Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
To píšeš o mně ne? Akorát jsem o pár let starší.. Jsem v práci, která mě léta nebaví, nesnáším jí, je slabé slovo..mám syndrom vyhoření jak prase..ale bojím se odejít, protože zkoušíme přes Dr. a co když to zrovna vyjde!!! Čekám na odchod na MD jak na smilování Boží..v práci jsem v pasti, chodím sem s totálním odporem..ale už mě to tak nebaví, že vážně uvažuju i nad odchodem a je mi jedno, co bude dál.. Mám dva problémy, které se mi v hlavě denně honí.. první… zda odejít z té posr… práce, která mě totálně psychicky ždímá, a druhý.. Otěhotním někdy, kdy a budu mít své vlastní dítě? Neřešit tyhle dvě věci, tak jsem šťastný člověk… Do toho otázky neustále kolem, kdy budu mít dítě..apod. Takže taky nadávám a velmi tě chápu!!! Těhotnění zdar! Přeji Ti to a sobě taky!!! Tak už!!! Pa
Děkuju, tobě taky ať se konečně zadaří.. Jednou to přijít musí ![]()
Ahoj, mam pocit, jako bych to psala já. Ne sice doslova, ale také mě pokusy o dítě ubíjí… Takže ti rozumím. Určitě není dobré setrvávat v práci, která tě nebaví ani nic odkládat „co kdyby náhodou“, tohle už mam za sebou… Práci mam takovou, která mě baví, barák teda nestavíme, dovolenou neplánujeme podle toho, jestli „náhodou nepůjdeme na další pokus“, ale naopak pokusy odsouváme na dobu, kdy „je čas“. Sice mi to stejně k ničemu nepomohlo, ale už se tím tolik netrápím a našla jsem si jiný životní cíl. Je tedy pravda, že jednoho syna mam také z IVF, ale u mě je problém, že strašně toužím po holčičce, kolikrát se mi zdálo o tom, že mam ještě dcerku, češu jí vlásky, kupuji ty úžasně kýčovitý šaty… atd.. Takže jsem ti asi moc neporadila. Ale pomohl mi trochu psycholog, vypovídat se z toho i to je úleva a pak také jóga, to krásně člověka zklidní a nabije pozitivní energií…
![]()
@Martrich Taky chodívám cvičit jógu
Jenom je škoda, že ty příjemné pocity ze cvičení nemají dlouhého trvání. Už mě to taky napadlo, jestli by mi ze všeho nejvíc nepomohl nějaký psycholog.. Někdy sama sebe přesvědčuju, že to ještě zvládnu, ale spíš se v tom pěkně plácám ![]()
Tak držím palce, ať se ti splní, co si přeješ ![]()
@Pajka89 píše:
@Martrich Taky chodívám cvičit jóguJenom je škoda, že ty příjemné pocity ze cvičení nemají dlouhého trvání. Už mě to taky napadlo, jestli by mi ze všeho nejvíc nepomohl nějaký psycholog.. Někdy sama sebe přesvědčuju, že to ještě zvládnu, ale spíš se v tom pěkně plácám
Tak držím palce, ať se ti splní, co si přeješ
já tobě taky, někdy se ta smůla musí unavit ![]()