Nekaka ani po čípku - dcera 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
14.4.19 16:48

Probiotika asi zkouselas ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.19 16:54
@Teresa.p
@Teresa.p píše:
Probiotika asi zkouselas ze?

Ano my zkousely fakt vsechno o cem se tady uz mluvilo tekutiny a normalni jidlo nabizim. Ale ona nechce uz jsem to vzdala a zacla nabizet sladky piti tak to uz vuuubec nefunguje… a lit a rvat to do ni nemuzu ona jinak proste radsi neji vubec a jen krade psovi granule tak pes uz granule ma schovany ve spajzu ale nepomoha zatim ani to… ona totiz ma zacpu jak psychickou tak fyzickou a vzniklo to uz pri porodu vlastne. Ma 2,5 a musim rict ze porad hruza akorat horsi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
14.4.19 17:07

Já dala malýmu párkrát gutalax, pak se rozkadil sám. Předtím katastrofa, každá stolice porod. Brečela jsem nad ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.4.19 17:40

Ahoj nam pomohl odvar z ovesnych vlocek…hrst ovesnych vlocek dat do hrnce zalit vodou a chvilku varit nez se udela takovy mlecny hustejsi ale tekutejsi odvar. vlocky sami o sobe zmekcujou stolici. malej ma problemy taky s tvrdou stolici a kdyz uz to fakt nejde tak tohle zabira.. Ja to michala s mlikem ale jestli uz nema umely tak bud udelej vlockovou polevku a nebo at to zkusi po troskach vypit.ale neslad to. drzim palce a melo by se to delat pravidelne ty vlocky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.4.19 18:00

@Bluena berry jdete na detskou proktologii. Najdete si nejblizsi, nevim odkud jste, v Praze je vyborna v Motole a v Dejvicich na Marjance, urcite jdete, daji vam presny instrukce, co kdy davat k jidlu a tak. Sice tedy Lactulosa/Forlax/glycerinove cipky jsou zaklad, ale poradi vam dalsi triky. Pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.4.19 18:02

@Bluena berry Hlavne tedy naprosty zaklad je, ze musi kakat kazdy den, ne po sedmi dnech. Pokud jeden den nekaka, tak dalsi uz dat cipek a delat vsechno pro vykakani. Po sedmi dnech uz ma zacpu a boli ji tlaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
14.4.19 18:39

Krome te proktologie me napada vyvary ji? mleko pije? ja davam synovi do mleka rybi tuk, krome ucinku na CNS ho trochu prohani. po vyvaru se pos… vzdycky. co rada ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.20 16:30

@Bluena berry My mame ted to stejne :/ mala trpi ma velike krece stim ze i v te kreci zustane treba 5-6 minut a nejvic v noci ze spani nebo prez den jak spi tak se vzbudi s krecí napsali nam forlax ted bereme 3 den zatim jeste nic dcera nekakala 14 dni uz.. zkousela jsem čípky nic, espumisan na prdiky take nic porad stejne nakonec jsme ob den jezdili tady u nas na pohotovost a pokazde nam rekli ze brisko ma mekke ze simuluje, tak jsem ji jednou nahrala jela jsem do K. Varu a tam mi vse vysvetlili ze nemuze simulovat, ze to nejde krece simulovat a napsala nam glyc. cipky stim kdyz nepomuzou tak mam koupit forlax kdyby ani to tak budeme muset jkit pro zadanku a nechaji si nas tam s tim ze ji udelaji nejaky vysetreni, že muze mit parazita. tak sem na nervy a cekam uz aby se nam vykakala. ale moje hlavni otazka je za jak dlouho se vykaka po forlaxu kdyz už to bere 3 den a furt nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.20 16:33

@Luska kolik je synovi? Nasi je 2 roky a 8 mesicu tak se bojim abych ji tim gutalaxem neco nepodrazdila

• Citovat
  • Upravit
5301
24.8.20 16:35

Forlax neni projimadlo, dela jen to, ze zmekci stolici. Takze by mela jit lip vykakat. Misto cipku zkuste EasyLax. Je to tekuty glycerin, promaze to zadecek a hur se pak stolice zadrzuje. Kolik je dceri? Ten EasyLax je lepsi, nez cipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.20 16:37

@FenekUsaty 2 roky a 8 měsícu

• Citovat
  • Upravit
5301
24.8.20 16:38

Otazka je, z ceho ty krece ma. Jestli tak urputne tlaci, nebo tak urputne zadrzuje. Ono to vypada dost podobne. Pokud ma stazeny zadecek pevne k sobe, tak zadrzuje. Forlax sice tu stolici zmekci (kdyz k nemu bude dost pit), ale uplne vykakat to to dite nedonuti. Cipek nebo ten EasyLax promaze konecnik tak, ze se to zadrzuje hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.20 16:40

@FenekUsaty ty krece kdyz ma tak u toho i tlaci, jakoby ji chutnu zadickama k sobe a jako kdyz davate holcicku venku curat tak takhle zkousim jestli se i lip vykaka a nic, a ted co ji davam ten forlax tak uz nam aspon prdi a krece uz nejsou 3 dny ale jeste porad se nevykakala

• Citovat
  • Upravit
751
25.8.20 14:52
@Anonymní píše:
@Luska kolik je synovi? Nasi je 2 roky a 8 mesicu tak se bojim abych ji tim gutalaxem neco nepodrazdila

Už je mu 9 let. Tenkrát jsem manžela poslala pro Gutalax, jenže lékárnice mu to rozmluvila, tak přijel s čípky. Věčně jsem malýho naháněla pod postelí, jak čípky nechtěl. Gutalax jsem dala asi tak 6 až 8, přesně už nevím, je to dlouho. Dávala jsem tak 3 až 5 kapek. Vím, že už byl ve školce, když jsem mu ho dávala, něco málo přes tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí