Největší nákupní omyly..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
13.12.20 11:27

Tady se z toho stava slušnej bazar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.12.20 11:40
@Ba-stet píše:
Tady se z toho stava slušnej bazar :mrgreen:

proč toho nevyužít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
13.12.20 12:32
@majdalenka20 píše:
Vysavač na okna, pro nás totální chujovina. Mám obsedantně kompulzivní poruchu a ten zmeťour nechává čmouhy, takže stejně pak jdu a okna leštím jak o život. :lol:

Já si ho nemůžu vynachválit (mám ten od Karcher) a že se to bude muset ještě prelestit, s tím jsem počítala.
Za mě super pomocník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11900
14.12.20 00:16
@Rachel_cz píše:
Já si ho nemůžu vynachválit (mám ten od Karcher) a že se to bude muset ještě prelestit, s tím jsem počítala.
Za mě super pomocník :palec:

Přesně tak, jeden z nejpovedenějších dárků, co jsem si nechala dát. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.12.20 00:26

Špatně prodaný batoh na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8700
14.12.20 00:33
@Lalelale píše:
Philips lumea, drahé jak prase a je to prachobycejne světýlko, co nemá absolutně žádný účinek. Mohla bych si na kůži svítit baterkou :mrgreen:

A nejsi blondýna? Já jsem z něj nadšená, nohy mám už půl roku bez chlupů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
20.12.20 20:31

re

Já už nikdy nebudu kupovat elektroniku z číny, vždy mi přišlo něco co nejelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
20.12.20 20:44
@Amalthea píše:
A nejsi blondýna? Já jsem z něj nadšená, nohy mám už půl roku bez chlupů :palec:

Taky jsem spokojená :palec: Mám tedy úplně černý porost :mrgreen:

Jinak, čeho jsem se zbavila je pekárna chleba - nemám na to čas a chleba nám ani nechutnal, víc dětem chutná upečený v troubě a to těsto zadělám rukou nebo ručním šlehačem. Friťák jsem taky dala do oběhu, to byl zase dárek od tchýně, která prodává domácí potřeba a asi se potřebovala zbavit ležáku. Neměl vyjímatelnou nádobu a to byl dost problém, navíc byl na hrozně malý objem. Jinak krámy nekupím a vše, co mám používám.
Naopak třeba tlakáč, ten jsem si musela prosadit u manžela, který byl zásadně proti, protože tchýně ho měla a nikdy v něm nevařila. Nedala jsem na něj a koupila jsem si sadu 2 a jsou v provozu skoro při každém vaření. Mám je už 16 let :palec:

• Citovat
  • Upravit
8700
20.12.20 21:16
@Mufina píše:
Taky jsem spokojená :palec: Mám tedy úplně černý porost :mrgreen:Jinak, čeho jsem se zbavila je pekárna chleba - nemám na to čas a chleba nám ani nechutnal, víc dětem chutná upečený v troubě a to těsto zadělám rukou nebo ručním šlehačem. Friťák jsem taky dala do oběhu, to byl zase dárek od tchýně, která prodává domácí potřeba a asi se potřebovala zbavit ležáku. Neměl vyjímatelnou nádobu a to byl dost problém, navíc byl na hrozně malý objem. Jinak krámy nekupím a vše, co mám používám.
Naopak třeba tlakáč, ten jsem si musela prosadit u manžela, který byl zásadně proti, protože tchýně ho měla a nikdy v něm nevařila. Nedala jsem na něj a koupila jsem si sadu 2 a jsou v provozu skoro při každém vaření. Mám je už 16 let :palec:

To je vtipné, mám to s těmi věcmi, co jsi jmenovala úplně stejně :mrgreen:
Lumea je super, friťák a pekárnu jsem dala k ledu, papiňák používám taky několikrát do týdne a bez něj ani ránu :mrgreen: a já tedy mám ještě v oblibě „remosku“, takovou vytuněnější od Tefalu, ta taky jede několikrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
20.12.20 21:32

U nás je téměř nevyužitý robotický vysavač, nemáte někdo zájem?

• Citovat
  • Upravit
9023
20.12.20 21:40
@Mamanova93 píše:
U nás je téměř nevyužitý robotický vysavač, nemáte někdo zájem?

bere i chlupy a seno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
21.12.20 06:08

@bublinek
Chlupy ano, seno jsme nezkoušeli.

• Citovat
  • Upravit
1857
21.12.20 09:49

Tak u nas vysavac na okna (Karcher) miluju, susicku miluju, běžecký pas byl nejlepší letošní investice. Ale nepoužívaných krámu by se u nas taky našlo fest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.12.20 21:08

Sakra věci na uklízení to pro mě není dárek :D kupuji to co děti a ostatní využijí denodenně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
12.12.21 22:52

@MiladkaR a to je co treba? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie