Nejtěžší okamžiky, období v životě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.24 22:13
@Jahudka82 píše: Více

Tak jaký si to uděláš, takový to máš. Nemusíš dělat nic z toho, co jsi napsala, že se musí dělat dnes. To, že nějaká máma to začala dělat, ostatní se přidaly, tak to je hloupost těch matek ale.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.24 22:44

Každá doba je něčím náročná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17553
21.10.24 23:32
@Anonymní píše: Více

Tak jasně, můžeš si dělat co chceš jak chceš - jen je asi lepší to nikde moc nevykládat a už vůbec nepsat sem :lol: :) :mavam: Tady dostaneš sprda i za to, že jdeš do herničky :lol: 🙈 Jinak to bylo myšlené spíš obecně, že je dneska taková móda odsuzovat za vše, jen protože někdo to má, vidí a dělá zrovna jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.24 00:03

Mám několik let, nevím, zda nejhorší, ale je to taak náročnýý..

Cca před 5 lety manžel první nevěra, roky jeho agrese, pití, odcházení a vracení se domů.
Dnes jsem již pár měsíců rozvedená, city mám možná trochu zhojené, ale těžký život přede mnou. Jsem sama, bez dětí, rodičů, práce, domov - byt, kde jsem žila 30 let budu muset kvůli vysokému nájmu opustit.
Budu začínat v 54 letech od nuly. Přijde mi, že už je na to pozdě a stále si opakuji, jak jsem mohla takto dopadnout. No bylo tam spoustu i mých chyb, byla jsem naivní, hodná holčička, zbytečně..
Ale mám zdraví, i když psychické mnohdy nic moc, snažím se vážit si těch nejmenších a nejzákladnějších věcí, také to není samozřejmost..

Všem přeji lepší zítřky a věřím, že to všechny zvládneme :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.24 08:04
@Anonymní píše: Více
:hug: Přeji hodně sil a posílám objetí.

Také jsem z mé naivity udělala hodně chyb, pár jich lituji možná mě i doženou. Mnohdy si říkám, jak jsem stará, tak jsem blbá (a stále naivní) :oops:

• Citovat
  • Upravit
14010
22.10.24 08:12
@stinga píše: Více

Jeeee to bych dostala kartáč, v neděli jsme pekla a připravovala pohoštění na oslavu, manžel uklízel, jedno ditko u babičky druhe bylo nuceno si hrát samo v pokojíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
31.10.24 21:51
@Anna766 píše: Více

No, to bylo jinak: Řidič jel služebním autem.
Ten mladík nehodu zavinil, protože mu v noci náhle vstoupil do cesty.
Ale řidič, místo aby zraněnému poskytl pomoc a přivolal záchranku, odvezl ho na opuštěné místo do lesa, a tam ho vyklopil. Proto si šel sednout za pokus o vraždu.

A spor o náhradu škody nevyvolal ten řidič, ale jednatel společnosti, které to auto patřilo. Ale úhradu škody mu soud nepřiznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77524
1.11.24 00:43
@eumedon píše: Více

aha, tak takhle to bylo, už je to dýl, nepamatovala jsem si to přesně,
akorát jsem si pamatovala právě, že rodiče toho kluka měli zaplatit škodu na autě, což mi přišlo šíleně nemorální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí