Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
saracenka píše:
a chudinka malá kropenatá
já myslela, že kropenatá je slepice a beruška má puntíčky ![]()
eviliska píše:saracenka píše:já myslela, že kropenatá je slepice a beruška má puntíčky
u tak blbýho vtipu je to snad detail ne?
![]()
Hele, fóry už tu jedou v jiný diskuzi, vy jim do toho fušujete, ale musím uznat, že docela dobře!
![]()
Juro, ne Hartmann jakože je z Hartmanic a s Luftwafe má společnej jen ten čerstvej šumavskej luft!
saracenka píše:eviliska píše:u tak blbýho vtipu je to snad detail ne?saracenka píše:já myslela, že kropenatá je slepice a beruška má puntíčky
a chudinka malá kropenatá![]()
![]()
![]()
to je fakt, ale jsem detailista ![]()
Emilie píše:
Hele, fóry už tu jedou v jiný diskuzi, vy jim do toho fušujete, ale musím uznat, že docela dobře!![]()
![]()
![]()
Juro, ne Hartmann jakože je z Hartmanic a s Luftwafe má společnej jen ten čerstvej šumavskej luft!
jakože hartman je z hartmanic?
Kde ty věci, Hartmann Rico sídlí ve Veverské Bitýšce u Brna. A co se tam vyrábí, to už byste ve svým věku mohly vědět..... ![]()
saracenka píše:Emilie píše:jakože hartman je z hartmanic?
Hele, fóry už tu jedou v jiný diskuzi, vy jim do toho fušujete, ale musím uznat, že docela dobře!![]()
![]()
![]()
A nééééééé????
![]()
juro to nevim hele ,mě zajímá cena a kolik je tam ks
ten nás zase dostal..
Jura007 píše:
Kde ty věci, Hartmann Rico sídlí ve Veverské Bitýšce u Brna. A co se tam vyrábí, to už byste ve svým věku mohly vědět.....
Jo, ty myslíš starýho Hartmanna? No ten ať si sídlí kde chce … ![]()
Sáruš tak já ti napovím… Když mají chlapi své dny, tak si dávají Fernet… A když ty máš své dny, tak si dáváš co teda…? ![]()
Jura007 píše:
Sáruš tak já ti napovím… Když mají chlapi své dny, tak si dávají Fernet… A když ty máš své dny, tak si dáváš co teda…?
Já teda RUM … rozumně užívanou medicínu, pochopitelně … ![]()
Jura007 píše:čokoládu
Sáruš tak já ti napovím… Když mají chlapi své dny, tak si dávají Fernet… A když ty máš své dny, tak si dáváš co teda…?
Jura007 píše:
sex pauzu
![]()
eviliska píše:cože to jsem nejvíc nadrženáJura007 píše:sex pauzu
Sáruš tak já ti napovím… Když mají chlapi své dny, tak si dávají Fernet… A když ty máš své dny, tak si dáváš co teda…?![]()