Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
28.1.14 15:02
@e-lili píše:
@K-Black jestli ne min :think:

kazdopadne nechapu proc takov veci resi tyden pred porodem (jestli si znas ovsem nedela. dobry den)

a hrozne me udivuje ze nektere uzivatelky nemaji kde bydlet, co do pusy nebo na sebe, ale pristup k internetu ano.

Wifi připojení zdarma máš skoro všude… Stačí mít trochu,,lepší" mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
28.1.14 15:02

Spíš další žebrací diskuze :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.1.14 15:03
@1.zizi píše:
no, ale v tom pripade nam to tu mohla objasnit trochu vic a ne jen nemam kam jit pomozte mi :roll:…ja si myslim, ze i pomoct pro ni i pro dite by se tu urcite nasla, ale takovym zpusobem to prece nejde :zed:

já vím, tak třeba musela odběhnout :think: :nevim: paranoidní začnu být za několik hodin :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 15:04
@Kalla1412 píše:
na tom není nic divného od užiovatelky která sem chodí roky „má nakecáno“ někdo ji zná tipu (nic osobně :-D(Lessina, Lama atd…) a napsala holky vyhořeli jsme nemám nic, poštele mi prosím cokoliv co přebývá..to bych pochopila a i se to tu už událo, ale totok?? :roll: :pocitac:

no tak zrovna tenhle pripad mi prisel taky mimo :roll:…kdyz nekomu pomaham, tak nechci, aby se mi klanel u nohou, ale trochu ucty to taky vyzaduje a ne jen..potrebuju tohle a tamto :zed:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.1.14 15:04
@ka2ka píše:
Spíš další žebrací diskuze :poblion:

no tak na tohodle smajlíka to rozhodně není :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9318
28.1.14 15:05

@K-Black to mas pravdu, ale nejspis se to nedovime.
k tomu internetu - i tady mas pravdu. nikdy nenapadlo to tak brat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
28.1.14 15:09

@orionk ale furt sme u toho lepsi mobil - vic pene za jeho porizeni.
neni to nic proti zakladatelce, spis tak vseobecne. ze tu nekdo breci ze nema. prachy, stat nic neda a pritom nosi gelovy nehty, kouri 2krabky za den a ma iphone. ale to je ot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.1.14 15:12
@e-lili píše:
@K-Black jestli ne min :think:

kazdopadne nechapu proc takov veci resi tyden pred porodem (jestli si znas ovsem nedela. dobry den)

a hrozne me udivuje ze nektere uzivatelky nemaji kde bydlet, co do pusy nebo na sebe, ale pristup k internetu ano.

hele pokud vim existují internetove kavarny, internet v mobilu na den za 20kc od vodafonu..je toho hodne tak asi tak ;)
A stat se mohlo cnkoliv..

• Citovat
  • Upravit
4181
28.1.14 15:13

Proc jste tak zle? 8o
Ty holce je 18, když vidim, ze ma rocnik nar. 1995, jako muj starsi syn, je mi z toho uzko.
Zkus jak radí holky, alespoň u nekoho známého, nez se vyridi azylak. Vic neporadim, nevyznam se v tom, ale drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 15:14
@Medžika píše:
hele pokud vim existují internetove kavarny, internet v mobilu na den za 20kc od vodafonu..je toho hodne tak asi tak ;)
A stat se mohlo cnkoliv..

no prave..internet :roll: bych zrovna neresila v dobe, kde je na kazdem rohu wifina

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 15:15
@nakukovatelka píše:
Proc jste tak zle? 8o
Ty holce je 18, když vidim, ze ma rocnik nar. 1995, jako muj starsi syn, je mi z toho uzko.
Zkus jak radí holky, alespoň u nekoho známého, nez se vyridi azylak. Vic neporadim, nevyznam se v tom, ale drzim palce :hug:

nejsme zle, ale ocividne si z nas nekdo dela (_!_), kdyz ani nedokaze odpovedet…a je tu dost mamin, ktere zrovna nejsou v nejlepsi situaci, takze tahle sranda je krajne nevhodna :roll:

Příspěvek upraven 28.01.14 v 15:16

• Citovat
  • Upravit
Medžika
28.1.14 15:16
@nakukovatelka píše:
Proc jste tak zle? 8o
Zkus jak radí holky, alespoň u nekoho známého, nez se vyridi azylak. Vic neporadim, nevyznam se v tom, ale drzim palce :hug:

taky mi z toho neni hej na azylu bylo tolik pribehu maminek, ze se stat mohlo vazne cokoli maminku nema ktera by ji pomohla, ja ji napsala SZ SNAD.se ozve

• Citovat
  • Upravit
3509
28.1.14 15:17
@K-Black píše:
no tak na tohodle smajlíka to rozhodně není :roll: :roll: :roll:

Ne tedle smajlik se pouziva specialne na zdrobneliny. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.1.14 15:18
@e-lili píše:
@K-Black to mas pravdu, ale nejspis se to nedovime.
k tomu internetu - i tady mas pravdu. nikdy nenapadlo to tak brat :think:

mě zas v první chvíli nenapadlo, že založila diskuzi a musela odběhnout :oops: prostě prsty jsou rychlejší než přemýšlení :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.1.14 15:19
@Pincenza píše:
Ne tedle smajlik se pouziva specialne na zdrobneliny. :mrgreen: :P

jako chápeš, že kdykoliv tě zahlédnu tak mi v hlavě naskočí blůček :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100