Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
, prodloužila jsem si život o 10 let - smíchy jsem málem sletěla z židle
Po Václaváku směrem nahoru k Muzeu pluje ponorka. Najednou z ní vyskáčou paragáni a postupujou podél ní v rojnici. Tak dojdou až ke krtečkovi, co tam jezdí s buldozerem. Jeden z paragánů se ho ptá:„Ty, krtku - kolik je hodin?“ Krtek sleze, dívá se na lopatu buldozeru a povídá: „Zítra bude pátek.“ Paragán jenom zakroutí hlavou a povídá: „To nevadí, já to stejně skočím…“
saracenka píše:
tak kolik že je teda těch hodin?![]()
![]()
![]()
„Protože lopata…“
Tak tomuhle stylu humoru rozumím naprosto přesně a obávám se, že - abych odpověděla saracence, kolik je - že až dopiju tu modrou hrušku, pak hromosvod uhodí, jak to je.
Jura007 píše:saracenka píše:„Protože lopata…“
![]()
![]()
Emilie - to je nějaký italský bratránek plukovníka Hartmanna od Luftwaffe???
![]()
mě se stejně celý léta líbí jeden a tomu jsem věrná ..,,Berušky kam jdete?,,… ,,No a ..,,!
saracenka píše:Jura007 píše:saracenka píše:„Protože lopata…“
![]()
![]()
![]()
![]()
aha
saracenka píše:
mě se stejně celý léta líbí jeden a tomu jsem věrná ..,,Berušky kam jdete?,,… ,,No a ..,,!
Co proletí berušce hlavou, když se rozmázne o sklo jedoucího auta?
Jura007 píše:saracenka píše:Co proletí berušce hlavou, když se rozmázne o sklo jedoucího auta?
asi že nemá lítat v protisměru ne?
saracenka píše:Jura007 píše:asi že nemá lítat v protisměru ne?saracenka píše:Co proletí berušce hlavou, když se rozmázne o sklo jedoucího auta?
vy mi ale dáváte
![]()
saracenka píše:…no obvykle jí proletí hlavou její vlastní zadeček…Jura007 píše:asi že nemá lítat v protisměru ne?saracenka píše:Co proletí berušce hlavou, když se rozmázne o sklo jedoucího auta?