Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
18.7.14 13:22

Promin, ale k tvym komentarum nemam slov.Ja se svym detem nevenuju, sebrala mi je socialka. Holky, nebudte pipky bez mozku.Toto je preci diskuze, ale co se tady predvadi. Hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.7.14 13:28
@lucinka38 píše:
Promin, ale k tvym komentarum nemam slov.Ja se svym detem nevenuju, sebrala mi je socialka. Holky, nebudte pipky bez mozku.Toto je preci diskuze, ale co se tady predvadi. Hruza

Takže si to shrneme. Přiletíš do diskuze jak fůrie, abys setřela všechny přítomné, jaké jsou to hydry a čůzy, když kojit nechtějí.
Neustále se dokola zapojuješ, loučíš, poučuješ o tom, co by která měla zrovna dělat.
Jestli by si měly hrát s dítětem, nebo bystřit mozek při křížovkách, aby na mateřský nezdegenerovaly, aby se teda sebraly a nebyly pipky bez mozku.
Sama tu sedíš, vypisuješ nesmysly a poučky, zrovna tak, jako každý druhý, proto opravdu nechápu, proč máš sama sebe na příčce o čtyři šprušle výš než ostatní uživatelky, ač jsi úplně stejná jako všechny ostatní. Že by to přísloví o prázdném sudu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 13:39
@lucinka38 píše:
Promin, ale k tvym komentarum nemam slov.Ja se svym detem nevenuju, sebrala mi je socialka. Holky, nebudte pipky bez mozku.Toto je preci diskuze, ale co se tady predvadi. Hruza

Slov mas plno evidentne. A to ted hrdjes na city nebo co? Nikdo nemame lehky zivot, tak nesud. A co tu predvadis je vic nez hruza, to mas opet pravdu. Nezapomen se rozloucit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 13:44

@Virginia pekne jsi to shrnula. My jsme ale horsi, protoze my se nevenujem detem. Ona je lepsi, protoze ji je sebrala socka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.7.14 13:52
@lucinka38 píše:

tak to nekomentuj a jdi prudit jinam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.7.14 13:58
@MilijonDolarBejby píše:
@Virginia pekne jsi to shrnula. My jsme ale horsi, protoze my se nevenujem detem. Ona je lepsi, protoze ji je sebrala socka

Tak ohledně dětí su klidná. Nejstarší s kamarády na chalupě, druhé a třetí na koupališti s kamarádkou, čtvrté v břiše.
Já si tu můžu vysedávat až do aleluja. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.14 14:06
@Virginia píše:
Tak ohledně dětí su klidná. Nejstarší s kamarády na chalupě, druhé a třetí na koupališti s kamarádkou, čtvrté v břiše.
Já si tu můžu vysedávat až do aleluja. :mrgreen:

tyjo, to je deti! Gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.7.14 15:50

Ahoj vsem, uz delsi dobu procitam tyhle a podobne diskuze. A uz mi zacina vadit to, jak vsichni odsuzuji ty, co nechteji kojit. Z jakehokoli duvodu. Ja jsem v 8. mesici a uz ted vim, ze kojit nebudu a ani nechci. Neni to nejaky chvilkovy vymysl, procetla jsem spousty a spousty clanku. Chci byt odpocata a vyspana matka, aby manzel mohl dite v noci nakrmit se mnou na stridacku a ja pak mela plno sil se o male postarat. Nechci se nekolik mesicu trapit tim, ze to jde spatne a malo, byt vystresovana, mit vystresovany a hladovy dite a manzela, ktery radsi bude v praci, nez aby to musel sledovat. Takhle daleko bych to nenechala dojit, jen kvuli tomu, ze se na me nekdo bude divat skrz prsty, ze jsem spatna matka. Tihle lide mi jsou uplne fuk. Nikde neni dokazano ze UM je horsi ne MM, proste je to podle me jen o psychice. Spokojeni rodice=spokojene dite. A kazdy at si soudi jen sam sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.7.14 19:35

@iva f Jen do toho moc ti fandim! Ja to mam taky tak!
Pres den se staram ja, pres noc pritel a funguje to uzasne!
Ja jsem vyspinkana do ruzova, dite taky a nemusim se stresovat tim, ze to nejde, rozkousanyma bradavkama nebo ze jsem snedla neco, co diteti uskodi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
28.7.14 19:50

@iva f @tonkar Fandím vám. Sama jsem kojila 4 měsíce, ukončil to sám syn, nechtěl, byl to měsíc, kdy jsem byla na blázinec. Navíc syn s podváhou, byl kvůli tomu i v nemocnici.. Teď jsme na UM oba spokojení, mám pocit, že jsem silnější, občas se prospim když manžel nakrmí.
Ale stejně mám podivný pocit kolem žaludku, když se někdo ptá, jestli kojím.. Dost mi ten měsíc, kdy odmítal pít, pocuchal nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
28.7.14 19:53

Přijde mi smutný to nezkusit, třeba by to šlo levou zadní a kojení by trvalo 10minut… s tím vyspáním se mě to zaráží úplně, že v noci krmí chlap a já chrápu :think:
No každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.7.14 19:54

Ano, nekdo nekoji a je to jeho vec. Nikomu do toho nic neni. Kazdy ma pravo vňlby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 21:26

Jsem zvedava, co ja… Brzo rodim, prsa me neskutecne boli od zacatku. Dvorce si musim mazat a mit furt podprsenku, jinak bych umrela. Mam je uplne bolave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.7.14 23:09

Au to je k zesileni. jeste ze mi dostinex zabral rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.7.14 10:24

Holky a jak je to s nekojením v porodnici??
Já jdu za 2 týdny na císaře a už teď mám obavy, že to bude stejné jako u syna… moje prsa byla naprosto apatická :)..
teď taky.. nic neteče, bradavky nebolí, nic se neděje.. prostě prsa spí… řekla jsem si, že to zkusím, asi i pro svůj pocit, ale pokud se mi má laktace rozjet, tak myslím, že až doma, mám akorát strach, že mě v porodce budou držet do té doby, dokud se nerozkojím.. což je pro mě hrozná představa..

jak je to u těch, co se v porodnici nerozkojí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová