Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosim pomozte je mi (ť a jsem z brna za tyden mam rodit ale z porodnice nemam kam jit a nechci aby mi miminko vzali
potrebuji pommoct s bydlenim na mesic nez se mi vyridi azylak tam kde jsem ted byt z miminkem nemuzu co mam delat?
jsem z toho nestastna
Boze
…co rodina?…co otec ditete? byla jsi na socialce?…proc sis to nezaridila driv?…cekas dite a musis se naucit by zodpovednejsi ![]()
Příspěvek upraven 28.01.14 v 14:18
Zkus zavolat na kontakt uvedený na http://www.magdalenium.cz/. Je to sice pro oběti domácího násilí, ale myslím, že minimálně tě nasměrují na jinou instituci, pokud tě nebudou moct přijmout.
Ze to bude trvat mesic nez moje zadost o bydleni Projde schvalovaci komisi ze driv to nebude
A proč jsi to nezačala řešit dřív proboha? A to nemáš nikoho? Otce dítěte, rodinu, přátelé, spolužáky???
Nikoho nemam mama mi umrela a tata je na ubytovne ja jsem ted u pritele ale z mimcem tu byt nemuzu
@olisek1995 píše:
Ze to bude trvat mesic nez moje zadost o bydleni Projde schvalovaci komisi ze driv to nebude
no a řekla jsi jim že nemáš kam jít, že s děckem půjdeš na ulici? nezlob se na mě, ale to se mi nezdá, že by tě nechali bez pomoci.
@olisek1995 A kde bydlis ted? A proc se tam uz po porodu nemuzes vratit?
@K-Black píše:
no a řekla jsi jim že nemáš kam jít, že s děckem půjdeš na ulici? nezlob se na mě, ale to se mi nezdá, že by tě nechali bez pomoci.
si z nas dela nekdo dobry den
![]()
Proč to řeśíš až teď? Před porodem?? Máš vůbec věci pro miminko? ![]()
@olisek1995 píše:
Nikoho nemam mama mi umrela a tata je na ubytovne ja jsem ted u pritele ale z mimcem tu byt nemuzu
Proč tam nemůžeš být s mimčem? ![]()
@olisek1995 No, tak at ti pritel zajisti ubytovani, kdyz u nej bydlet nemuzes…
To te jako necha jen tak?