Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
16.7.14 13:40

No já si hlavně myslím, že se z kojení stala určitá modla.. jakože je to jediné co se hned vidí, jakoby nebylo víc důležitých věcí do může máma dítěti dát- neříkám, že nesouhlasím, že je to to nej, ale neni to jediné nej..
Nejvíc mě pak pobaví, když se někdo tváří, jak kojí, například okolo roku a pak vidím, že dá dítěti párek- známá..
Já to neřešila, ale hučela do mě ironicky a pak když jsem ji divěla, jak dává to nejlepší a šup páreček na večeři a nakojit, tak mi to clekem přišlo usměvné no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
16.7.14 14:07

@MonikaN.89 nektere deti v noci spi, nektere se budi a je jedno, jake ma mliko. Ja vstavam k male 1-2× za noc i jdyz jsem kojila i ted na Hippu :mrgreen: ma proste hlad no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.14 14:53

Jinak mi davame nutrilon 1 a tritydenni ditko vydrzi zhruba od desiti do pul paty spinkat a pak krmime co 3-4 hodiny. V porodnici brecel hlady, nez jsem je ukecala na um.
Tak snad dostinex zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
16.7.14 17:49

My jsme teda na sunaru premium 1.. v noci mi taky krasne spi, tech 6-7 hodin.. ve dne po 3 hod.. netrapí nas prdíky, bobánkujem krásne.. ani nevim proc si teda dělám hlavu z tech řečí okolo mě.. ale když se to poslouchá kazdy dan.. ale nejlepe od tech co ani děcka nemají :palec: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.14 19:19

My jsme od začátku na Nutrilon 1 a zkusila jsem koupit Nutrilon1 good sleep and ten nam teda vubec nevyhovoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.7.14 19:56
@b.barber píše:
to jo.. ja to vylozene za fajn vec neberu, UM, ale kdyz vidim ze je malé fajn a je spokojena, tak proc bych si měla delat hlavu?? :?

no já to spíš myslela tak že většina mamin se snaží kojit, nejde nebo jiné problémy, tak najednou na umělko a je jasný že většinou se dítě začne chovat jinak, déle spí, najednou zjistí že je to pohoda že může večer nakrmit taťka zatímco ony si stihnout dát sprchu atd. takže hodně holek co znám pak říkalo že fakt je umělko pohodlné a že jim ani nevadí že to stojí peníze. přesně tak to mám já, u první holky jsem se nerozkojila ale pak jsem zjistila že mi to ani nevadí, byla to paráda se sunarem. ale říct to někomu kdo dělá ksichty do kočáru proč nekojím a chudák malá nekojená tak to šli lidi už do kolen, asi čekali že budu z toho na prášky že malá není kojená a já na to byla snad i hrdá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
16.7.14 20:08

Koukám, že tahle diskuze šla do kytek. Byly tady maminky co kojit chtěly a nemohly a teď se tu hašteří maminy jak jsou „super“ že si nechaly zastavit laktaci. To je teda fakt síla. Jak na tohle můžete být hrdé to nepochopím(teda pokud k tomu nevedou zdravotní důvody). Netvrdím že MM je to nejlepší co se dítěti může dát, ale na druhou stranu imunitu ze sunarů nezískají. Je to dosti sobecké zastavit to jen proto, že se vám prostě kojit nechce a přijde vám to zvrácené :roll: ale tak můj názor, že… tak si to užívejte a dál tu pruďte zbytek uživatelek co jsou nešťastné, že kojit nemohou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
16.7.14 20:43

Myslim že žádná tady nekojí protoze by nechtela kojit 8o
A já znám hodne deti co kojene jsou a jsou nemocnejsi nez ty nekojene.. :nevim:
Já na to teda hrdá nejsem, ale když vidím že se ma malá dobře.. tak je zbytecne se stresovat a byt nestastna.. aby to jeste na mě poznala a byla ze me taky nestastna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.7.14 20:53
@Edita2 píše:
Koukám, že tahle diskuze šla do kytek. Byly tady maminky co kojit chtěly a nemohly a teď se tu hašteří maminy jak jsou „super“ že si nechaly zastavit laktaci. To je teda fakt síla. Jak na tohle můžete být hrdé to nepochopím(teda pokud k tomu nevedou zdravotní důvody). Netvrdím že MM je to nejlepší co se dítěti může dát, ale na druhou stranu imunitu ze sunarů nezískají. Je to dosti sobecké zastavit to jen proto, že se vám prostě kojit nechce a přijde vám to zvrácené :roll: ale tak můj názor, že… tak si to užívejte a dál tu pruďte zbytek uživatelek co jsou nešťastné, že kojit nemohou ;)

jooo na tebe jsme tu čekaly abys nás všechny poučila a my se zastyděly :poblion: kdybys sis dala laskavě tu práci a přečetla si poslední stránky zjistila bys příběh většiny z nás, většina to zkusila u prvního děcka a u druhého věděla že to znovu nechce absolvovat z různých důvodů a proto se tak roozhodla. a imunita? jak mi vysvětlíš že moje nekojené 4 leté děcko bylo za dva roky ve školce nemocné asi tak 7× s rýmou za oba roky dohromady a kojené úžasné dětičky o kterých píšou příručky(v porodnici jsem se dozvěděla že nejen že tyto děti jsou super chytré, zdravé ale mají i lepší záda a oči :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) věčně na hromadě, týden doma týden školka, furt na antibiotikách, moje malá antibiotika ještě neměla. není schopná ani dostat neštovky, lítala jsem s ní po všech čertech aby je dostala a nic. imunitu má zpekla dobrou i bez úžasného MM!! moje 2 roky kojená neteř má alergie, astma, atop ekzém jj imunita z kojení :potlesk: :potlesk: úvod tématu byl o tom že se v dnešní době kojení žere a tlak lidí je nesmírný přitom o nic nejde, takže v tom se ztotožňujeme úplně všechny co tu jsme ač jsme nekojili dobrovolně nebo ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.7.14 20:57

@Edita2 síla je tvůj příspěvek, když se ti to nelíbí tak se nevyjadřuj. Já taky do kojicich diskuzi nepišu co si myslím o MM a kojení. Myslím, že každá tady se snažila kojit. Já se hrdě přiznám, že moje snaha netrvala ani dva dny. Malá má hipp a já se cítím líp a ona taky. Mimochodem máš testovány svoje mlíko? Asi těžko, já vím přesny složení mlíka. Imunitu dítě kojenim nezíská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.7.14 20:59
@scentini píše:
@Edita2 síla je tvůj příspěvek, když se ti to nelíbí tak se nevyjadřuj. Já taky do kojicich diskuzi nepišu co si myslím o MM a kojení. Myslím, že každá tady se snažila kojit. Já se hrdě přiznám, že moje snaha netrvala ani dva dny. Malá má hipp a já se cítím líp a ona taky. Mimochodem máš testovány svoje mlíko? Asi těžko, já vím přesny složení mlíka. Imunitu dítě kojenim nezíská.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.7.14 21:09

@JayLee Snasela si ten Dostinex dobre? Ja se to pomalu bojim strcit do pusy kdyz ctu ty vedlejsi ucinky. Mam taky jen dva prasky ale uz to chi mit zasebou :D asi to moc resim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.7.14 21:11
@tonkar píše:
@JayLee Snasela si ten Dostinex dobre? Ja se to pomalu bojim strcit do pusy kdyz ctu ty vedlejsi ucinky. Mam taky jen dva prasky ale uz to chi mit zasebou :D asi to moc resim

to neřeš prosím tě, i brufen má v příbalovém letáku seznam nežád. účinků a lidi to žerou jak lentilky:-)) mě to nic nedělalo ale vůůůůůůůůůůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.7.14 21:13

@martulkasloník tohle mě vždycky tak vytočí. Nikdo cizí nemá právo takhle soudit někoho koho nezná. Porod jsem měla velmi těžký, psychicky nic moc. Prsa jeden velkej bolavej strup. Děcko pilo krev. A všichni se tvářili, že je to supt čupr. Jsem se teď tak vytočila. Taky nepišu pravdy těm co neočkuji, satkuji a dávají děcku hambáč v roce. Hmmm asi začnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
16.7.14 21:16

Tak pridavam taky svuj prispevek, mam deti 3 a bohuzel se mi nepodarilo kojit poradne ani jednu z dcer. U prvni jsem to resila z duvodu toho, ze vsichni rikali, jak je to dobre a prospesne, tak jsem se trapila, az jsem si to zhnusila. U druhe dcery jsem to neresila a kdyz to proste neslo, tak to neslo a ted u treti dcery jsem to opet resila, ale to je zase tim, ze jsem starsi matka, tak jsem se pokousela a bohuzel.Je pravda, ze mam pocit, ze co mam kojene deti kolem sebe, jsou daleko nemocnejsi, nez deti moje-nekojene.Tak co je lepsi, vystresovana matka, ktera nedela nic jineho, nez sedi a pokousi se kojit svoje dite, cele dny a noci nebo spokojene dite i matka, byt na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová