Nekonečná sexuální frustrace ve vztahu – jak to zvládnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.26 23:29

@peter266 A myslíš, že má váš vztah budoucnost? Chceš se svou partnerkou zestárnout? Lépe řečeno mít to takhle i v dalších letech. Po 40tce může být trochu jiná chuť na sex než po 30tce. Jste oba prostě v dost odlišné životní fázi. Zároveň až tobě bude přes 40, tak jí bude skoro 60. Tenhle sex nesoulad už se jen tak nespraví. Zvlášť ty máš mnohem větší apetit. Trochu nechápu, proč sis našel ženu, která na sex tolik nebyla už na začátku vztahu, podle toho, co píšeš.

• Citovat
  • Upravit
10.7.26 13:15

Doporučuju shlédnout nějaká videa od Julie Gaii Poupětové, sexkoučky, která skvěle vysvětluje, že tento scénář je v dlouhodobých vztazích častý (tedy vůbec ne nenormální) a co s tím… buď na Instagramu nebo Youtube. Fakt si myslím, že to stojí za prozkoumáni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107625
10.7.26 13:25
@peter266 píše: Více

Tak to často udělá z protějšku asexuála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
11.7.26 08:36

@LunaP 4–5× týdně je moc? Po 5 letech? 😂 😂 😂 Asi jak u koho. Jsem s přítelem daleko déle a sex máme 4× týdně, někdy i denně.
Samozřejmě když není doma tak je to méně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.7.26 11:38

@peter266 ja teda rozumím tvemu apetitu, mam doma opačný problém (ja jako ty a partner jako tvá žena)…ale tam je problem v me fyzické změně…
Nicmene ti chci říct, že sem pokládala nejaky dotaz obdobného rázu a kromě konstruktivní, objektivních názorů a rad jsem obdržela taky hromadu naprostych nesmyslu a závěrů.
Takze komentáře typu, ze ji nebavíš, ze se ji to s tebou nelíbí si neber k sobe. Neverim, ze to tak je. Stejně tak neni legitimni doporučení ze to mas zabalit a najít si jinou, protože si spolu rozumíte na všech jinych rovinách vztahu. Vztah neni jen sex avsak souhlasím s tim, naprosto, ze kdyz tam neni sex, hodne tomu chybi - znám to, citim to.
Chápu, jak je těžké mit vedle sebe partnera, co te fyzicky přitahuje a nema zajem vubec o nic. Chapu, ze nechces hledat jinde - protoze to tak mam také, potřebuju citit víc než kus masa - souznet, nebát se a tak…
Radu nemám, jen abys věděl, že na ty pocity/potřeby nejsi na světě sám :mrgreen: mam to tak taky… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6796
13.7.26 13:05
@SabuleBambule píše: Více

Ze se to nekomu s tim druhym nelibi muze byt validni a dost casto opomijeny fakt.
Jen malo lidi to druhemu prizna, radsi vymysli spoustu zastupnych problemu ci pacha nevery, misto aby to proste priznal a zkusili s tim spolu neco udelat.
Pokud ten druhy to neprijme jako kritiku ale jako posun k lepsimu, maji oba vyhrano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
13.7.26 16:17
@DankaSmiricka píše: Více

Nějak jsem posledních deset let zanedbával čtení Blesku, tak ani nevím jestli má pořád J. G. Poupětová dva chlapy?

Tím nechci @peter266 rozmlouvat sexuální koučku, ale když si uvědomí jaké by do toho vložil finanční prostředky, jaký je cílový stav :think:
Myslím, že návštěva lehkých děv bude levnější a neohrozí jeho jinak spokojený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.7.26 20:54
@Anonymní píše: Více

na začátku právě že byla jako já stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.7.26 20:57

děkuji, určitě se budu dívat. minimálně hodně zajímavá témata řeší. a nevíš kde ve kterém videu to přesně řeší? neboť jich je mnoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.7.26 20:58

děkuji, určitě se budu dívat. minimálně hodně zajímavá témata řeší. a nevíš kde ve kterém videu to přesně řeší? neboť jich je mnoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.7.26 21:02
@Josef_t píše: Více

ale škoda je to že na tohle nemám povahu. velmi mi chybí intimita a sexualita. do 24 jsem byl panic, ale neměl jsem já v tomto prostě štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.7.26 21:04
@SabuleBambule píše: Více

velmi mi je to líto a je mi z toho velmi smutno. extrémně je to nespravedlivé na světě. Velké štěstí mají lidé kteří mají své touhy naplněné a mají dlouhodobě intimitu s partnerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.7.26 21:10

@SabuleBambule Vztah není jen sex, ale bez sexu to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
14.7.26 09:00

Dobře - lehké děvy škrtám.

Pak máš stále několik možností

• celibát. A jestli znáš Žabovřesky, tak zapomeň, že ti tam dají na výpomoc řádovou sestru.
  • zkoušet ukecávat manželku. Procento úspěchu malé, nejspíš si za pár uvědomí jak ji dusíš, nevěnuješ se jí a v podstatě s tebou není „šťastná“.
  • zkoušet ukecat nějakou jinou. Budeš to sice muset zkusit vícekrát, ale řekněme při deseti pokusech bude šance na nějaké intimnosti větší než s manželkou.

Jiné možnosti moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
14.7.26 09:03

Dobře - lehké děvy škrtám.

Pak máš stále několik možností

• celibát. A jestli znáš Žabovřesky, tak zapomeň, že ti tam dají na výpomoc řádovou sestru.
  • zkoušet ukecávat manželku. Procento úspěchu malé, nejspíš si za pár uvědomí jak ji dusíš, nevěnuješ se jí a v podstatě s tebou není „šťastná“.
  • zkoušet ukecat nějakou jinou. Budeš to sice muset zkusit vícekrát, ale řekněme při deseti pokusech bude šance na nějaké intimnosti větší než s manželkou.

Jiné možnosti moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová