Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak s tím azylákem jsem to nepochopila… Každopádně to může být tak, že pronajímatel bytu, kde bydlí přítel tam mimino nechce, nebo třeba bydlí společně s více lidma v bytě atd. atd. Mě by spíš zajímalo, jakou žádost podala… Jestli třeba nemyslí žádost o byt jako takovej, tam totož měsíc trvá jen zařazení do pořadníku a pak další minimálně půl rok - rok přidělení bytu…
@Aspera píše:
@olisek1995 mě se nezdá to čekání měsíc na azylák. Jednou jsem zažila zařizování pro jednu matku už s větším dítětem a se vším všudy to trvalo týden a to ta matka měla kde bydlet a neměla novorozence.
třeba v Praze je čekačka měsíce
klidně tě pošlou i s dětmi na nádraží ![]()
@e-lili píše:
@K-Black jestli ne min![]()
kazdopadne nechapu proc takov veci resi tyden pred porodem (jestli si znas ovsem nedela. dobry den)
a hrozne me udivuje ze nektere uzivatelky nemaji kde bydlet, co do pusy nebo na sebe, ale pristup k internetu ano.
Hlavně souložení jim jde, odpovědnost už méně. Za mě se lítost nekoná.
Osobně se nedivím, že zakladatelka už nepíše po té sodě, co dostala na prvních dvou až třech stránkách. To fakt nechápu, že se tu někdo baví cizím neštěstím…
Jasně, že to může být vtip, ale taky to může být někdo hodně zoufalý, se kterým se život nemazlil. Určitě by tu nikdo hned neposílal peníze na účet, ale můžeme se pokusit zjistit info. Více hlav více ví.
Kdo pomáhat nechce, nemusí, ale taky si může odpustit ten slovní průjem.
Díky za vás, kteří jste reagovali vstřícně nebo nereagovali! Už jsem si myslela, že jsem se probudila ve špatném snu.
zakladatelko - jestli jsi tu, tak se prosím do diskuze ozvi!
@Burj Chalifa píše:
Hlavně souložení jim jde, odpovědnost už méně. Za mě se lítost nekoná.
Taky to tak vidim.
@sophinka1 ale tady píše, že se řeší jen administrativa, tak předpokládám, že to místo pro ní je, tak nechápu tu čekačku.
@Aspera píše:
@sophinka1 ale tady píše, že se řeší jen administrativa, tak předpokládám, že to místo pro ní je, tak nechápu tu čekačku.
těžko říct
třeba kvůli platbám, než ji to odklepne sociálka ![]()
stejně už se neozvala, tak je to vlastně jedno
@sophinka1 píše:
těžko řícttřeba kvůli platbám, než ji to odklepne sociálka
stejně už se neozvala, tak je to vlastně jedno
ale on line teď byla, svítila zeleně ![]()
@K-Black píše:
ale on line teď byla, svítila zeleně
svítila zeleně?
něco mi uniklo? ![]()
@sophinka1 píše:
svítila zeleně?něco mi uniklo?
no u tvýho nicku svítí zelený puntík když jsi on line, koukni se u ostatních.
@K-Black píše:
no u tvýho nicku svítí zelený puntík když jsi on line, koukni se u ostatních.
hefky to jsem si nevšimla
![]()
@sophinka1 píše:
hefky to jsem si nevšimla![]()
Mrkneme na sebe navzájem, jo? ![]()
Tak může to být týpek, co jí dal kudlu na krk, že dítě prostě nechce a ona se vzepřela, že si dítě prostě nechá… A nebo taky být jeho nemusí a proto nemůže u současného přítele být s dítětem, které má s jiným… Ale to už zase nechci být hnusná na zakladatelku i takhle nepřímo…
Tak co zakladatelko, jak jsi na tom?