Někdo s termínem na březen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4190
30.8.13 12:50
@lobelie píše:
Tak to já nemám s oblečením ještě problémy, jelikož jsem před otěhotněním schodila cca 12 kg tak ted postupně zase vytahuju ty starší a větší kousky. Jinak my byla na „screeaningu“ teďka v úterý a už mám i výsledky a jsou prý výborné takže jsem za to moc ráda.

tak to je super, gratuluji k výsledkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobelie
30.8.13 12:53

@yweta děkuji, byli to docela nervi, ale za to uklidnění to stálo

• Citovat
  • Upravit
4190
30.8.13 13:00

Jj, to jsou, a budou až do konce…a porodem to pak vlastně začíná ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobelie
30.8.13 13:02

Jo jo, to už mi taky bylo řečeno, že od teď se už budu o prcka jen bát :) a jak jsi na tom ty?

• Citovat
  • Upravit
4190
30.8.13 13:07

Screening 5.9. a uvidíme co dál. Malá teď měla 5.nemoc tak čekám jesli to prcek v bříšku nechytnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4001
30.8.13 13:27

Holky..co tak čtu…taak i to všichni moc užíváme..jinak…já tu dřívější skupinu taky prave už enstíháma na mé příspeky nikdo moc ereaguje spíš se baví ty co tam jsou zaběhlé tak me napdlo zkusit založit novou… :pankac: no a jak koukám e to snad i dobře…no já už mám doma taky těhu kalhoty,,a oni mají ted v lídlu těěhu oblečení.. :?: :jazyk: jinak už jste si koupili neco pro mimčo já neodolala brindačkum a album ten je spíš pro me teda :roll:..no jinak se jeste bojím nakupovat neco abych si to nezakřikla to už bych asi nepřežila..kdyby jste tak chtěli začít s nakupy :zed: já už se ted hrozne těším až budu moct utracet
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobelie
30.8.13 13:31

Tak já ještě nic nekupovala, ale již jsem dostala ponožtičky (růžové a modré) s blahopřáním a tři bodýčka. Ale asi budu nakupovat až před vánoci a velký věci až po vánocích. (jelikož já mám na všechno čas :D )

• Citovat
  • Upravit
lobelie
30.8.13 13:33

@yweta to bude určitě v pořádku pokud jsi to nechytla i ty.

• Citovat
  • Upravit
4001
30.8.13 13:39

Gratulace…já se taky bojím až tam pujdu na ten screning
ale utešuju se že jsme oba zdraví s partnerem tak by tomohlo být taky zdravé..
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobelie
30.8.13 13:43

Mě už uklidnilo to, když při vyšetření řekl, že už teď vidí že je vše v pořádku, ale že to musí porovnat z krví a tak. Ale je to moc hezké vyšetření a pokud máš možnost vzít sebou partnera tak neváhej. Manžel byl uplně naměkko :)

• Citovat
  • Upravit
6971
30.8.13 13:45

@olusinka :D já nosím dlouhý trika- pod zadek:D taky bych nesnesla tam u doktorky lítat jen tak:D
já mám béčka, takže zatím ještě nemám problém, mrchy nerostou nějak moc:D ale přítel je nadšený z břicha:D jakýkoliv rýsování vidí:DD..
No, já jsem do lídlu jela hned ráno když ta akce vyběhla a tepláky jsem sehnala 34/36, ale kalhoty už jen 38, tak jsem je za 150 vzala, že třeba do nich ztloustnu v těhu, tak uvidím:). Já mám přírustek na váze 1 kilo, ovšem nevím nevím zda je to těhotenstvím.. je to zázrak, že mi váha spíš neubyla, furt zvracim a je mi zle, s nechucením do sebe něco dostanu aby prtě mělo co jíst, jinak nic:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
30.8.13 13:49

@piškotíček no, v lídlu to těhu oblečení měli tak před měsícem, takže očekávám, že teď do dvou týdnů bude zas- koukej na letáky a dyžtak hned vyraž, stojí to za to.. jsou za pár korun a fakt pěkný kousky:)
Jinak moje mamka už koupila bodýčka, se na to těší jak na vlastní:D.. loni k vánocům, když jsme oznámili, že jsme vysadili HA a že se začínáme snažit jsem dostala dětský ponožky:D

Jinak holky, se mnou přítel na ten screening jít nechce, nevím proč, jinak je tím těhu docela posedlej a je strašně milej a hodnej, ale prý mu stačí vidět fotka, tak nevím čeho se děsí, bojí, nebo proč tam nechce jít se mnou. No tak tam asi půjdu sama, co nadělám, užiju si to tak i tak- snad bude vše v pořádku. Oba jsme zdravý a mladý, tak proč by měl být problém že :nevim:

LOBELIE- gratuluji k zdravému prckovi! je to paráda!! já si ještě musím počkat skoro dva týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lobelie
30.8.13 14:01

To je divný, že tam s tebou nechce jít, není to nic strašnýho, mě cca 20 min. jezdil po břiše a vyšetřoval a manžel to celé pozoroval na obrazovce, pak mu počítali prstíky na rukou a tak. A pak mě dostal manžel když jsme vyšli a on mi řekl a už nekašlej, viděla jsi jak to tam s ním hází :D

• Citovat
  • Upravit
4190
30.8.13 14:37
@lobelie píše:
@yweta to bude určitě v pořádku pokud jsi to nechytla i ty.

no když to ja prave nevim. u male jsem si myslela ze je to jen vyrazka.ale doktorka me vyvedla z omylu. u dospelych muze pprobehnout i zcela bez priznaku. navic nejvic infekcni mala byla kdyz jeste nebyla osypana. ja pak mela rymu. tezko rict jestli z nachlazeni nebo priznak 5. nemoci. pripadny problem je viditelny na utz. tak budu doufat ze bude vsechno v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
30.8.13 16:05
@lobelie píše:
To je divný, že tam s tebou nechce jít, není to nic strašnýho, mě cca 20 min. jezdil po břiše a vyšetřoval a manžel to celé pozoroval na obrazovce, pak mu počítali prstíky na rukou a tak. A pak mě dostal manžel když jsme vyšli a on mi řekl a už nekašlej, viděla jsi jak to tam s ním hází :D
:) no, tak asi ho donutím tam jít:).. chtěla bych, aby byl u toho se mnou, tak snad se nechá přemluvit.. v práci mu volno určitě dají, jen je blbý, že tam jdu v blbý čas- to aby si vzal volno na celý dopoledne a do práce jel až po druhý hodině odpoledne..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí