Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
28.1.14 14:50
@olisek1995 píše:
Nikoho nemam mama mi umrela a tata je na ubytovne ja jsem ted u pritele ale z mimcem tu byt nemuzu
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.1.14 14:51

Holky, vy jste můry teda :think:

zakladatelko: jestli potřebuješ pomoct, musíš komunikovat. Teď žiješ kde? Co otec dítěte? Kde všude si to byla řešit? Obvolovala jsi všechny azylové domy v okolí? Nemáš vůbec žádnou kamarádku, známou, kohokoliv, kdo by ti mohl trochu pomoct? Co věci na miminko? Ty máš nebo ne?

no jinak na to co tu zaznělo, že by miminku možná bylo líp v kojeňáku nemám co říct. Právě naopak, ta holčina (pokud to není vtip), potřebuje podpořit, jen teď nemá kam jít.

jinak to co píše Apaji mi přijde jako super nápad  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 14:51
@74paja píše:
Pripadne vlozit dite do babyboxu i s RL a za mesic {az bude azylak} se o nej prihlasit. Pripadne se tam narvat i s ditetem ;)

:mrgreen: prosim te neblbni nebo se tak stane. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
28.1.14 14:52

@K-Black jestli ne min :think:

kazdopadne nechapu proc takov veci resi tyden pred porodem (jestli si znas ovsem nedela. dobry den)

a hrozne me udivuje ze nektere uzivatelky nemaji kde bydlet, co do pusy nebo na sebe, ale pristup k internetu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10987
28.1.14 14:52
@74paja píše:
Pripadne vlozit dite do babyboxu i s RL a za mesic {az bude azylak} se o nej prihlasit. Pripadne se tam narvat i s ditetem ;)

Hm jenže, to už prošvihla. Horní hranice tuším sice daná není, ale pokud je jí více jak 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.1.14 14:54
@olisek1995 píše:
Prosim pomozte je mi (ť a jsem z brna za tyden mam rodit ale z porodnice nemam kam jit a nechci aby mi miminko vzali :( potrebuji pommoct s bydlenim na mesic nez se mi vyridi azylak tam kde jsem ted byt z miminkem nemuzu co mam delat? :( jsem z toho nestastna

odkud jsi? dej víc informací, třeba něco seženeme

• Citovat
  • Upravit
9330
28.1.14 14:56

@olisek1995 zkus kojeňák, některé fungují i jako útočiště v krizi, pro matky po porodu…můžeš tam být i s miminkem…pokud tam půjdeš sama, tak můžeš i s ním kdykoli sama odejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi

@sophinka1 nekomunikuje…kdyby alespon komunikovala…se zase nekdo debilne nudi :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Apaji píše:
Počkejte, nedávno jsem viděla rozhovor s tím pánem, co tady prosadil a namontoval babyboxy. Na každém babyboxu je prý mobil přímo na něho (nevypíná ho ani v noci) s textem, že pokud se takto maminka rozhoduje kvůli bytové tísni, má mu okamžitě zavolat dříve než tam to dítě dá a on jí to pomůže akutně pořešit :think:

to je pěkný teda :potlesk: jenže některý lidi prostě nezjišťují, nezajímají se, nechávájí vše na poslední chvíli :zed:

• Citovat
  • Upravit
30970
28.1.14 14:57
@1.zizi píše:
@sophinka1 nekomunikuje…kdyby alespon komunikovala…se zase nekdo debilne nudi :pocitac:

Vzdyt ani neni online. To moc rady nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
28.1.14 14:58

@olisek1995 muzes jit na mesic i s ditetem do kojenaku, pak te vezmou rychleji na azyl, do jakeho jdes? dej si zadost vsude na marketu -kr.pole, do Bystrce na heyrak i do řečkovic na zvonek, byla jsem vsude a dá se to pomužou a tak ;)

• Citovat
  • Upravit
5455

@Karleon
Díky, nestíhám hledat, pálil se mi na plotně špenát :oops: To je ono :palec: A navíc i v nemocnici fungují sociální pracovnice, k tomu dítě se odebírá jen výjimečně kvůli bytové situaci, soc. odbory fungují, i kdyby to měla být ubytovna - není to sice úpně vhodné prostředí pro dítě, ale mimin i větších dětí jsem viděla na ubytovnách hafo. Takže ano, dá se něco podniknout. Ale hlavně by se měl starat otec dítěte, pokud nemá práci, tak honem rvát se na brigády apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@e-lili píše:
@K-Black jestli ne min :think:

kazdopadne nechapu proc takov veci resi tyden pred porodem (jestli si znas ovsem nedela. dobry den)

a hrozne me udivuje ze nektere uzivatelky nemaji kde bydlet, co do pusy nebo na sebe, ale pristup k internetu ano.

no tak internet stojí třeba tři stovky na měsíc, a dá se díky němu sehnat spousta věcí buď za hubičku nebo i zadarmo. Ten týden před porodem to je sice pozdě, ale mohlo se stát cokoliv, nevím, jeblo chlapovi a včera ji řekl, vypadni, žádnýho haranta tu nechci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8594
28.1.14 15:01
@1.zizi píše:
@Pincenza ceka se tu pomoc…nic neobvykleho… :roll:

na tom není nic divného od užiovatelky která sem chodí roky „má nakecáno“ někdo ji zná tipu (nic osobně :-D(Lessina, Lama atd…) a napsala holky vyhořeli jsme nemám nic, poštele mi prosím cokoliv co přebývá..to bych pochopila a i se to tu už událo, ale totok?? :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 15:01
@K-Black píše:
no tak internet stojí třeba tři stovky na měsíc, a dá se díky němu sehnat spousta věcí buď za hubičku nebo i zadarmo. Ten týden před porodem to je sice pozdě, ale mohlo se stát cokoliv, nevím, jeblo chlapovi a včera ji řekl, vypadni, žádnýho haranta tu nechci :nevim:

no, ale v tom pripade nam to tu mohla objasnit trochu vic a ne jen nemam kam jit pomozte mi :roll:…ja si myslim, ze i pomoct pro ni i pro dite by se tu urcite nasla, ale takovym zpusobem to prece nejde :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100