. Treba bracha nepije vůbec a maximální diveni bylo, je fakt. A nikdo to nerozebital.

To byla odpověd pro Venetiu, která napsala, že je nevhodné chodit někam kde se pije, když já pít nechci. Tak se ptám, jak to udělat. když se to udělat nedá. Všude jsou lidi, kteří si zábavu, posezení bez alkoholu nedovedou představit. Budeš sedět doma napořád? O tom argumentuji já, co je na tom k nepochopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
24.4.22 13:18
@Eliška píše:
To bych nikam nesla :lol:
Smůla no …co cukrárna,kavárna,čajovna ?
@Anna766 píše:
A jak to chceš eliminovat? To jako nepůjdeš na žádnou oslavu, do restaurace nebo někam za zábavou jenom proto, že jsou lidi, kteří si bez chlastu neumí představit pobavení, posezení a diví se jak divizny, když nepiješ alkohol a stačí ti například džus, limonáda, voda? Všude se takoví najdou, to by fakt člověk co nepije alkohol nesměl nikam.

To netuším, nejsem abstinent…ale asi by mi mezi nimi nebylo úplně dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
24.4.22 13:22
@Anna766 píše:
To byla odpověd pro Venetiu, která napsala, že je nevhodné chodit někam kde se pije, když já pít nechci. Tak se ptám, jak to udělat. když se to udělat nedá. Všude jsou lidi, kteří si zábavu, posezení bez alkoholu nedovedou představit. Budeš sedět doma napořád? O tom argumentuji já, co je na tom k nepochopení?

No, k nepochopeni je, proc by to melo byt nevhodné a proc bych vubec mela resot, kdo pije a kdo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
24.4.22 14:26
@bjetuschka píše:
Ahoj, nechápu tu poznámku o krevní skupině, vysvětlíš prosím? :)

Krevní skupina nula je nejstarší ze všech krevních skupin a má žaludek uzpůsobený ke trávení stravy bohaté na živočišné bílkoviny. Lovci mamutů se ale nejspíš nikdy nesetkali s mléčnými výrobky, ani obilím. To až pozdější zemědělci, krevní skupina A. Osobně typologii krevních skupin nijak zvlášť neprožívám a řídím se především vlastním úsudkem.

• Citovat
  • Upravit
2579
24.4.22 19:17
@j.a.n.i1 píše:
Jako chapu, ze ne kazdemu to chutna, ovsem hnus je spis tve vyjadrovani se o jidle :think:

Napsat, že je nějaká kombinace hnus? :think: Chápu, někdo je holt přecitlivělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
24.4.22 19:20

Jinak strava podle krevních skupin je nesmysl. Vychází z mylného předpokladu, že krevní skupiny se vyvíjely spolu s tím, jak se vyvíjel lidský druh, ve skutečnosti jsou však krevní skupiny starší než lidský druh. https://www.sportvital.cz/…nedava-smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
24.4.22 20:37
@j.a.n.i1 píše:
No, k nepochopeni je, proc by to melo byt nevhodné a proc bych vubec mela resot, kdo pije a kdo ne :think:
Já to neřeším ,reagovala jsem na @Venetia
@Venetia píše:
To netuším, nejsem abstinent…ale asi by mi mezi nimi nebylo úplně dobře
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
24.4.22 20:44
@LindenSkyHope píše:
Krevní skupina nula je nejstarší ze všech krevních skupin a má žaludek uzpůsobený ke trávení stravy bohaté na živočišné bílkoviny. Lovci mamutů se ale nejspíš nikdy nesetkali s mléčnými výrobky, ani obilím. To až pozdější zemědělci, krevní skupina A. Osobně typologii krevních skupin nijak zvlášť neprožívám a řídím se především vlastním úsudkem.

Zajímavé, děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
24.4.22 20:45
@whitemirror píše:
Jinak strava podle krevních skupin je nesmysl. Vychází z mylného předpokladu, že krevní skupiny se vyvíjely spolu s tím, jak se vyvíjel lidský druh, ve skutečnosti jsou však krevní skupiny starší než lidský druh. https://www.sportvital.cz/…nedava-smysl

Díky za rozšíření obzorů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.24 08:48

Ahojky, tak já cibuli nejím od malička a nedokážu ji ani teď ve 32 letech, je mi na zvracení pokaždé. Tady jsou přesně ty odpovědi, které jsou v běžném životě. Lidé co to nezažijí tě stejně nikdy nepochopí. Moje rodina si zvykla a respektuje to a já si zvykla na divné komentáře, které stejně neovlivním, protože cibuli nepozřu. :mavam: Nejsi v tom sama a nic si z toho nedělej.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí