Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.14 20:13

@Burj Chalifa S tím taky plně souhlasím. To máš 100% pravdu. Jenže začalas s tím, že je nezodpovědná atd, přitom nevíme, v jaké byla situaci, když otěhotněla. Třeba měla veškerý zazemí atd. Třeba se prostě teď něco stalo.

A proto si zase já stojím za tím, že dokud se neukáže naplno, že zakladatelka buď lže, nebo že opravdu počala nezodpovědně, tak do té doby prostě neodsuzuju. A ono se klíďo může ukázat, že je to opravdu blběna, ale furt lepší soucítit s blběnou, než se sesypat na někoho v úzkých.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
28.1.14 20:16

Tak hele, uz je tehotna to za a, a za b, jelikoz bydli u pagrtnera který není otcem, nema narok ani na HN, ted resim jak ji dostat do Brna, nema ani na bus, a je fakt, ze muze byt rada, ze ji nekdo do ted nechal u sebe bydlet,

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
28.1.14 20:19

Byl by někdo ochoten případně poslat 50-100 kč? složily bychom se ať aspoň v klidu odrodí?

• Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 20:19
@martinape píše:
@Burj Chalifa S tím taky plně souhlasím. To máš 100% pravdu. Jenže začalas s tím, že je nezodpovědná atd, přitom nevíme, v jaké byla situaci, když otěhotněla. Třeba měla veškerý zazemí atd. Třeba se prostě teď něco stalo.A proto si zase já stojím za tím, že dokud se neukáže naplno, že zakladatelka buď lže, nebo že opravdu počala nezodpovědně, tak do té doby prostě neodsuzuju. A ono se klíďo může ukázat, že je to opravdu blběna, ale furt lepší soucítit s blběnou, než se sesypat na někoho v úzkých.

Soucit s blběnami se mi nějak nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 20:22

@Burj Chalifa A první čtyři řádky mého příspěvku jsi četla? No nic, v téhle diskusi končím.

@Medžika @sophinka1 Můžu dotaz? Proč to řeší až na poslední chvíli?

• Citovat
  • Upravit
3509
28.1.14 20:24
@sophin
**@sophinka1 píše:
Byl by někdo ochoten případně poslat 50-100 kč? složily bychom se ať aspoň v klidu odrodí?
:potlesk: to je fakt moc tady. Charitativní instituce hadr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.1.14 21:00
@Medžika píše:
Tak hele, uz je tehotna to za a, a za b, jelikoz bydli u pagrtnera který není otcem, nema narok ani na HN, ted resim jak ji dostat do Brna, nema ani na bus, a je fakt, ze muze byt rada, ze ji nekdo do ted nechal u sebe bydlet,

počkej, HN není závislá na tom kde bydlíš proboha, HN bere moje kamarádka když ji na konci měsíce nevyjdou peníze, bydlí v nájmu, otce dítěte nezná, to kde s kým bydlí jakoby v podnájmu, ne trvale, socku nezajímá, kor jestli je to otec nebo ne…byt psala že bydlí u otce a ty máš info že to otec není? Hlavně že s někým komunikuje a nejak se to řeší…kde je tedka? jako v kterém městě? Kdyžtak SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.1.14 21:03
@Burj Chalifa píše:
Soucit s blběnami se mi nějak nedaří.

není 100% vina blběny že je blběa, je ro výchova, rodina sociální prostředí…nikdo tu není svatý, ty jsi nikdy neudělala nic, z čeho nebyl podobný průser jen náhodou? No tak…nic není černobílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 21:05
@Kalla1412 píše:
není 100% vina blběny že je blběa, je ro výchova, rodina sociální prostředí…nikdo tu není svatý, ty jsi nikdy neudělala nic, z čeho nebyl podobný průser jen náhodou? No tak…nic není černobílé…

Pochopitelně je to vždy vina těch druhých, jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 21:08
@Burj Chalifa píše:
Pochopitelně je to vždy vina těch druhých, jak jinak.

Té holce je tolik co mému synovi. Momentálně řeším v rodině, že ve vzdáleném příbuzenstvu mějí 17ti letou dceru v DD a je těhotná :nevim: V tomto případě opravdu chybu u té mladé nevidím. Prostě jí podělala život matka. A mladá bude potřebovat pomocnou ruku, ale věřím, že z ní bude lepší člověk než z její povedené familie

• Citovat
  • Upravit
Medžika
28.1.14 21:34

KDYBY NĚKDO CHTĚL SE DOZVĚDĚT VÍC A POMOCI NEBO PODPOŘIT
 https://www.emimino.cz/…nce-v-nouzi/

rejpalky nebereme :mrgreen: prostě se chceme dozvědět víc případně pomoci, nebo odejít… :nevim:
Mám s oliskem zítra sraz, tak pak sdělím i své dojmy…

• Citovat
  • Upravit
6388
28.1.14 22:19

1. Když jsem sem přišla v jejich letech a byla na tom špatně, tak jste mi tady pomohly-ne finančně, ale podpořily…Je to mladá kočena a nevíme co se jí stalo. čerstvě si pamatuji, jak mi bylo ze všeho zle a dostat takovou soudu, tak někde brečím v koutě nad tím, co jsme za člověka…
2. Nemám ráda nováčky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.1.14 14:11
@Medžika diskusi jsem četla, je tedy hezké, že chceš pomoct… i když mám velký dům, tak si nedovedu představit, že si sem nastěhuji úplně cizí ženskou, která řeší svou krizovou situaci chvilku před porodem. Kdyby šlo o kamarádku, tak neřeknu.
@sophinka1 píše:

natož posílat někomu cizímu peníze! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
29.1.14 14:56

@Skally a prosí se tě někdo? :think: Když ti upadne ruka kvůli pár korunám, tak ani nepiš ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
52
29.1.14 16:09

@sophinka1 ale přece nejde o to, že by mi upadla ruka, nebo že jde o pár korun. Chceš mi říct, že takhle pomůžeš každému kdo napíše a pošleš peníze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí