Nemám doprovod na kontroly v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78269
30.10.19 12:03
@NinaU. píše:
@stinga
Náš by se určitě podíval velmi rád, obzvlášť kdo má co k jídlu v tašce :D ale asi by tu cekarnu pak už nikdo nepoznal.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.10.19 12:06

@Pidulka1991 tak to máme jinak :) jinak k tomu tématu, že otec chodil s dítětem a matkou k doktorce. Nebylo náhodou nedávno zákonem stanovené, že u doktora mají být oba rodiče? Teď už to neplatí, ale platilo to cca před 9 lety… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78269
30.10.19 12:09

@Dragonetta tehdy to bylo o podpisech obou rodičů, a ne už tato blbost neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.10.19 12:13

@stinga Jako to bylo strašný… Si to pamatuju, protože jsem ještě furt do toho zapadala, takže jsem všude musela nosit papír podepsaný od otce a úmrtní list matky… Jakoby nestačilo, že to vědí… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78269
30.10.19 12:20

@Dragonetta jo to byl šílený a nedomyšlený zákon, já jsem s tím sice nikdy neměla nějaký problém, asi to naše doktorka nehrotila a v té době jsem ani moc nemocná nebyla, ale vím, že některé matky tehdy malých dětí s tím měly šílené problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
30.10.19 12:27

@skorotehotna ano pokud to za tebe platí někdo jinej, ale normální provoz domácnosti se platit musí, říkejme tomu třeba, elektrika, voda, teplo atd (někdo platí nájem, hypo nad rámec provozu)… Zbytečnou debatu si vyvolala ty naprosto nelogickou reakci.. Ale co už nemá cenu to s tebou řešit… Jinak si ten můj první prispevek přečti znovu, nic tam nepausalizuji… Takže tak

Příspěvek upraven 30.10.19 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
30.10.19 12:32
@Dragonetta píše:
@Pidulka1991 tak to máme jinak :) jinak k tomu tématu, že otec chodil s dítětem a matkou k doktorce. Nebylo náhodou nedávno zákonem stanovené, že u doktora mají být oba rodiče? Teď už to neplatí, ale platilo to cca před 9 lety… :zed:

Nedokazu si představit, že by byl manžel u každé návštěvy doktora. Ty první 3 týdny co měl dovcu u 1. Dcery byl (to ještě ani nebyla možnost, státem dotované otcovska dovolené). Dcera musela na kontroly 1-2× do tydne ( v šesti neděli) + ještě další kontroly, je nedonosena, takže obvykle kolečko neuro, kardio, fyzio, oční, rizikovka u nás navíc ještě chirurgie. To by manžela z té práce asi vykopli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
30.10.19 12:55
@Pidulka1991 píše:
Nedokazu si představit, že by byl manžel u každé návštěvy doktora. Ty první 3 týdny co měl dovcu u 1. Dcery byl (to ještě ani nebyla možnost, státem dotované otcovska dovolené). Dcera musela na kontroly 1-2× do tydne ( v šesti neděli) + ještě další kontroly, je nedonosena, takže obvykle kolečko neuro, kardio, fyzio, oční, rizikovka u nás navíc ještě chirurgie. To by manžela z té práce asi vykopli…

Tvého by vykopli, mého ne, nemusí dřepět v pondělí v osm ráno na značkách, to může klidně ještě chrupat nebo nás vézt k dr. nebo na cvičení. O čem to vypovídá? Vůbec o ničem. Akorát tak o tom, že má zrovna čas nás doprovodit. Kdyby ho neměl, tak se zařídím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
30.10.19 13:05
@stín katedrál píše:
Tvého by vykopli, mého ne, nemusí dřepět v pondělí v osm ráno na značkách, to může klidně ještě chrupat nebo nás vézt k dr. nebo na cvičení. O čem to vypovídá? Vůbec o ničem. Akorát tak o tom, že má zrovna čas nás doprovodit. Kdyby ho neměl, tak se zařídím sama.

Vidíš to můj taky nemusí být v 8 na značkách k doktorům mě doprovázel, ale na druhou stranu mám řidičák, auto a ručičky a dokážu se tam odvézt sama :roll:.. Boha jeho zase tahání za slovíčka??? Jste dneska normální nebo nějaký blbý probuzení a potřeba se hadat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.10.19 13:38

Mám mudra cca 40 min, přes dvě města. A jezdím v pohodě autem. A ještě 6 týdnu klidně budu… Pokud ti nevadí pupek a jsi ok, není důvod přece nejezdit, to už mě přijde víc nebezpečný když máš třeba horečku a nesoustredis se.. Jinak existuje autobus :P

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
30.10.19 13:53

Ja jsem jezdila na kontroly vlakem a autobusem cesta na hodku a pul tam a hodku a pul zpatky.. posledni cestu jsem absolvovala v den kdy mi v noci praskla voda.

• Citovat
  • Upravit
1984
30.10.19 14:08

Jezdila jsem normálně až do konce, jen k porodům s kontrakcema mě vezl manžel. A cca 2-3 týdny před termínem druhého porodu jsme si vyměnili auta, kdyby si mě tam nechali, ať má muž auto s dětskou sedačkou pro prvorozenou. Na kontroly se mnou nechodil, byl jen na NT screeningu. K doktorce se se mnou šel jednou podívat, aby věděl, kde to je a jak to tam chodí, kdyby tam náhodou musel akutně sám s dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí