Nejíme moc málo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
15.3.17 15:12

Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat.. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
15.3.17 15:21
@Premek_Orac píše:
@Pidulka81 Já bych přidal jednu přesnídávčičku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
15.3.17 15:23
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat.. :pankac: :pankac: :pankac:

Měla, ale normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
15.3.17 15:26
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat.. :pankac: :pankac: :pankac:

mas pravdu, nez toto, tak radsi nepis :roll: :roll: když už, tak normálně, aby se to dalo číst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.3.17 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
15.3.17 15:32
@Pidulka81 píše:
Chtela jsem se zeptat, dcerce bude 7 mesicu, rano se vzbudi kolem 7h. dostane snidanicku, v pul 12 obidek, uz maso-zeleninovy prikrm, ve3-pul 4 svacina, presnidavka, no a v pul 7 vecere,kasicka.Neni to malo? mela by jist casteji?

Je to nejspíš malo, co jí k té snídani? Nepije žádný mlíko? Moje děti se v tomto věku kojily asi 10× za den, plus k tomu ochutnaly příkrm k obědu asi tři lžičky. Takže mě ten váš jídelníček na tak malé dítě přijde zvláštní, ale pokud prospívá dobře, tak možná není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.17 15:34

@Pidulka81 mam sedmimesicniho syna. Vstava v 5.,dostane mleko, v 7.30 si jeste trochu „cucne“. V cca 9 ma ovoce. V 11,30 zeleninovy prikrm. 14.30 mleko, 17,30 kase a pred spanim zase mleko. Takze oproti synovi, jite opravdu malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
15.3.17 15:37
@Pidulka81 píše:
Chtela jsem se zeptat, dcerce bude 7 mesicu, rano se vzbudi kolem 7h. dostane snidanicku, v pul 12 obidek, uz maso-zeleninovy prikrm, ve3-pul 4 svacina, presnidavka, no a v pul 7 vecere,kasicka.Neni to malo? mela by jist casteji?

Vzhledem k tomu že jsem dceru plně pouze kojila 8 měsíců a stačilo jí to, tak mi to málo nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
15.3.17 15:39
@Pidulka81 píše:

napsat můžeš ale jako dospělý člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.3.17 15:54
@Enmamma píše:
V tom případě už mám taky vymletý mozek. My máme papání, děláme hamí hamí a teď se radujeme, že už děláme třetí den bobánky do nočníčku a ne do kaťat :mrgreen: A prodavačce v krámě jsem řekla, ať mi rychle namarkuje bumbání :mrgreen:
:) :lol: :mrgreen: :mavam:, já zase přidávám: miláčku, pojď se krásně napapáníčkovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.3.17 15:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.3.17 15:58
@Pidulka81 píše:

Zdravím, mě si vůbec nepohoršila a ani jsem nic takového při čtení tvého příspěvku necítila. Máš to takhle a je to supr :kytka:
Já mám také různorodý česko-anglicko-rodičovský jazyk :)
Na mou malou zase občas volám: miláčku, pojď se krásně napapáníčkovat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.3.17 16:00

Nebo mě ještě zrovna napadlo, když mě to zrovna chytne: jéééé ty ses tak krásně vyčůráničkovala… :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.3.17 16:44
@Petulka1234 píše: :) :lol: :mrgreen: :mavam:, já zase přidávám: miláčku, pojď se krásně napapáníčkovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.3.17 17:15

@Petulka1234 dekuju aspon neco pozitivniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí