Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak promin, ale, kdyz uz to takhle napise, tak bych se stydela, za to, co napsala. Neprekrucuju nic, proc taky? Delejte si co chcete.Ale mozna, ze s takovyma nazorama bych se nezapojovala.
@lucinka38 píše:
Tak promin, ale, kdyz uz to takhle napise, tak bych se stydela, za to, co napsala. Neprekrucuju nic, proc taky? Delejte si co chcete.Ale mozna, ze s takovyma nazorama bych se nezapojovala.
ale jo, prekroutila jsi to. Me se taky po nekolika mesicnim trapeni ulevilo
@lucinka38 píše:
Ahá, takže když si to budu jenom myslet nebo to dělat doma potají tak to bude v pořádku? Vždyť nenapsala nic špatnýho
je tady diskuze kojících maminek který si píšou kolik piv vypily tak doufám že si z ní stejně pobouřená a řádně jsi jim tam vyčinila protože se určitě shodneme že je horší když si dá pivo kojící matka než nekojící. Nebo nekojící je špatná jenom z principu?
Me se taky ulevilo, kdyz jsem se trapila a nemela jsem mliko, ale urcite bych nenapsala, ze si muzu dat pivo, kdyz zastavim laktaci. A nenapsala bych to takhle. A nemela jsem cas delat neco potaji, natoz chlastat pivo nebo cokolivjineho. Chtela jsem napsat svuj prispevek, ale uz to asi neudelam, jelikoz nazory nekterych z vas me asi vazne poburuji. Mejte se devcata a delejte si co chcete.
@lucinka38 píše:
Me se taky ulevilo, kdyz jsem se trapila a nemela jsem mliko, ale urcite bych nenapsala, ze si muzu dat pivo, kdyz zastavim laktaci. A nenapsala bych to takhle. A nemela jsem cas delat neco potaji, natoz chlastat pivo nebo cokolivjineho. Chtela jsem napsat svuj prispevek, ale uz to asi neudelam, jelikoz nazory nekterych z vas me asi vazne poburuji. Mejte se devcata a delejte si co chcete.
asi jsem natvrdlá, ale pořád nevím, co je špatnýho na tom, že si dám pivo po obědě nebo jahody ze zahrady a nemusím řešit, že to vypije prcek
takže když budu kojit a budu pít pivo a jíst jahody tak je to O. K.? Není to trochu na hlavu? Nebo si tu budeme určovat jakým stylem máme všechny psát? Nepřeháníš to trochu? To že neposkládala slova podle tvých představ neznamená že dělá něco špatnýho. Sorry, ale ty to úmyslně překrucuješ.
Aha, takze protoze mam chut na jahody a na pivo atd., tak je normalni, ze si necham zastavit laktaci? Neni to normalni, ne?
Tak a je to, přiznejte se ženy, že jste alkoholičky a nekojíte jenom proto aby jste mohli chlastat
doporučuju téma které tu proběhlo předevčírem s názvem kojící pivařky, tam nejdeš napsat moudra? kojandy se tam poplácávají po rameni že když si dají večer lahváčka tak v mlíku nic nebude a jak naopak po tom děcka budou pěkně hajat, jak i výzkumy říkají že do mlíka se nedostane z alkoholu nic(ale je zajímavý že když kojanda sežere kousek rajčete že se děcko je schopné osypat, jen ten alkohol se do mlíka prý nedostane)a vypisují že vlastně ke gulášku pivko patří tak co.
za prvé je to pravda, já sice nepiju ani pivo ale jsem ráda že se můžu nažrat kfc, zapít to kofolou, dát si kafe a nemusím řešit že moje děcko bude mít bolení břucha protože já jsem nenažraná ![]()
a neboj se lucinko, my si dělat co chceme budeme, však ono to už děláme
![]()
@lucinka38 píše:
Aha, takze protoze mam chut na jahody a na pivo atd., tak je normalni, ze si necham zastavit laktaci? Neni to normalni, ne?
a co je dneska normální? podívej se jak lidi žijou, třeba v sexu se už chovají hůř jak zvířata, to ani zvířata po sobě nekálejí, nestrkají si násady od smetáku do zadku atd. a stejně se to děje. myslím že nějaký jahody a pivko je to nejmenší:-))furt lepší než když jsem loni viděla dvě baby v zahradní restauraci, vyvalený cecky, děcka přisátý a jedna zapíjela pivko(birel to nebyl)a druhá hulila, přímo u toho kojení, na co ztrácet čas že?
Jasně, že nekojím abych se mohla napít
Je snad nějakej jinej důvod k nekojení
?
Ja zadny moudra psat nechci ani jsen to nemela v umyslu, jen jsem chtela pridat a mozna podporit holky, ktere kojit chtely a neslo jim to. Takze sbohem a satecek ![]()
@scentini píše:
Jasně, že nekojím abych se mohla napítJe snad nějakej jinej důvod k nekojení
?
těch je, třeba pěkný kozy, to nevíš že všechny nekojíme kvůli pěkným kozám a chlastu?
![]()
@lucinka38 píše:
Ja zadny moudra psat nechci ani jsen to nemela v umyslu, jen jsem chtela pridat a mozna podporit holky, ktere kojit chtely a neslo jim to. Takze sbohem a satecek
no nevím, nepřišlo mi že bys tu někoho podpořila, spíš si jen někoho sjela stylem jaký známe každá velmi dobře. přesně o tom jsem psala včera, říct nekojím znamenalo že si zhlédnu ty ksichty jak malá je chudák a já se snažila málo, ale říct že je to super že nekojím a líbí se mi že může večer nakrmit manžel atd. tak to bylo totální peklo
ve světě dokonalých matek totiž existují tyto pravidla: musíš kojit, pokud nekojíš musíš se z toho sesypat a plakat minimálně rok nad svýma prsama s pocitem že tě to bude trápit celý život ale snad se s tím nějak vyrovnáš, v žádném případě nesmíš říct že se ti kojení hnusí a nechceš kojit z pohodlnosti ať už znamená cokoli
![]()
Příspěvek upraven 17.07.14 v 22:39
@martulkasloník píše:
těch je, třeba pěkný kozy, to nevíš že všechny nekojíme kvůli pěkným kozám a chlastu?![]()
no, ale prsa mám fakt pěkný, už vím co na tom ty hérečky viděj ![]()
Kam na ty moudra holky chodite? Bezte radsi spat, zitra ma byt krasny den. Dobrou a uz opravdu sbohem
@lucinka38 píše:
Kam na ty moudra holky chodite? Bezte radsi spat, zitra ma byt krasny den. Dobrou a uz opravdu sbohem