Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Burj Chalifa píše:
Určitě se baví o tom, zda už ta jeho měla ovulku, zda po večerní hospodské ožírce bude ještě tuleníčko, případně zda bude muset z pařby druhý den vystřízlivět kočárkováním.
odstup satane ani precist jsem to nedokazala ![]()
@berry4 píše:
Jo jo, slet hyen to udělal svou práci a frnkl pryč…
ne jsme porad tu ![]()
@martinape píše:
@ka2ka né každý tu sodu ustojí.
to je sice fakt, ale zakladatelka nenapsala nic srozumitelného i když po ní nikdo nic světoborného nechtěl takže se není čemu divit a navíc pořádně ani nekomunikovala
a napsat že nemá kde bydlet to ńení důvod jí hned začít litovat ![]()
@1.zizi píše:
odstup satane ani precist jsem to nedokazala
Udělalo se Ti zle?
Tak třeba se baví s někým po SZ, já bych to nechala být, buď se ozve nebo ne.
@martinape ale kdyz nekdo potrebuje a zada o pomoc, tak je logicke, ze chceme vedet vice…je tu dost holek, ktere bychom ji pomohly(a @Jura k tomu), ale nejde jen prijit a zadat a pak vubec nekomunikovat(alespon takhle slusna by mohla byt)…
@sophinka1 píše:
v problémech může být každý a nemusí mít zrovna nakecáno na emiminupokud ej to pravda, klidně se budu snažit pomoci, obvolám azyláky…
jistě, samo, ale být nováček, 3× se ozvat ze začátku a tedka nic? Jasně, já nejsem nemilosrdná sv*ně, co nic neudělá pro jiné když potřebují..ale mě se tohleto nelíbí, ten přístup, to jak je to podané - 3 příspěvky a nic…
@martinape píše:Jo a pak se mi taky líbí, jak po pár stránkách ty největší rypny, co si prostě v prvních příspěvcích nemohly pomoct a ryly, začínají obracet a radit. Zkuste to příště otočit. Pokud nemáte nic k tématu, tak mlčte, případně raďte a až se provalí, že to byl kec, tak rejte.
Presne tak. Prvnich par stranek je proste strasnych, to jsou vyblitky pipin. Ja byt ji tak uz taky nepisu. Chudak holka.
@sophinka1 píše:po návratu z hospody ho čeká milísek a budou se tulínkovat, protože milísek má ovuličku a chtěli by mimíska. A v sobotěnku pojednou za tchýničkou (všimla sis, že tu nikdo nezdrobňuje?
)a ta jim dá obídeček na jeho opičku
on získá žužláčkovou barvičku a bude zralý na další tulískování
co je to žužláčková barvička??? ![]()
@Kalla1412 píše:
co je to žužláčková barvička???
já nevím
asi jak je z hospody po ránu zelenej pak po polívčičce se vrací původní
,nemohla jsem najít žádné pozitivní, sluníčkové pojmenování
@nakukovatelka píše:
Presne tak. Prvnich par stranek je proste strasnych, to jsou vyblitky pipin. Ja byt ji tak uz taky nepisu. Chudak holka.
Hele jsou tu i mnohem hnusnější reakce a diskuze…daleko drsnější rytí…tohle nic tak děsného není ani nebylo, naopak to bylo na místí poměry k podobným tématům ještě dost mírné ![]()
@sophinka1 píše:
já nevímasi jak je z hospody po ránu zelenej pak po polívčičce se vrací původní
,nemohla jsem najít žádné pozitivní, sluníčkové pojmenování
ae je to hezké
žužláčková..to se bude hodit
Jsme OT..ozvala se zakadatelka nakonec někomu aspon SZ?
@ka2ka né každý tu sodu ustojí.