Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@olisek1995 mě se nezdá to čekání měsíc na azylák. Jednou jsem zažila zařizování pro jednu matku už s větším dítětem a se vším všudy to trvalo týden a to ta matka měla kde bydlet a neměla novorozence.
@K-Black nooo
tak se aspon zasmejes.
Me zas blici smajlik, kdyz uvidim Tebe no.
Jak zvracis nad mymi moudry.
![]()
@Pincenza píše:
Noootak se aspon zasmejes.
Me zas blici smajlik, kdyz uvidim Tebe no.
![]()
Jak zvracis nad mymi moudry.
![]()
já se omlouvám, ale to se fakt nedalo
![]()
@1.zizi píše:
nejsme zle, ale ocividne si z nas nekdo dela (_!_), kdyz ani nedokaze odpovedet…a je tu dost mamin, ktere zrovna nejsou v nejlepsi situaci, takze tahle sranda je krajne nevhodnaPříspěvek upraven 28.01.14 v 15:16
Tak jsem ani naivni citlivka, mne to jako pr..l neprislo. Nevim no.
Jsou třeba lidi jednodussi, kteří nedokazou sepsat poutave vypraveni, co se jim prihodilo, proste to mrsknou na forum, kde se jim zda, ze by jim mohl někdo poradit.
Hlasky typu „mame si Te vzit domu“
jak to někdo muze vypustit z pusy nechapu, o tom si myslim svoje.
Třeba se zakladatelka ted smeje - když myslite - ale to je mi sumak, třeba ne - a tak zaslouzi trochu soucitu/podpory.
Internet v sobe skryva spoustu moznosti, clovek.pak zacne bejt paranoidni. Ale to, ze jsem paranoidni neznamena, ze po mne nejdou jo. ![]()
@e-lili píše:
@K-Black to mas pravdu, ale nejspis se to nedovime.
k tomu internetu - i tady mas pravdu. nikdy nenapadlo to tak brat
tak já nevim, ale třeba já mám připojení k netu jenzákladní, kdy zaplatím 20 korun za den, pokud se připojím, když ne, tak nic… (Nevyužívám to, ale pokud to zakladatelka diskuze má stejně, tak ta dvacka by ji fakt asi nevytrhla… )
@nakukovatelka to sem psala já a bylo to myšleno tak, aby to řešila na příslušných místech.
Ne zde, kde bohužel spousta znás je po zkušenostech nedůvěřivých.
Když se tu každý den ukáže téma, které je sranda a nebo podvod, tak nemůžem hned každému posílat peníze, oblečení apod. přece?
taky mi je zakladatelky líto a ještě víc jejího prcka nenarozenýho
Tak než jsem to nadatlila a porovnala děti, někdo to o internetu za dvacku na den už napsal…
Jinak já to pochopila tak, že ona teď bydlí u přítele na ubytovně a tam malý dítě být nemůže a proto řeší něco jinýho…
@kate02 píše:
Tak než jsem to nadatlila a porovnala děti, někdo to o internetu za dvacku na den už napsal…Jinak já to pochopila tak, že ona teď bydlí u přítele na ubytovně a tam malý dítě být nemůže a proto řeší něco jinýho…
Na te ubytovne bydli jeji tata, s pritelem bydli jinde.
@Medžika Ale ma tatinka na ubytovne a chlapa, ktery ji to dite udelal… jen u nej bydlet nemuze s ditetem… bez ditete asi ano… :roll
@Kalla1412 píše:
na tom není nic divného od užiovatelky která sem chodí roky „má nakecáno“ někdo ji zná tipu (nic osobně(Lessina, Lama atd…) a napsala holky vyhořeli jsme nemám nic, poštele mi prosím cokoliv co přebývá..to bych pochopila a i se to tu už událo, ale totok??
![]()
v problémech může být každý a nemusí mít zrovna nakecáno na emiminu
pokud ej to pravda, klidně se budu snažit pomoci, obvolám azyláky…
@74paja píše:
@Medžika Ale ma tatinka na ubytovne a chlapa, ktery ji to dite udelal… jen u nej bydlet nemuze s ditetem… bez ditete asi ano… :roll
To neni tak zrejme, ze jeji pritel je i otec ditete. Nemusi to tak byt.