Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.14 19:15

@ka2ka né každý tu sodu ustojí.

• Citovat
  • Upravit
29577

Jo jo, slet hyen to udělal svou práci a frnkl pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
@Burj Chalifa píše:
Určitě se baví o tom, zda už ta jeho měla ovulku, zda po večerní hospodské ožírce bude ještě tuleníčko, případně zda bude muset z pařby druhý den vystřízlivět kočárkováním. :mrgreen:

odstup satane ani precist jsem to nedokazala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 19:17
@berry4 píše:
Jo jo, slet hyen to udělal svou práci a frnkl pryč…

ne jsme porad tu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27665
28.1.14 19:19
@martinape píše:
@ka2ka né každý tu sodu ustojí.

to je sice fakt, ale zakladatelka nenapsala nic srozumitelného i když po ní nikdo nic světoborného nechtěl takže se není čemu divit a navíc pořádně ani nekomunikovala :nevim: a napsat že nemá kde bydlet to ńení důvod jí hned začít litovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@1.zizi píše:
odstup satane ani precist jsem to nedokazala :mrgreen:

Udělalo se Ti zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
@Burj Chalifa píše:
Udělalo se Ti zle?

prave jsem vecerela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
28.1.14 19:20

Tak třeba se baví s někým po SZ, já bych to nechala být, buď se ozve nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
28.1.14 19:23

@martinape ale kdyz nekdo potrebuje a zada o pomoc, tak je logicke, ze chceme vedet vice…je tu dost holek, ktere bychom ji pomohly(a @Jura k tomu), ale nejde jen prijit a zadat a pak vubec nekomunikovat(alespon takhle slusna by mohla byt)…

• Citovat
  • Upravit
8594
28.1.14 19:25
@sophinka1 píše:
v problémech může být každý a nemusí mít zrovna nakecáno na emiminu :roll: pokud ej to pravda, klidně se budu snažit pomoci, obvolám azyláky…

jistě, samo, ale být nováček, 3× se ozvat ze začátku a tedka nic? Jasně, já nejsem nemilosrdná sv*ně, co nic neudělá pro jiné když potřebují..ale mě se tohleto nelíbí, ten přístup, to jak je to podané - 3 příspěvky a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.1.14 19:30
@martinape píše:Jo a pak se mi taky líbí, jak po pár stránkách ty největší rypny, co si prostě v prvních příspěvcích nemohly pomoct a ryly, začínají obracet a radit. Zkuste to příště otočit. Pokud nemáte nic k tématu, tak mlčte, případně raďte a až se provalí, že to byl kec, tak rejte.

Presne tak. Prvnich par stranek je proste strasnych, to jsou vyblitky pipin. Ja byt ji tak uz taky nepisu. Chudak holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.1.14 19:31
@sophinka1 píše: :mrgreen: po návratu z hospody ho čeká milísek a budou se tulínkovat, protože milísek má ovuličku a chtěli by mimíska. A v sobotěnku pojednou za tchýničkou (všimla sis, že tu nikdo nezdrobňuje? :lol: )a ta jim dá obídeček na jeho opičku :pankac: on získá žužláčkovou barvičku a bude zralý na další tulískování

co je to žužláčková barvička??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.1.14 19:33
@Kalla1412 píše:
co je to žužláčková barvička??? :mrgreen:

já nevím :mrgreen: asi jak je z hospody po ránu zelenej pak po polívčičce se vrací původní :nevim:,nemohla jsem najít žádné pozitivní, sluníčkové pojmenování

• Citovat
  • Upravit
8594
28.1.14 19:34
@nakukovatelka píše:
Presne tak. Prvnich par stranek je proste strasnych, to jsou vyblitky pipin. Ja byt ji tak uz taky nepisu. Chudak holka.

Hele jsou tu i mnohem hnusnější reakce a diskuze…daleko drsnější rytí…tohle nic tak děsného není ani nebylo, naopak to bylo na místí poměry k podobným tématům ještě dost mírné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
28.1.14 19:35
@sophinka1 píše:
já nevím :mrgreen: asi jak je z hospody po ránu zelenej pak po polívčičce se vrací původní :nevim:,nemohla jsem najít žádné pozitivní, sluníčkové pojmenování

ae je to hezké :-) žužláčková..to se bude hodit :-D Jsme OT..ozvala se zakadatelka nakonec někomu aspon SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí