Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a víte kdy jste měli ovulaci???Já, jo vzhledem k tomu, že jsem si dělala ovu testy:)))tak, že já jí měla 10-11.3.
Ale kdy se mimísek uhnízdil přesně nevím, ale 4dny po ovu jsem měla neskutečné bolesti v podbřišku tak to by mělo být ono ![]()
@ninuska100 ja nevim kdy jsem ovu mela… Koncem unora jsem vysadila HAK… Tak jsem to jaxi nepoznala… Ale kolem 12.-13. Dne se objevil takovy ten bilkovy hlen… Ale asi jen jeden den, takze nevim, zda to bylo ono
@Bramborka85 Ted to tak je proto jsou sáčky přelepené, ale neboj to není tak hrozné
jestli 10nebo 25 hlavní je, že máš // ![]()
Musím končit za chvilku mi přijde chlap z práce, a valíme na návštěvu večer se tu ukážu, zatímmmmmm ![]()
@ninuska100 teoreticky jsou carky na testu s citlivosti 10 silnejsi nez na testu s citlivosti 25???
No radši se k těm špatným zážitkům vracet nebudeme!! budeme věřit, že ted je vše okkk
! jo ty testy jsou přelepený, měla jsem to taky, v lékarně mi to, ale vyměnila. Na jiný diskuzi to tam holky měly taky, jsou to trošku potvory, protože holky byly zklamané, že jim čárka nesílí, a vůbec by se to nemělo dělat.. takové podvody! Berete nějaké vitamíny? nebo rybí tuk? ja totiž ryby nejím vůbec..tak nevím.
@eluv píše:
No radši se k těm špatným zážitkům vracet nebudeme!! budeme věřit, že ted je vše okkk! jo ty testy jsou přelepený, měla jsem to taky, v lékarně mi to, ale vyměnila. Na jiný diskuzi to tam holky měly taky, jsou to trošku potvory, protože holky byly zklamané, že jim čárka nesílí, a vůbec by se to nemělo dělat.. takové podvody! Berete nějaké vitamíny? nebo rybí tuk? ja totiž ryby nejím vůbec..tak nevím.
Beru kys. listovou. Dceři se snažím vařit zdravě, takže se snad celkem zdravě stravuju i sama. V prvním těhotenství v práci to asi bylo se stravou horší, na vaření večer nebyl moc čas, navíc tam číhaly za každym rohem automaty na sušenky atd., teď mám předsevzetí se krotit, ať tolik netrpim po porodu
.
Jo a sílu čárek nezkoumám, nemá to cenu…
@Pipi 00 no ja tomu zdravému stravování moc nedám. V práci není kolikrát ani čas jít na oběd
, ale musím to nějak vykoumat, nebo si vařit doma. Mě spíš zajímají ty ryby, když je nejím, někde jsem četla, že se po nich dobře vyvíjí mozek!
@ninuska100 píše:
Holky a víte kdy jste měli ovulaci???Já, jo vzhledem k tomu, že jsem si dělala ovu testy:)))tak, že já jí měla 10-11.3.Ale kdy se mimísek uhnízdil přesně nevím, ale 4dny po ovu jsem měla neskutečné bolesti v podbřišku tak to by mělo být ono
Ja měla ovu kolem 12-13 unora, podle testu pozdě 17den po Ms. Ale hlavně, že byla! ![]()
@eluv No jo, při prvním jsem taky jedla děsně, kolikrát v „mekáči“
. Ryby asi moc často taky ne
. Tak ber nějaký komplexní vitamíny a máš to. Já je pak brala při kojení, pač jsem nestíhala vůbec vařit…