Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
27.6.14 14:26
@terien píše:
to je prd.el ne :poblion: :mrgreen: v posteli to musí být super už jenom proto, že naprostá většina kojících o něm nechce ani slyšet :lol:

No právě, já kdybych si nechala rozjet ty kojící hormony, tak pomyšlení na sex nula. Já fakt tyhle hormonální stavy nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.6.14 14:26
@martulkasloník píše:
nene dočti pěkně, hlavně poslední věta stojí za to, „Kojení má kladný vliv i na zdravotní stav tatínka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, děkuji. Tenhle článek si jako celek opravdu můžu nechat ujít :lol:

• Citovat
  • Upravit
34473
27.6.14 14:34
@martulkasloník píše:
nene dočti pěkně, hlavně poslední věta stojí za to, „Kojení má kladný vliv i na zdravotní stav tatínka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jsem se tak rozchlámala že můj lekl :mrgreen: tvl tohle nedávám :lol: ale jo, proti gustu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.6.14 15:47

Tak jsem se dnes zase pokousela kojit, tak nez maly zvladnul to prso vubec nastartovat aby z nej ta trocha co tam je vytekla tak vycerpanim usnul, jakmile jsem s nim pohla tak se vzbudil a mel hlad. Takze zitra posledni pokus, protoze ja na to nemam ho takhle trapit. Cestu z nemocnice domu jsem obrecela. Takze bud zitra pokrok nebo v nedeli lahev a at mi ta neexistujici kojici inkvizice klidne polibi vsak vy vite co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
27.6.14 15:49
@Eliskaxox píše:
Tak jsem se dnes zase pokousela kojit, tak nez maly zvladnul to prso vubec nastartovat aby z nej ta trocha co tam je vytekla tak vycerpanim usnul, jakmile jsem s nim pohla tak se vzbudil a mel hlad. Takze zitra posledni pokus, protoze ja na to nemam ho takhle trapit. Cestu z nemocnice domu jsem obrecela. Takze bud zitra pokrok nebo v nedeli lahev a at mi ta neexistujici kojici inkvizice klidne polibi vsak vy vite co :)

jasně hele a stejně jaký můžeš mít super mlíko když máš nervy, vystresované a malý to z tebe cítí. budu asi hnusná ale přeju ti aby jste v neděli na láhev najeli a uvidíš ten rozdíl, klid a bude i krásně růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
27.6.14 15:53
@Eliskaxox píše:
Tak jsem se dnes zase pokousela kojit, tak nez maly zvladnul to prso vubec nastartovat aby z nej ta trocha co tam je vytekla tak vycerpanim usnul, jakmile jsem s nim pohla tak se vzbudil a mel hlad. Takze zitra posledni pokus, protoze ja na to nemam ho takhle trapit. Cestu z nemocnice domu jsem obrecela. Takze bud zitra pokrok nebo v nedeli lahev a at mi ta neexistujici kojici inkvizice klidne polibi vsak vy vite co :)

Nestresuj se. Já jsem po příjezdu z porodnice vydržela „kojit“ jen pár dní a pak jsem najela na lahev.

• Citovat
  • Upravit
5363
27.6.14 15:56

Ja to vidim asi stejne aspon bude krasne pribyvat a privezu si ho domu driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.6.14 15:56

@Eliskaxox
Jasně, nemá smysl se stresovat, zkoušela jsi dlouho, investovali jste do toho hodně, jednou je prostě potřeba udělat stop - dál už nejdu. Držím palce, ať to všechno jde hladce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 15:57

Mě teda dost štve, jak teď všichni chtějí, aby žena kojila…podle mě je nejdůležitější, aby byla novopečená maminka spokojená, tím bude spokojené i dítě a je jedno, zda bude kojeno, nebo na umělé výživě. Já jsem nekojila (tehdy ještě nebyla taková „osvěta“, navíc mi to žádná zdravotní sestra v porodnici nevysvětlila), syn byl odmalička na Nutrilonu a nemůžu říct, že by ho to nějak poškodilo, nemocný býval velmi málo. Každá žena by se měla svobodně sama rozhodnout, zda kojit bude, či nebude a neměla by být odsuzována v případě, že kojit nechce (nebo nemůže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
27.6.14 16:06
@betuska.bathory píše:
Mě teda dost štve, jak teď všichni chtějí, aby žena kojila…podle mě je nejdůležitější, aby byla novopečená maminka spokojená, tím bude spokojené i dítě a je jedno, zda bude kojeno, nebo na umělé výživě. Já jsem nekojila (tehdy ještě nebyla taková „osvěta“, navíc mi to žádná zdravotní sestra v porodnici nevysvětlila), syn byl odmalička na Nutrilonu a nemůžu říct, že by ho to nějak poškodilo, nemocný býval velmi málo. Každá žena by se měla svobodně sama rozhodnout, zda kojit bude, či nebude a neměla by být odsuzována v případě, že kojit nechce (nebo nemůže).

mě naopak přijde že děcka na umělku jsou zdravější, jasně že to není žádná studie ale děcka kolem mě, čím déle kojené tím horší. jak už jsem psala nejdéle kojená neteř má snad vše, atop, astma, alergie, její brácha (takže by se dalo říci že geneticky stejně vybaven) byl kojený chvilinku a je naprosto zdravý. další neteř nebyla kojená a zdravá, její sestra kojená ta byla první roky života pořád marod. dvě kamarádky obě kojily dva roky, obě mají děti extrémně alergické snad na vše, kromě běžných pylů i na plno věcí z jídla, ta jedna už zkouší nějakou alternativní léčbu má speciální jídelníček nesmí skoro nic normálního a přitom zrovna tyhle dvě holky do mě nejvíc ryly že malá bude nekojený chudáček a přitom moje holka má 4 roky, dva rokyve školce už má za sebou a měla teď nedávno dvou denní virozku s teplotama a párkrát rýmu, nemocná nebývá, ve školce když chybí většinou z rodinných důvodů, kvůli nemoci letos chyběla ve školce asi tak týden dohromady, víc ne. první rok ve školce nechyběla skoro vůbec tak mi řekněte proč se pořád mluví o kojení jaký to je všelék. kolem mě nekojené děcka zdravé a kojené nemocné, to přece nemůže být náhoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.6.14 16:31
@monika25 píše:
Předem říkám, že echci nikoho soudit, ale mam jen jednu otázku jaky máte některé maminy důvod kojeni ani nezkusit? Naprosto chapu ukončení kojení když tto nejde. Ja sama taky kojila ani ne dcva měsíce a to ještě mizerně, ale vůbec to nezkusit to mi přijde trochu sobecké. Jen proto abych mohla dát dítě hlídat nebo aby sppalo celou noc…

Nechtela jsem kojit, nekojila jsem.
Koj a nesud druhe ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.6.14 22:02

Devcata, mam problem. Rozjela se mi laktace, na levem prsu mam vpacenou bradavku a uz mi zacina tvrdnout a bolet. Poradite, jak nejrychleji zastavit laktaci a ulebit si? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.6.14 22:10

No a kojis nebo co? jinak asi rekni lekari. Laktace se rozjizdi prece po porodu ne? Nicmene leky na zastaveni laktace, nekdo si stahuje prsa, odstrikani do ulevy…tezko rict, pac nerozumim zcela dotazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.6.14 22:30

Rodila jsem v utery. Sestry me nutili kojit den. Druhy den jsem si uz rekla o sunar. Dva dny bylo vse ok a dnes mi ztvrdla prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.6.14 01:00
@tonkar píše:
Rodila jsem v utery. Sestry me nutili kojit den. Druhy den jsem si uz rekla o sunar. Dva dny bylo vse ok a dnes mi ztvrdla prsa.

Tak to proste je, mas mliko, samo jen tak nezmizi. Musis odstrikat, nebo chytnes zanet. A pak nejaky leky na zastaveni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová