Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Burj Chalifa píše:
Hlavně souložení jim jde, odpovědnost už méně. Za mě se lítost nekoná.
chci být tvá kamarádka
![]()
Ja jsem tu par ženským též pomohla. Mám vsak určitá kriteria. Jenže po úvodním příspěvku, se od tazatelky už nic neobjevilo. Tudíž ani nevím s kým mám tu čest. Mám tu mnoho oblečení pro děti. Deky, zavinovacky atd atd. I postylku jsem ochotna za něco malo přenechat, ale musím vědět, ze se ten člověk nedostal do te krizové situace vlastním přičiněním.
@Niqitka máme uzavřenou skupinu, dnes se holčila sešla s medžikou. do situace se dostala vlastní vinou nicméně způsobenou jejími rodinnými i jinými poměry ![]()
@Niqitka píše:
Ja jsem tu par ženským též pomohla. Mám vsak určitá kriteria. Jenže po úvodním příspěvku, se od tazatelky už nic neobjevilo. Tudíž ani nevím s kým mám tu čest. Mám tu mnoho oblečení pro děti. Deky, zavinovacky atd atd. I postylku jsem ochotna za něco malo přenechat, ale musím vědět, ze se ten člověk nedostal do te krizové situace vlastním přičiněním.
MÁ OPRAVDU STARÝ MOBIL, NA KTERÉM SE NEDÁ PSÁT, NATOŽ A PSÁT NA EMIMINU…
Sama, si moc dobře uvědomuje, že napsala příspěvek ne zrovna vhodně, ale pak napsala prý dlouhý a když to dala odeslat všechno jí zmizlo..a s tím co jsem u ní viděla tomu i věřím… pomoc potřebuje, né že ne… peníze po Vás ale snad nikdo chtít nemůže, jako mě přijde nemožné sehnat peníze z celeho emimina azaplatit jí první měsíc v azylu, než jí naskočí rodičák, ale nemá třeba ani plenky do porodnice… a to už bych řekla, že se třeba sehnat dá… ![]()
@sophinka1 píše:
to že nekvoká tady v diskuzi neznamená, že se s někým nespojilanavíc tu co jsi uvědla je sice pravda, že jí holky pomohly, ale mě už to přišlo až jako zneužívání
Jak si na to přišla? te paní jsem taky pomohla, přišla mi skromna
@Niqitka píše:čtením diskuze
Jak si na to přišla? te paní jsem taky pomohla, přišla mi skromna
@Karleon píše:
Ludvík Hess… Kdokoli v tísni může kdykoli použít telefon 602 305 139. Příspěvek upraven 28.01.14 v 14:50
chtěla jsem ti moc poděkovat za ten odkaz, protože to vypadá, že to je jediné místo, kde se nakonec dovoláme pomoci. Díky ![]()
ne chci říct, že nechápu proč píšeš někam kde se řeší pomoc, že máš velký dům, ale nevezmeš tam nikoho, máš peníze, ale nepošleš.
Pokud nechceš nepomáhej, nikomu to nevadí, ale pokud chceš vypouštět jen plky tak diskuzi obejdi a běž psát jinam ne?