Nemám bydlení, ale mám rodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
28.1.14 18:18

No, děvčata - nemusely jste zrovna být jak fúrie. Možná je pro vás novinka, že o emiminu si už povídají i štamgasti v brněnských hospodách… Tak třeba to zaslechla tam (ona nebo její přítel).
Zakladatelko - pokud jsi z Brna, podívej se na tyto stránky. A jestli budeš po šestinedělí potřebovat nějaké věci pro miminko, tak neboj, něco se určitě najde. Bude to sice z druhé ruky - ale je to čisté a použitelné. Stačí, když mně napíšeš soukromou zprávu. Pokud máš na emiminu vytvořený profil, tak ji napsat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 18:24
@sophinka1 píše: :hug: :lol:

taky :hug: :hug:
( jsme jak teplé bratrstvo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.1.14 18:25
@Burj Chalifa píše:
taky :hug: :hug:
( jsme jak teplé bratrstvo :mrgreen: )

duo lesbiens :lol: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
28.1.14 18:26

@Jura007 :mrgreen: jako že si chlapy jdou v pátek do hospody a povídají si : moje stará říkala, že holky ne emiminu… :mrgreen:???

• Citovat
  • Upravit
18305
28.1.14 18:28
@sophinka1 píše:
@Jura007 :mrgreen: jako že si chlapy jdou v pátek do hospody a povídají si : moje stará říkala, že holky ne emiminu… :mrgreen:???

Přesně tak. Co je na tom divného? (Dokonce jsem zaslechl cosi o nějakém blbovi s ruským tankem… :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 18:29
@sophinka1 píše:
@Jura007 :mrgreen: jako že si chlapy jdou v pátek do hospody a povídají si : moje stará říkala, že holky ne emiminu… :mrgreen:???

Určitě se baví o tom, zda už ta jeho měla ovulku, zda po večerní hospodské ožírce bude ještě tuleníčko, případně zda bude muset z pařby druhý den vystřízlivět kočárkováním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.1.14 18:34
@Burj Chalifa píše:
Určitě se baví o tom, zda už ta jeho měla ovulku, zda po večerní hospodské ožírce bude ještě tuleníčko, případně zda bude muset z pařby druhý den vystřízlivět kočárkováním. :mrgreen:
:mrgreen: po návratu z hospody ho čeká milísek a budou se tulínkovat, protože milísek má ovuličku a chtěli by mimíska. A v sobotěnku pojednou za tchýničkou (všimla sis, že tu nikdo nezdrobňuje? :lol: )a ta jim dá obídeček na jeho opičku :pankac: on získá žužláčkovou barvičku a bude zralý na další tulískování
  • Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 18:35
@sophinka1 píše: :mrgreen: po návratu z hospody ho čeká milísek a budou se tulínkovat, protože milísek má ovuličku a chtěli by mimíska. A v sobotěnku pojednou za tchýničkou (všimla sis, že tu nikdo nezdrobňuje? :lol: )a ta jim dá obídeček na jeho opičku :pankac: on získá žužláčkovou barvičku a bude zralý na další tulískování

Do hospody ho však s tímto slovníkem již nikdy nepustí…stal se blbem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 18:39

Tak já teda nevím. jistě, že to může bát blbej vtip. Párkrát už jsem tu taky nalítla. Ale to, že třeba někdo nemá spisovatelský sklony k napsání srdceryvnýho románu, z člověka přeci nedělá hned lháře.

Co když se stalo něco opravdu nečekaného, cokoli, že opravdu ze dne na den má tenhle problém? Vůbec se nedivím, že nereaguje. Dvě, nebo tři stránky o žebrání, o tom, kdy zjistila že je těhotná, o tom, že chce, aby si jí někdo k sobě nastěhoval, o dětech v popelnicích…

POKUD opravdu řeší tento problém, tak na tom asi bude nedobře psychicky - velikej stres, a vidí jen výsměch. ono to dokáže člověka dost rozložit.

ZAKLADATELKO, DRŽ SE!!!

Jo a pak se mi taky líbí, jak po pár stránkách ty největší rypny, co si prostě v prvních příspěvcích nemohly pomoct a ryly, začínají obracet a radit. Zkuste to příště otočit. Pokud nemáte nic k tématu, tak mlčte, případně raďte a až se provalí, že to byl kec, tak rejte.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.1.14 19:00
@martinape píše:
Tak já teda nevím. jistě, že to může bát blbej vtip. Párkrát už jsem tu taky nalítla. Ale to, že třeba někdo nemá spisovatelský sklony k napsání srdceryvnýho románu, z člověka přeci nedělá hned lháře.

Co když se stalo něco opravdu nečekaného, cokoli, že opravdu ze dne na den má tenhle problém? Vůbec se nedivím, že nereaguje. Dvě, nebo tři stránky o žebrání, o tom, kdy zjistila že je těhotná, o tom, že chce, aby si jí někdo k sobě nastěhoval, o dětech v popelnicích…

POKUD opravdu řeší tento problém, tak na tom asi bude nedobře psychicky - velikej stres, a vidí jen výsměch. ono to dokáže člověka dost rozložit.

ZAKLADATELKO, DRŽ SE!!!

Jo a pak se mi taky líbí, jak po pár stránkách ty největší rypny, co si prostě v prvních příspěvcích nemohly pomoct a ryly, začínají obracet a radit. Zkuste to příště otočit. Pokud nemáte nic k tématu, tak mlčte, případně raďte a až se provalí, že to byl kec, tak rejte.

Chumlánkové empatické plácando po ramenou tu není povinné.

Příspěvek upraven 28.01.14 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.1.14 19:02
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27664
28.1.14 19:09
@martinape píše:

ZAKLADATELKO, DRŽ SE!!!

Jo a pak se mi taky líbí, jak po pár stránkách ty největší rypny, co si prostě v prvních příspěvcích nemohly pomoct a ryly, začínají obracet a radit. Zkuste to příště otočit. Pokud nemáte nic k tématu, tak mlčte, případně raďte a až se provalí, že to byl kec, tak rejte.

tak pokud má zakladatelka opravdu problém tak proč nekomunikuje?? Proč neodpoví na otázky, tedy pokud chce fakt pomoct musí pár věcí vyřešit a né přijít a oznámit já mám problém a pomozte mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 19:10

@Burj Chalifa O žádném plácání po ramenou, ani o povinnosti tu nikdo nemluvil. Však říkám, když se ukáže, že zakladatelka kecá, pusťte se do ní. No problemo. Ale pokud nekecá, tak aby tyhle negativistický rádoby vtipný komenty nezpůsobili to dítě v popelnici, víš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 19:11

@ka2ka no, být zakladatelkou, tak po přečtení prvních pár stránek se sem už radši ani nepodívám. Natož snad komunikovat.

• Citovat
  • Upravit
27664
28.1.14 19:13
@martinape píše:
@ka2ka no, být zakladatelkou, tak po přečtení prvních pár stránek se sem už radši ani nepodívám. Natož snad komunikovat.

tak pokud zakladatelka nelže a nedělá si srandu ta snad není problém tady normálně komunikovat takových to diskuzí je tu spousta a spousta zakladatelek dostala sodu, ale vysvětlili to vše bylo o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí