Nejstarší vzpomínka z dětství?

2429
20.3.15 19:44

Nejstarší vzpomínka

Takové nostalgické téma na páteční večer - jaká je vaše první, nejstarší vzpomínka na tomhle světě?? Kolik Vám bylo? já první co si pamatuju, že jsem ležela v postýlce v jesličkách, byla bouřka a já jsem hrozně brečela, protože jsem nevěděla co to je a hrozně jsem se bála, pak ke mě někdo přišel a uklidnila jsem se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
20.3.15 19:46

Co si pamatuju tak asi vzpomínka tak rok a půl.. jak jsemv postýlce, přesně vidím, jak naši měli lonžici, když bydleli ještě u babičky..

Příspěvek upraven 20.03.15 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

Já si pamatuju nemocnici, kde jsem ležela se zánětem mozku…dřívější vzpomínky mi ten zánět vymazal. Bylo mi pět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231

Když mi byly 3 roky, tak jsem utekla s kamarádem do rozestavěné školky na kolotoče. Mu byli 4 :lol: Hledal nás celý dům. To nezapomenu, nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.3.15 19:47

Asi rok a půl. Stálá jsem v postýlce a řvala na celé kolo. Vždycky jsem to dělala, když jsem vstala, aby mě naši slyšeli až dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
@Uzo píše:
Když mi byly 3 roky, tak jsem utekla s kamarádem do rozestavěné školky na kolotoče. Mu byli 4 :lol: Hledal nás celý dům. To nezapomenu, nikdy :lol:

Bych vás seřezala jak hady :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024

Pamatuju si sukni s minie z dovozu :lol: byl mi rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
20.3.15 19:48
@majki.r píše:
Já si pamatuju nemocnici, kde jsem ležela se zánětem mozku…dřívější vzpomínky mi ten zánět vymazal. Bylo mi pět :kytka:
:( :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Par zablesku. Ani nevim jestli je to pravda. S jistotou mohu rict ze si pamatuju az okamziky z posledni tridy ve skolce. Předtím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271

Asi 2,5 roku, začala jsem chodit do školky. Při vstupu do třídy jsem začala v rohu u dveří plakat a to si pamatuju. Stojím otočená ke zdi a pláču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
20.3.15 19:49
@BlueFairy píše:
Bych vás seřezala jak hady :cert: :D

No však taťka by mě seřezal, kdyby mě mamka nechránila a dodnes si pamatuju, jak mu mamka říkala - nebij ji, už ode mě schytla. A já přitom neschytla a jak mi to šrotovalo v hlavě, že mu mamka lže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.3.15 19:49

Nejstarší asi z roka a půl, měla jsem čerstvě narozenou sestřičku a mamka nás vezla v jednom kočáru a já musela mít hrozně pokrčené nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.3.15 19:50
@syselinka píše:
Takové nostalgické téma na páteční večer - jaká je vaše první, nejstarší vzpomínka na tomhle světě?? Kolik Vám bylo? já první co si pamatuju, že jsem ležela v postýlce v jesličkách, byla bouřka a já jsem hrozně brečela, protože jsem nevěděla co to je a hrozně jsem se bála, pak ke mě někdo přišel a uklidnila jsem se..

Moje první vzpomínka je taky z jesliček, mohli mi být tak dva roky a ležím na veliké terase zabalená ve fusaku. ptala jsem se na to mamky a říkala, že nás tam dávaly spát i v zimě…
A pak si pamatuju, jak jsem si hrála u pra babičky ve skříni na výtah..Pamatuju si, že to byla velká zelená almara, to mi prý bylo něco přes dva roky..Nikdo mi nechtěl věřit, že si to pamatuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12550
20.3.15 19:50
@BlueFairy píše:
Asi rok a půl. Stálá jsem v postýlce a řvala na celé kolo. Vždycky jsem to dělala, když jsem vstala, aby mě naši slyšeli až dolů :lol:

však tak to má být :mrgreen: :kytka: ahoj kočko, jsem tě dlouho neviděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
20.3.15 19:51

Já záblesky ze školky v přírodě, akorát vůbec netuším, kdy to bylo. A pak telegram, že umřel děda, to mi byly necelé 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová