Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neprihlasena Jaruna píše:mari1912 píše:Tak to bud rada,ze jsi ji neotevrela,ja d.bil samozrejme anoNeprihlasena Jaruna píše:Já tě upozorňuju,že jsem tou myší nad tím odkazem byla,ale neodvážila jsem se kliknout.Snažila jsem se jí najít teď,ale je smazaná,ale je tam cca první věta vidět a ještěže jsem tuhle diskuzi neotevřela.mari1912 píše:Uprimne teda tahle diskuse byla fakt na
No to je jako diskuze s názvem: Šťouráte se v nose???Už bylo smazané adminama,ale téma fakt naa ze jich podobnych tu bylo,ale u tehle se mi opravdu zvedl zaludek,ta u me vede.A jeste,jak to autorka popsala,to mam pro priste,ze nebudu lezt do takovych diskusi,ale myslela jsem si,ze je to proste nejaka sranda.
.Popis teda na zvraceni a nepochopim,jak tohle muze zalozit dospela zenska,nechapu.
Třeba to byl zase nějaký hec,která z nás se na to chytí ![]()
mari1912 píše:Neprihlasena Jaruna píše:Třeba to byl zase nějaký hec,která z nás se na to chytímari1912 píše:Tak to bud rada,ze jsi ji neotevrela,ja d.bil samozrejme anoNeprihlasena Jaruna píše:Já tě upozorňuju,že jsem tou myší nad tím odkazem byla,ale neodvážila jsem se kliknout.Snažila jsem se jí najít teď,ale je smazaná,ale je tam cca první věta vidět a ještěže jsem tuhle diskuzi neotevřela.mari1912 píše:Uprimne teda tahle diskuse byla fakt na
No to je jako diskuze s názvem: Šťouráte se v nose???Už bylo smazané adminama,ale téma fakt naa ze jich podobnych tu bylo,ale u tehle se mi opravdu zvedl zaludek,ta u me vede.A jeste,jak to autorka popsala,to mam pro priste,ze nebudu lezt do takovych diskusi,ale myslela jsem si,ze je to proste nejaka sranda.
.Popis teda na zvraceni a nepochopim,jak tohle muze zalozit dospela zenska,nechapu.
No,nektera se samozrejme chytila.Ja teda vyjadrila jen zhnuseni,nedalo mi to.
Neprihlasena Jaruna píše:mari1912 píše:No,nektera se samozrejme chytila.Ja teda vyjadrila jen zhnuseni,nedalo mi to.Neprihlasena Jaruna píše:Třeba to byl zase nějaký hec,která z nás se na to chytímari1912 píše:Tak to bud rada,ze jsi ji neotevrela,ja d.bil samozrejme anoNeprihlasena Jaruna píše:Já tě upozorňuju,že jsem tou myší nad tím odkazem byla,ale neodvážila jsem se kliknout.Snažila jsem se jí najít teď,ale je smazaná,ale je tam cca první věta vidět a ještěže jsem tuhle diskuzi neotevřela.mari1912 píše:Uprimne teda tahle diskuse byla fakt na
Moje fantasie je vážně bujná a asi si to dokážu představit,co se tam řešilo ![]()
saracenka píše:
mě se zdá ,že poslední dobou těch šílených diskuzí tady přibývá každý den x....:mrgreen:
![]()
![]()
nějaké erekce na slunci ne?
![]()
![]()
![]()
Sáruš neblbni… Víš přece že nesprávná apretace cizích termitů s sebou přináší vysoké rizoto…
![]()
Jura007 píše:saracenka píše:Sáruš neblbni… Víš přece že nesprávná apretace cizích termitů s sebou přináší vysoké rizoto…
mě se zdá ,že poslední dobou těch šílených diskuzí tady přibývá každý den x....:mrgreen:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jura007 píše:saracenka píše:Sáruš neblbni… Víš přece že nesprávná apretace cizích termitů s sebou přináší vysoké rizoto…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saracenka píše:
erekce na slunci je snad úplně běžný jev ne?![]()
No to samozřejmě je. My víme své, že? A s tou erekcí na Slunci jsi mne předběhla, chtěla jsem napsat přesně to samé ![]()
Ester13 píše:saracenka píše:No to samozřejmě je. My víme své, že? A s tou erekcí na Slunci jsi mne předběhla, chtěla jsem napsat přesně to samé
saracenka píše:
aspon někdo má erekci ![]()
Lastkecka píše:saracenka píše:aspon někdo má erekci
ježiši tady se to zase zvrhlo
chcete mě snad zkazit?
![]()
saracenka píše:Ester13 píše:saracenka píše:No to samozřejmě je. My víme své, že? A s tou erekcí na Slunci jsi mne předběhla, chtěla jsem napsat přesně to samé
![]()
![]()
![]()
![]()
já se s tebou podělim o slávu
Děkuji
![]()
saracenka píše:Lastkecka píše:ježiši tady se to zase zvrhlosaracenka píše:aspon někdo má erekci
chcete mě snad zkazit?
![]()
![]()
tebe jo? to jde? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
děkuji dámy krásně mě bavíte, jen tak dál
![]()
Tak to bud rada,ze jsi ji neotevrela,ja d.bil samozrejme ano