Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.1.14 19:38
@Kalla1412 píše:
Hele jsou tu i mnohem hnusnější reakce a diskuze…daleko drsnější rytí…tohle nic tak děsného není ani nebylo, naopak to bylo na místí poměry k podobným tématům ještě dost mírné :nevim:

Daleko hnusnější než pár ostrých názorů je samotný fakt, že zakladatelka nezodpovědně přivádí do takových poměrů vlastní dítě. Bez rozvahy, kde se o něj bude starat, živit, kde bude bydlet. Že nejprve souloží, počíná dítě a pak řeší týden před porodem, kam s ním půjde. Totální nezodpovědnost vůči vlastnímu dítěti. Ona by se sama měla stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 19:43
@Burj Chalifa píše:
Daleko hnusnější než pár ostrých názorů je samotný fakt, že zakladatelka nezodpovědně přivádí do takových poměrů vlastní dítě. Bez rozvahy, kde se o něj bude starat, živit, kde bude bydlet. Že nejprve souloží, počíná dítě a pak řeší týden před porodem, kam s ním půjde. Totální nezodpovědnost vůči vlastnímu dítěti. Ona by se sama měla stydět.

Ja si taky myslim. :pankac: A jako jestli je opravdu v uzkych, tak bych urcite psala na emimino no. :zed: Tady ji totiz bydleni sezenem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 19:51
@Burj Chalifa píše:

Ty víš, v jakých žila poměrech když počala? Nevíš. Nevíš to ani ty, ani já. Ono těhotenství je dost dlouhá doba na to, aby se mohl někomu obrátit život naruby.

A třeba je to opravdu trubka, která nezodpovědně počala. Ale to prostě teď nevíš.
Takže pokud máte jen odsudky, tak mlčte.

Já osobně radši stokrát nalítnu lži, než bych jednou ublížila člověku v nouzi. Vím, že tenhle názor tady neobhájím, není to jen nešvar emimina, tohle žije všude.

To, že požádala o pomoc - nevíte, jestli svůj dotaz nepsala v nějakým presu. Mohla to myslet jako kontakty na další azyláky, nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
28.1.14 19:51
@Pincenza píše:
Ja si taky myslim. :pankac: A jako jestli je opravdu v uzkych, tak bych urcite psala na emimino no. :zed: Tady ji totiz bydleni sezenem. :roll:

jako myslíš, že se tady pomáhá málo? :think: vím o mnoha případech, kdy se tu opravdu pomohlo (nebo ještě jinak napsáno, holky udělaly všechno proto, aby mohly dotyčné žít normálně)… např. dostat holku z polska, nebo slovenka co ji opustil manžel těsně před porodem. A to nemluvím o postižených dětech a jiných

• Citovat
  • Upravit
27665
28.1.14 19:53

https://www.emimino.cz/…nkovani/128/#…

tady je jeden příklad kde holky fakt pomohly, ale nemůžou pomáhat každýmu kdo jen zakňourá a čeká zázraky musí se taky sám snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 19:54
@Pincenza píše:
Ja si taky myslim. :pankac: A jako jestli je opravdu v uzkych, tak bych urcite psala na emimino no. :zed: Tady ji totiz bydleni sezenem. :roll:

A proč by tu nemohl být někdo, kdo má třeba k pronájmu místnost?

• Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 19:54
@martinape píše:
Ty víš, v jakých žila poměrech když počala? Nevíš. Nevíš to ani ty, ani já. Ono těhotenství je dost dlouhá doba na to, aby se mohl někomu obrátit život naruby.

A třeba je to opravdu trubka, která nezodpovědně počala. Ale to prostě teď nevíš.
Takže pokud máte jen odsudky, tak mlčte.

Já osobně radši stokrát nalítnu lži, než bych jednou ublížila člověku v nouzi. Vím, že tenhle názor tady neobhájím, není to jen nešvar emimina, tohle žije všude.

To, že požádala o pomoc - nevíte, jestli svůj dotaz nepsala v nějakým presu. Mohla to myslet jako kontakty na další azyláky, nebo nevím.

Nemyslím, že jsi zde povolána k tomu, aby jsi někoho poučovala, zda má právo se svobodně vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 19:57
[citaji@martinape píše:

Tak ji ubytuj a nemoralizuj tady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 20:01

@Burj Chalifa VIdíš, ty poučuješ mě, já tebe. Jsem si kvit. A stejně tak, jako já nejsem povolána ka poučování, ty nejsi povolána ke kritizování té či oné a jejích životních poměrů.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 20:02
@martinape píše:
@Burj Chalifa VIdíš, ty poučuješ mě, já tebe. Jsem si kvit. A stejně tak, jako já nejsem povolána ka poučování, ty nejsi povolána ke kritizování té či oné a jejích životních poměrů.

kdo jde s kůží na net, tak musí počítat s různými reakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 20:03
@Pincenza píše: [citaji@martinape píše:
Tak ji ubytuj a nemoralizuj tady. :mavam:

nejsem z Brna a nemám volný pokoj. bohužel.
Nehledě na to, že moje moralizování byla až reakce na moralizování ostatních.

A smajlíky, hlavně ku.va nezapomenout na smajlíky. Chjo.
:roll: :roll: :roll: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 20:05

@Burj Chalifa O tom žádná. V tom máš pravdu. Jenže jsou témata, kde by bylo prostě vhodný držet se zpátky.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
28.1.14 20:07
@ka2ka píše:
https://www.emimino.cz/…nkovani/128/#…tady je jeden příklad kde holky fakt pomohly, ale nemůžou pomáhat každýmu kdo jen zakňourá a čeká zázraky musí se taky sám snažit

to že nekvoká tady v diskuzi neznamená, že se s někým nespojila :roll: navíc tu co jsi uvědla je sice pravda, že jí holky pomohly, ale mě už to přišlo až jako zneužívání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 20:08
@martinape píše:
@Burj Chalifa O tom žádná. V tom máš pravdu. Jenže jsou témata, kde by bylo prostě vhodný držet se zpátky.

Píši to, co uznám za vhodné. A stojím si za tím. Mateřství je o velké zodpovědnosti, to jsem měla na mysli. Pokud to někoho pobuřuje, jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.1.14 20:09
@Burj Chalifa píše:
Hlavně souložení jim jde, odpovědnost už méně. Za mě se lítost nekoná.

Za mně teda taky ne…lítost se u mně nedostavuje u žádné podobné diskuze.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí