Nejlepší romantické knihy

• Otevřená skupina

Pro všechny kteří si chtějí o knihách povídat :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

2539
28.5.14 20:51

Nejlepší romantické knihy

Ahoj :) Mohli by jsme sem psát naše nejlepší romantické knihy? Myslím, že bude super mít to vypsané krásně přehledně :think:
Pro mě je to asi zatím Padesátka (přečteno za 1 týden kompletně :D )a Nabíječ :srdce: To je super vtipná kniha, kterou tu zná už asi každá stejně jako Padesátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
615
29.5.14 12:25

Mě v poslední době velmi nadchla kniha V hnízdě kolibříka od Any M (přečteno jedním dechem, za jeden večer). Bohužel jsem ji měla z knihovny, ale už ji mám i objednanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.6.14 19:00

Není to příliš obecné? Co takhle rozdělit kandidáty na nej knihy podle jednotlivých subžánrů?
Já osobně mám takových nejlepších knih celou řadu, protože srovnávat např. historickou romantiku a současnou tvorbu dost dobře nejde. A to nezmiňuji různé další speciality jako detektivní linie, špionážní zápletky, humor, paranormální a scifi prvky aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.7.14 11:37

Mě se líbila taková ta oddychovka od Zuzany Franckové jako Život naruby, Život jako pohádka. Čte se to rychle a má to spád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.14 20:43

Na romantiku moc nejsem, četla jsem akorát Janu Eyrovou a něco od Jane Austen a to se mi líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny