Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..
![]()
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..![]()
![]()
Měla, ale normálně.
@Pidulka81 píše:
Tak jsem fakt necekala takovy reakce k mojemu vyjadrovani. Omlouvam se vam co to tak strasne vadi…Nechapu nektere komentare..to jsem to fakt nemela psat..![]()
![]()
mas pravdu, nez toto, tak radsi nepis
když už, tak normálně, aby se to dalo číst…
@Pidulka81 píše:
Chtela jsem se zeptat, dcerce bude 7 mesicu, rano se vzbudi kolem 7h. dostane snidanicku, v pul 12 obidek, uz maso-zeleninovy prikrm, ve3-pul 4 svacina, presnidavka, no a v pul 7 vecere,kasicka.Neni to malo? mela by jist casteji?
Je to nejspíš malo, co jí k té snídani? Nepije žádný mlíko? Moje děti se v tomto věku kojily asi 10× za den, plus k tomu ochutnaly příkrm k obědu asi tři lžičky. Takže mě ten váš jídelníček na tak malé dítě přijde zvláštní, ale pokud prospívá dobře, tak možná není co řešit.
@Pidulka81 mam sedmimesicniho syna. Vstava v 5.,dostane mleko, v 7.30 si jeste trochu „cucne“. V cca 9 ma ovoce. V 11,30 zeleninovy prikrm. 14.30 mleko, 17,30 kase a pred spanim zase mleko. Takze oproti synovi, jite opravdu malo.
@Pidulka81 píše:
Chtela jsem se zeptat, dcerce bude 7 mesicu, rano se vzbudi kolem 7h. dostane snidanicku, v pul 12 obidek, uz maso-zeleninovy prikrm, ve3-pul 4 svacina, presnidavka, no a v pul 7 vecere,kasicka.Neni to malo? mela by jist casteji?
Vzhledem k tomu že jsem dceru plně pouze kojila 8 měsíců a stačilo jí to, tak mi to málo nepřijde ![]()
@Pidulka81 píše:
![]()
napsat můžeš ale jako dospělý člověk
@Enmamma píše:
V tom případě už mám taky vymletý mozek. My máme papání, děláme hamí hamí a teď se radujeme, že už děláme třetí den bobánky do nočníčku a ne do kaťatA prodavačce v krámě jsem řekla, ať mi rychle namarkuje bumbání
@Pidulka81 píše:
![]()
Zdravím, mě si vůbec nepohoršila a ani jsem nic takového při čtení tvého příspěvku necítila. Máš to takhle a je to supr ![]()
Já mám také různorodý česko-anglicko-rodičovský jazyk ![]()
Na mou malou zase občas volám: miláčku, pojď se krásně napapáníčkovat
![]()
Nebo mě ještě zrovna napadlo, když mě to zrovna chytne: jéééé ty ses tak krásně vyčůráničkovala…
![]()