Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@olisek1995 píše:
Nikoho nemam mama mi umrela a tata je na ubytovne ja jsem ted u pritele ale z mimcem tu byt nemuzu
Proč tam nemůžeš být s mimčem??
Nezlob se na mě, ale možná lepší,,když Ti mimčo přechodně seberou. Protože doteď ses moc zodpovědně nechovala. Co čekáš? Že tě bez přičinění někdo zachrání? Tak si oběhni úřady, zavolej na čísla, co Ti tu holky poradily.. A modlli se, ať neporodíš dřív, když už sis všechno nechala na poslední chvíli.. ![]()
@1.zizi píše:
si z nas dela nekdo dobry den![]()
Aha, pak se má člověk angažovat někde s nějakou pomocí… ![]()
Koukám, konec komunikace, tak je to dámy myslím jasné
asi to byl ftip ![]()
@orionk a ja byla blba vse si koupila. stacilo zalozit diskuzi.
ale k veci - azylaky, socka - na ulici te nenechaj. kolik ti je? to nemas zadnou tetu, babicku, kamaradku?
@Pincenza píše:
@nikol.ondrášovka no to neni prdel. Pak miminka konci v popelnicich.![]()
Vsak az zjistime podle ip adresy kdo to je tak ji taky hodime do popelnice.
Počkejte, nedávno jsem viděla rozhovor s tím pánem, co tady prosadil a namontoval babyboxy. Na každém babyboxu je prý mobil přímo na něho (nevypíná ho ani v noci) s textem, že pokud se takto maminka rozhoduje kvůli bytové tísni, má mu okamžitě zavolat dříve než tam to dítě dá a on jí to pomůže akutně pořešit ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Vsak az zjistime podle ip adresy kdo to je tak ji taky hodime do popelnice.
jo a do směsného odpadu ![]()
@K-Black
Cha, už vidím ty kontejnery na třídění: „blondýnky, černovlásky, zrzky, hnědovlasé, ostatní nestandardní barvy“ ![]()
@Apaji píše:
Počkejte, nedávno jsem viděla rozhovor s tím pánem, co tady prosadil a namontoval babyboxy. Na každém babyboxu je prý mobil přímo na něho (nevypíná ho ani v noci) s textem, že pokud se takto maminka rozhoduje kvůli bytové tísni, má mu okamžitě zavolat dříve než tam to dítě dá a on jí to pomůže akutně pořešit
Vážně? Tak to je opravdu frajer. ![]()
Ale k zakladatelce: taky by mě zajímalo proč s miminem u přítele být nemůžeš? A myslím, že nejsem sama koho by to zajímalo… ![]()
Ludvík Hess… Kdokoli v tísni může kdykoli použít telefon 602 305 139.
http://www.hess.cz/…babyboxy.php
Příspěvek upraven 28.01.14 v 14:50
Pripadne vlozit dite do babyboxu i s RL a za mesic {az bude azylak} se o nej prihlasit. Pripadne se tam narvat i s ditetem ![]()