Nekrkající a neblinkající mimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
5.7.11 18:07

Příspěvek upraven 17.05.16 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.7.11 18:11

kožíšku já nikoho nechci děsit 8-o , ale takhle to prostě je …spíš mi přijde nebezpečný jí tady tvrdit, jak je to normální - neni ! normální je když si dítě po kojení říhne !

mě taky malej občas odpadne na prsu, ale za chvíli když ho to začne tlačit tak si stejně alespon malinko ukrkne .jako nelámala bych z ní krka za každou cenu na druhou stranu bych jí fakt víc hlídala !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.7.11 18:15
brumdinka píše:
kožíšku já nikoho nechci děsit 8-o , ale takhle to prostě je …spíš mi přijde nebezpečný jí tady tvrdit, jak je to normální - neni ! normální je když si dítě po kojení říhne !mě taky malej občas odpadne na prsu, ale za chvíli když ho to začne tlačit tak si stejně alespon malinko ukrkne .jako nelámala bych z ní krka za každou cenu na druhou stranu bych jí fakt víc hlídala !

To tím chceš říct, že máme nenormální děti? když to není normální, že si neříhnou 8-o :mrgreen: nebo, mudra mi kecala a já u něj měla sedět celou noc :nevim: kdyby jsi takové dítko měla, rychle by jsi přehodnotila situaci, prostě to tak je, nedělá to z nás kvůli tomu matky hazardující s životem dítěte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.7.11 18:44

Mojí je 15 měsíců a od narození taky skoro nekrkala a blinkala snad jen jednou.Občas si trochu odříhla a to bylo vše.Na druhou stranu sestra má dvojčátka a jedna jí zpočátku blinkala po každém napití.Prostě se jí to vracelo pusou i nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.7.11 18:50

Ani jedno z mých dětí si nikdy po kojení nekrklo. Fakt nikdy. Děti jsou prostě různé :wink:

Zato blinkací byly oba pořádně. V podstatě ublinkávali pořád tak do 7-8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.7.11 19:56

Ahoj,malej mi nikdy po krmení neodříhával,a ani neublinkával,ptala jsem se Dr,a ta mi říkala,že to tak některé děti mají.
tak jsem to neřešila,i když jsem měla zkraje dost strach,aby se neudusil..jo,a na prdíky taky netrpěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9050
5.7.11 21:34
kozisek píše:
brumdinka píše:
kožíšku já nikoho nechci děsit 8-o , ale takhle to prostě je …spíš mi přijde nebezpečný jí tady tvrdit, jak je to normální - neni ! normální je když si dítě po kojení říhne !mě taky malej občas odpadne na prsu, ale za chvíli když ho to začne tlačit tak si stejně alespon malinko ukrkne .jako nelámala bych z ní krka za každou cenu na druhou stranu bych jí fakt víc hlídala !
To tím chceš říct, že máme nenormální děti? když to není normální, že si neříhnou 8-o :mrgreen: nebo, mudra mi kecala a já u něj měla sedět celou noc :nevim: kdyby jsi takové dítko měla, rychle by jsi přehodnotila situaci, prostě to tak je, nedělá to z nás kvůli tomu matky hazardující s životem dítěte :wink:

Už jsem psala, že jsme na tom podobně, prostě děti takové jsou, na neonatologii jsou myslím odborníci, co tomu rozumí a tak by mi tam též netvrdili, že to některý děti tak mají, ne? Buď v klidu, zvednout postýlku asi o 8 cm, když tak dávat na levý bok, ale to je zase třeba zrádný tak, když jdem do důsledku a budem to tu pitvat, dítě do půl roka nemá spát na břiše a co když z boku přepadne na břicho?? :mrgreen: Podle mě, když není krkací, tak zbytečně netrápit. Já teda vždycky, když malá začala zvracet, tak jsem to slyšela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
6.7.11 19:00

ahoj nečetla jsem celou diskuzi, ale náš Martin si poprvé krknul asi ve dvou měsících a blinkat taky začal tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí