Největší nákupní omyly..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
11.12.20 14:34
@Kelen píše:
Parostroj na výrobu domácích špaget. Jedny těstoviny jsem v tom vyráběla asi 3 hodiny. Tolik času prostě nemám… :mrgreen:

Co? :D udělám těsto, nechám odležet a proteinů strojkem na těstoviny, sice to nejsou špagety, ale „proužky“ ale je to rychlé :lol: :lol: :lol: zajímavý stroj

• Citovat
  • Upravit
Altavista
11.12.20 14:38
@Netopirek píše:
Holky, jaké máte sodasteamy? My měli ten obyčejný, ale bohužel spadl z police (né poprvé :oops: ) a nepřežil.
Teď zvažujeme dražší, ten co má možnost láhvi do myčky anebo skleněné. :think:

Mám asi základní - Spirit stydlive růžová :roll: loni měli ve slevě a protože můj starší odešel, tak jsem ho vzala. Ale na láhve do myčky by byl nej, já piju rovnou z láhve, je moje, tak je mi jedno že zajde a vyhodím ji. Má lehčí systém na výměnu bombičky (prý) a můžeš vodu sytit do kdy chceš, dokud držíš jede.

• Citovat
  • Upravit
6650
11.12.20 15:27

@lilith1 Multicooker mě stál kolem 2,5 tisíc. Nejvíc používám pomalé vaření na guláše, ragů a vývary, jdou v něm smažit řízky, oproti pánvi to tolik neprská. Když dělám větší množství tak v troubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.12.20 15:34

@Peggy54 Na Dron pozor, když s ním půjde lítat tak je nová legislativa, musí ho mít zaregistrovaný a pokud je větší nebo s kamerou tak tam jsou i nějaké další podmínky. Myslím že to bude platit po novém roce. Takže radši nastudovat co a jak bude kdyby se náhodou chlap rozhodl oklepat prach z vrtulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.12.20 16:00

Kazdy nákup drazsi veci do domácnosti stokrat promyslim, jestli to vazne potrebujeme, a mam rada zivotni minimalismus, takze problémy s nevyužitými kramy doma nemivame ;)

Minula se u nas uspechem domaci pekarna a takovy pečící hrnec, ci co, ale tim nas obdarovali pribuzni.. Poslali jsme to brzo pres bazar do sveta. Mozna se mi vali ve skrini par nevyuzivanych svršků, ale komu ne.. Jinak asi nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
11.12.20 16:00

Instax Mini… vypadá velmi stylově, ale vyfotit na něm něco koukatelnýho, to je umění. Zlatej IPhone, ten vyfotí všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
12.12.20 11:58

Tak já teda spotřebiče taky hodně dlouho promýšlím a zbytečnýho nemám asi nic. Resp - mám každou kravinu, i ten vaflovač. Vafle děláme jednou za čas, ale mám to ráda a nezabere to moc místa. To samý pomaláč. Nezvykla jsem si vařit v tom normálně eintopf, ale na vývary je to prostě boží. Bez vakuovačky bych nechtěla žít… Takže jo, mám doma hory krámů, ale všechny je miluju! :oops:

@lilith1 A ten přístroj na dokonale krémové smoothie existuje - akorát je to vitamix za ranec. Ale i ten má malý háček, třeba citrusy je za mě stejně lepší odsťavnit v trnovým odšťavňovaci, protože jinak musíš dokonale oloupat tu bílou kůru, která je hořká. Teď jsem zabila pomerančovou šťávu grepem. Věděla jsem to, ale lemra si řekla, o kolik to asi tak může zhořknout? (O hodně :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.12.20 23:40

Jo, jsem ujetá na lodičky a kabelky, ale jak jsem těhotná, tak mi natekly nohy. Mám jich doma opravdu hodne, některé jen odzkoušené v obchodě.
No kde jsou moje původní třicetsedmičky :mrgreen:
Snad se mi velikost nožky po porodu postupně vrátí :think:
Aspoň že těm kabelkám jsem neurostla, ale ty teď taky asi moc nevyužiju :cert:

Příspěvek upraven 13.12.20 v 00:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
13.12.20 00:55

Asi domácí pekárna a instax. Pekárnu jsme dostali tak to tak nebolí, ale ten Instax jsem chtěla snad rok, pak jsem ho dostala a fotila 2×, fotky jsou vcelku drahé, tak je mi to líto, ale pořád si říkám, že se k tomu vrátím a budu fotit častěji a víc. JInak vše využíváme.
Pobavily mne některé příspěvky co všechno máte doma jako třeba jogurtovač, výrobník cukrové vaty a ohřívač párků v rohlíku :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
13.12.20 01:00
@kralovnicka píše:
Asi domácí pekárna a instax. Pekárnu jsme dostali tak to tak nebolí, ale ten Instax jsem chtěla snad rok, pak jsem ho dostala a fotila 2×, fotky jsou vcelku drahé, tak je mi to líto, ale pořád si říkám, že se k tomu vrátím a budu fotit častěji a víc. JInak vše využíváme.
Pobavily mne některé příspěvky co všechno máte doma jako třeba jogurtovač, výrobník cukrové vaty a ohřívač párků v rohlíku :D :palec:

Výrobník cukrové vaty jsem si vždycky jako dítě hrozně přála, ale opravdu strašně moc :lol:
Barák máme velký, třeba by se nám sem ještě jeden nesmysl vešel :lol:
Sny se mají plnit no a je před Vánoci… To špatně dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
13.12.20 02:58

Vysavač na okna, pro nás totální chujovina. Mám obsedantně kompulzivní poruchu a ten zmeťour nechává čmouhy, takže stejně pak jdu a okna leštím jak o život. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.12.20 03:58

Ja jsem si asi před třemi lety koupila ten depilační foto přístroj. Za asi pět tisíc. No až teď ho vytáhla dcera a dnes ho chci zkusit taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
13.12.20 08:51
@majdalenka20 píše:
Vysavač na okna, pro nás totální chujovina. Mám obsedantně kompulzivní poruchu a ten zmeťour nechává čmouhy, takže stejně pak jdu a okna leštím jak o život. :lol:

Ja jsem snim spokojena a moji rodiče taky.Je potreba udávat tu gumu u vysavače, aby tam nezustavaly chloupky a samozrejme predtim umyju cele okno jarovou vodou. U toho lesteni me vždycky naštve, kdyz pak zasviti slunicko to je jeste vetsi hrůza nez případná smouha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
13.12.20 10:41

@marra2
Nevažuješ parní mop prodat? Nebo někdo jiný z vás? Láká mě to vyzkoušet…
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.12.20 11:25

@majdalenka20
nezvažuješ, že se toho vysavače na okna zbavíš? Já šmouhy neřeším, okna neleštím. A mám zasklený balkon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný