Nejlepší hluboký kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
19.7.19 21:17
@jakanas píše:
Výrobce udává rozměr nahoře 85*35cm, což je prostě klasika, lůžko bude pod 80cm

Nevím kolik to přesně je, ale nedávno jsem ji tam dávala, má 74 cm a v pohodě i s tím fusakem by to dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.7.19 21:33

Ahoj, já doporučuji Tako city travel 2017. Marne jsem sháněla kočárek který je dostatecne odpruzeny a nemá nafukovací kola(takže bez reseni lepení treba uprostřed procházky) a az jsem uviděla tento tak se mi chtělo brečet, že jsem konecne našla a dokonce s vyskou je spokojen i muj táta který má 2,1 m. A syn je v nem naprosto spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.19 21:36
@Barrrbucha píše:
Nedam dopustit na Patron. Ma opravdu velkou korbu a na podvozek si muzes dat zvysujici nastavce, takze je korbicka vysoko.

Jakej typ Patronu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
19.7.19 21:49
@jakanas píše:
Nechci se Vás dotknut, ale není to pravda. To že má kočárek z venku 84cm je k ničemu když vevnitř má Rozměry:
vanička - 39×84 cm (vnitřní: d75×hl24ך36) to je uboze málo na velké dítě v zimním fusaku.

My vybírali, aby byl hlavně vysoký..všechny byly pro trpaslíky..a malý se narodil v září, takže v zimě se tam v pohodě s fusakem vešel..Teď už je ve sporťáku, tak je to jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
19.7.19 21:53

@jakanas nápadů fandím, i když design teda nic pro mě. Nikde jsme nenašla kolik ten kočárek váži a rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.19 22:29

Za me Adamex Barlleta. Prostorna jak korbicka tak sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
19.7.19 22:30

Máme Patrona. Podvozek Delta-4C, který je outdoorový, vhodný do města i do terénu. Korbu máme Figo, vnitřní rozměr matrace 84×34 cm. Nesehnala jsem ani tak velké nepropustné prosteradlo do kočárku, nechávám si přešít prostěradlo z postýlky :D Máme i zvyšovací nástavce, bez nich je teda ten kočárek jak pro panenky :)) nizoučko. Skvěle se s ním manipuluje, skládání je jednoduché a korbička je super lehká, tuším asi 3,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14114
20.7.19 01:26
@g.sandova píše:
Jakej typ Patronu? Dekuji

Podvozek Delta F4 (ma aretovaci predni kola, coz je do terenu nekdy lepsi) a bouda Amigo. A fakt doporucuju ty zvysujici nastavce. Vejde se pak pod kocar i vetsi nakup a ja toho odvozila hodne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.7.19 06:13

@Barrrbucha já jsem měla n třetí dítě apollon alux, jenže jsem nepočítala s dalším dítětem. On by byl stejně už dost starý.
Koukala jsem jejich stránky a dá se tam sestavit cokoliv. Hlavně je to kvalita, ks byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.7.19 07:15
@pikola píše:
@jakanas nápadů fandím, i když design teda nic pro mě. Nikde jsme nenašla kolik ten kočárek váži a rozměry.

je to tam uvedeno na konci popisu Ovšem jedná se opravdivé údaje se vším příslušenstvím. Spousta výrobců „zapomíná“ přičíst třeba váhu kol, tašky na madlo, tašky pod kočárek pláštěnky… prostě všeho co je součástí kočárku.

Rozměry a váha kočárku:

Váha podvozku s taškou pod kočárek a taškou na rukojeti 4,9Kg

Váha hluboké korby s matrací a vložkou 5,5Kg

Váha sportovní verze 4Kg

Délka stojícího kočárku 92cm, šířka 59cm

Lůžko hluboké korby od země 63cm, horní okraj hluboké korby od země 84cm

Polohování madla 63-117cm od země

Rozměr matrace hluboké korby 85×38cm

Vzhled je potom většinou dílem zákaznic. Šijeme více jak 90% kočárků na zakázku. Už jsme dělali i drsňáckej pro motorkářku i kočárek alá hello kity

Příspěvek upraven 20.07.19 v 07:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.7.19 07:19
@LD1 píše:
Máme Patrona. Podvozek Delta-4C, který je outdoorový, vhodný do města i do terénu. Korbu máme Figo, vnitřní rozměr matrace 84×34 cm. Nesehnala jsem ani tak velké nepropustné prosteradlo do kočárku, nechávám si přešít prostěradlo z postýlky :D Máme i zvyšovací nástavce, bez nich je teda ten kočárek jak pro panenky :)) nizoučko. Skvěle se s ním manipuluje, skládání je jednoduché a korbička je super lehká, tuším asi 3,5 kg.

Jak jseš s tím podnikem spokojená? Zvládá sníh a terén, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
20.7.19 07:53

@g.sandova se sněhem zatím zkušenost nemám, máme ho krátce, protože letní dítě… :) ale spokojená zatim jsem, jen ho nemám vyzkoušený v tom sněhu. Ale věřím, že to bude v pohodě, jak psal někdo výše, přední kolečka se dají aretovat. Než jsme ho koupili, zkusila a viděla jsem spoustu kočárků, většina klasicky byla polská. A je to nesrovnatelný. Já jsem ženská a nezkoumala jsem to až tak do detailu, ale vím, že manžel byl nadšený, že u patrona je ta „klapka“ pro zaaretování kol kovová, všechny ostatní kočárky jsme viděli s plastovou. Ono je hezký, že je třeba lehký podvozek /u některých/, ale zrovna u podvozku mi to přijde jako hazard, z principu pak prostě nemůže být kvalitní a bytelný, když se jedná o kočár za 10k v trojkombinaci… viděli jsme to i na těch konstrukcích, že ta kvalita byla fakt úplně jinde. Podvozek patrona má asi 10 kilo, ale jede se s ním fakt parádně a celkově pak i s korbou působí hrozně lehkým dojmem, ta ovladatelnost je prostě pecka. Ale je pravda, že si člověk připlatí, byť se dají vychytat i akce, kdy to vyjde cenově úplně v pohodě, ale musí člověk jet přímo do vzorkové prodejny Patrona, sídlí v Mělníku. My ten kočárek viděli poprvé v klasickém obchodě s kočárky, ve dvojkombinaci vycházel cca na 17500,–. Bydlíme ale kousek od Mělníku, takže jsme si řekli, že zajedeme tam, abychom ho i kvůli případným reklamacím měli přímo od prodejce. Super přístup, vše nám ukázali, vysvětlili a ještě nám poradili, ať si pro kočárek přijedeme o týden později, že budou mít nějaký baby day a slevu na všechno 15 %. Shodou okolností jsme chytli v akci i sporťák, takže ten den, kdy jsme tam byli, jsme si vše objednali a na ten baby day jsme si to jen vyzvedli a dvojkombinace nás vyšla asi na 13500. To je cenově jak „dražší“ kočárky z Polska. 😁 😁 Hned vedle té prodejny mají budovu, kde se ty komponenty vyrábí, je to opravdu úplně český výrobek, ne že dovezou komponenty z Polska, tady to poskládají a vydávají to za český kočárek. Paní v Patronu i v tom předchozím obchodě říkala, že se k reklamacím vrací jen jeden typ, a to Pallas, ta nejlevnější kombinace, snad ho už ani nebudou dal vyrábět nebo co. A je super, že si ten kočárek člověk poskládá sám podle svých potřeb. Je pravda, že se všechno musí dokupovat zvlášť, není u něj v základu taška, pláštěnka, nic. Já teda přebalovací tašku už měla, takže my kupovali podvozek, hlubokou, sporťák (ten nemám zatím vyzkoušený v praxi), pláštěnku a moskytiéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
20.7.19 08:24

@jakanas takže necelých 10kg? To je zase nějak málo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14114
20.7.19 09:16

@g.sandova Ja ho mela i ve snehu a dobry. Jen se musi zaaretovat kolecka. Koukam ze na strankach ma aretovaci kolecka uz jen 4C, ja kocar kupovala pred dvema lety, ted ho chystam na druhe dite. Jen jsem nevychytala sportak, mam Ergo a nejde uplne do lehu, ale je to starsi model, novejsi uz uplne polozis. A k tem slevam, my kupovali taky primo v Melniku a byl drazsi nez na strankach. Pani nam poradila objednat v eshopu a vyzvednout tam, ze iceny jsou levnejsi, ale nam se nechtelo jet tam znova, tak jsme zaplatili plnou cenu. Cca o 10% vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.7.19 09:27

@Barrrbucha právě jsem koukala, že ten f4 není.
Děkuji za info, uvidím. Je to pro mě nějak lepší než kupovat ty polský kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí