Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
28.1.14 14:37
@Kalla1412 píše:
taky bych řekla…ale jestli je to sranda, tak hodně hloupá a zbytečná…a jestli holka čekáš, že ti někdo nabídne střechu nad hlavou, tak to asi ne, tohle není diskuze „U hlupky a naivky“… :nevim: [/citace kdyby alespon komunikovala a odpovedela nam tu, tak by se nejaka pomoc i nasla, ale takhle :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
@olisek1995 píše:
Nikoho nemam mama mi umrela a tata je na ubytovne ja jsem ted u pritele ale z mimcem tu byt nemuzu

Proč tam nemůžeš být s mimčem??

• Citovat
  • Upravit
1947

zakladatelko,

Nezlob se na mě, ale možná lepší,,když Ti mimčo přechodně seberou. Protože doteď ses moc zodpovědně nechovala. Co čekáš? Že tě bez přičinění někdo zachrání? Tak si oběhni úřady, zavolej na čísla, co Ti tu holky poradily.. A modlli se, ať neporodíš dřív, když už sis všechno nechala na poslední chvíli.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.1.14 14:38
@1.zizi píše:
si z nas dela nekdo dobry den :think: :roll:

Aha, pak se má člověk angažovat někde s nějakou pomocí… :zed:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.1.14 14:39

Koukám, konec komunikace, tak je to dámy myslím jasné :roll: asi to byl ftip :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9318
28.1.14 14:40

@orionk a ja byla blba vse si koupila. stacilo zalozit diskuzi.

ale k veci - azylaky, socka - na ulici te nenechaj. kolik ti je? to nemas zadnou tetu, babicku, kamaradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
28.1.14 14:40
@Pincenza píše:
@nikol.ondrášovka no to neni prdel. Pak miminka konci v popelnicich. :( :pocitac:

Vsak az zjistime podle ip adresy kdo to je tak ji taky hodime do popelnice.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.1.14 14:42
@e-lili píše:
@orionk a ja byla blba vse si koupila. stacilo zalozit diskuzi.ale k veci - azylaky, socka - na ulici te nenechaj. kolik ti je? to nemas zadnou tetu, babicku, kamaradku?

no myslím že ji je 19, podle čísla u nicku :think:

• Citovat
  • Upravit
5455

Počkejte, nedávno jsem viděla rozhovor s tím pánem, co tady prosadil a namontoval babyboxy. Na každém babyboxu je prý mobil přímo na něho (nevypíná ho ani v noci) s textem, že pokud se takto maminka rozhoduje kvůli bytové tísni, má mu okamžitě zavolat dříve než tam to dítě dá a on jí to pomůže akutně pořešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@nikol.ondrášovka píše:
Vsak az zjistime podle ip adresy kdo to je tak ji taky hodime do popelnice.

jo a do směsného odpadu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5455
28.1.14 14:45

@K-Black
Cha, už vidím ty kontejnery na třídění: „blondýnky, černovlásky, zrzky, hnědovlasé, ostatní nestandardní barvy“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.1.14 14:46
@Apaji píše:
Počkejte, nedávno jsem viděla rozhovor s tím pánem, co tady prosadil a namontoval babyboxy. Na každém babyboxu je prý mobil přímo na něho (nevypíná ho ani v noci) s textem, že pokud se takto maminka rozhoduje kvůli bytové tísni, má mu okamžitě zavolat dříve než tam to dítě dá a on jí to pomůže akutně pořešit :think:

Vážně? Tak to je opravdu frajer. :potlesk:

Ale k zakladatelce: taky by mě zajímalo proč s miminem u přítele být nemůžeš? A myslím, že nejsem sama koho by to zajímalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
28.1.14 14:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Ludvík Hess… Kdokoli v tísni může kdykoli použít telefon 602 305 139.

http://www.hess.cz/…babyboxy.php

Příspěvek upraven 28.01.14 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Pripadne vlozit dite do babyboxu i s RL a za mesic {az bude azylak} se o nej prihlasit. Pripadne se tam narvat i s ditetem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí