Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takové nostalgické téma na páteční večer - jaká je vaše první, nejstarší vzpomínka na tomhle světě?? Kolik Vám bylo? já první co si pamatuju, že jsem ležela v postýlce v jesličkách, byla bouřka a já jsem hrozně brečela, protože jsem nevěděla co to je a hrozně jsem se bála, pak ke mě někdo přišel a uklidnila jsem se..
Co si pamatuju tak asi vzpomínka tak rok a půl.. jak jsemv postýlce, přesně vidím, jak naši měli lonžici, když bydleli ještě u babičky..
Příspěvek upraven 20.03.15 v 19:46
Já si pamatuju nemocnici, kde jsem ležela se zánětem mozku…dřívější vzpomínky mi ten zánět vymazal. Bylo mi pět ![]()
Když mi byly 3 roky, tak jsem utekla s kamarádem do rozestavěné školky na kolotoče. Mu byli 4
Hledal nás celý dům. To nezapomenu, nikdy ![]()
Asi rok a půl. Stálá jsem v postýlce a řvala na celé kolo. Vždycky jsem to dělala, když jsem vstala, aby mě naši slyšeli až dolů ![]()
@Uzo píše:
Když mi byly 3 roky, tak jsem utekla s kamarádem do rozestavěné školky na kolotoče. Mu byli 4Hledal nás celý dům. To nezapomenu, nikdy
Bych vás seřezala jak hady
![]()
@majki.r píše:
Já si pamatuju nemocnici, kde jsem ležela se zánětem mozku…dřívější vzpomínky mi ten zánět vymazal. Bylo mi pět
Par zablesku. Ani nevim jestli je to pravda. S jistotou mohu rict ze si pamatuju az okamziky z posledni tridy ve skolce. Předtím nic.
Asi 2,5 roku, začala jsem chodit do školky. Při vstupu do třídy jsem začala v rohu u dveří plakat a to si pamatuju. Stojím otočená ke zdi a pláču.
@BlueFairy píše:
Bych vás seřezala jak hady![]()
No však taťka by mě seřezal, kdyby mě mamka nechránila a dodnes si pamatuju, jak mu mamka říkala - nebij ji, už ode mě schytla. A já přitom neschytla a jak mi to šrotovalo v hlavě, že mu mamka lže ![]()
Nejstarší asi z roka a půl, měla jsem čerstvě narozenou sestřičku a mamka nás vezla v jednom kočáru a já musela mít hrozně pokrčené nohy ![]()
@syselinka píše:
Takové nostalgické téma na páteční večer - jaká je vaše první, nejstarší vzpomínka na tomhle světě?? Kolik Vám bylo? já první co si pamatuju, že jsem ležela v postýlce v jesličkách, byla bouřka a já jsem hrozně brečela, protože jsem nevěděla co to je a hrozně jsem se bála, pak ke mě někdo přišel a uklidnila jsem se..
Moje první vzpomínka je taky z jesliček, mohli mi být tak dva roky a ležím na veliké terase zabalená ve fusaku. ptala jsem se na to mamky a říkala, že nás tam dávaly spát i v zimě…
A pak si pamatuju, jak jsem si hrála u pra babičky ve skříni na výtah..Pamatuju si, že to byla velká zelená almara, to mi prý bylo něco přes dva roky..Nikdo mi nechtěl věřit, že si to pamatuju ![]()
@BlueFairy píše:
Asi rok a půl. Stálá jsem v postýlce a řvala na celé kolo. Vždycky jsem to dělala, když jsem vstala, aby mě naši slyšeli až dolů
však tak to má být
ahoj kočko, jsem tě dlouho neviděla ![]()
Já záblesky ze školky v přírodě, akorát vůbec netuším, kdy to bylo. A pak telegram, že umřel děda, to mi byly necelé 4 roky.