Nemám vůbec chuť na sex se svým manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
22.4.13 12:02

Ahoj…a nebude problém spíš v tom, že už tě nedokáže pořádně vzrušit? Mě třeba s přítelem pomohla menší pauza, vždycky jsme se jen pomazlili a v „nejlepšim“ to utli a chuť se pomalu začala zase stupňovat, nebo už pořádně neví kam šáhnout a vrhá se rovnou na věc, to potom člověka přestane bavit…s manželem sis o tom promluvila? Třeba by jen stačilo vrátit se na začátek a znovu pomalu poznávat svoje těla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.4.13 12:03
@Anonymní píše:
@mařenkaa - takhle jsem to nemyslela :-D

ale vyznělo to pěkně, dneska jsem se od rána poprvý konečně zasmála :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
22.4.13 12:10
@radúna píše:
Podle tohoto máš problém ty. Tak tam netahej zatím svého muže i když to není asi na škodu. Ale tak tam zajdi snad nejdřív ty sama. Ty nechceš spát s ním.

Já byla za sexuologem kvůli jinému problému ( vaginismus) a vím že vždycky at už je jakýkoli problém tak tam musí oba - jednou každej sám a pak dohromady :-) v jeden den - nejdřív si popovídá jednotlivě a pak vezme na diskuzi, alespon ta moje to dělala s každým kdo tam přišel, ale pokud manžel stojí o vyřešení problémů, tak tam půjde. já tam byla s tím svým když nám bylo teprve 19 let a ten můj neměl problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.4.13 12:11

Přesně jak píše @DajaT …taky za to u mě mohla antikoncepce.Hned první měsíc po vysazení jsem byla jako uzržená ze řetězu a chuť na sex byla obrovská :)…ale je fakt, že s mým ex manželem jsem antikoncepci nebrala a chuť na sex jsem taky po letech úplně ztratila. Jenže u mě to bylo čistě psychikou…pak jsem si začala se svým současným přítelem a chuť na sex se objevila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 12:26
@pikola píše:
Proc jeho? Co se ti na nem protivi, ze ho nechces?

NEMILUJI HO…ani jsem nebyla zamilovaná, co jsme se poznali já byla sama s klukem a byla jsme ráda, že on se mnou chce být…nečekaně jsme vlítla do jiného stavu asi po 3 měsících vztahu, on se choval jinak, hodně nasliboval ap., po svatbě jako když utne…lepší práci si nehledá, a mě na něm vadí plno věcí…nikdo neni dokonalý beru to tak ale u něj cokoli mu řikám 100 krát je to k ničemu nic s nim nehne, nesnaží se…ale jinak až na obřasné výbuchy je hodný, s tím okolo se smiřuji, ale v sexu to neklape :( z jeho strany…ne že by nechtěl to jo, ale je tam jiný problém a to trvá dlouho jeden z hlavních důvodů proč mi sex s ním nic neříká, jinak jsme spolu 3 roky… antiko neberu

• Citovat
  • Upravit
35977
22.4.13 12:31
No a proc s nim jsi kdyz ho nemilujes? A hlavne nepis kvuli diteti :roll:
@Anonymní píše:
NEMILUJI HO…ani jsem nebyla zamilovaná, co jsme se poznali já byla sama s klukem a byla jsme ráda, že on se mnou chce být…nečekaně jsme vlítla do jiného stavu asi po 3 měsících vztahu, on se choval jinak, hodně nasliboval ap., po svatbě jako když utne…lepší práci si nehledá, a mě na něm vadí plno věcí…nikdo neni dokonalý beru to tak ale u něj cokoli mu řikám 100 krát je to k ničemu nic s nim nehne, nesnaží se…ale jinak až na obřasné výbuchy je hodný, s tím okolo se smiřuji, ale v sexu to neklape :( z jeho strany…ne že by nechtěl to jo, ale je tam jiný problém a to trvá dlouho jeden z hlavních důvodů proč mi sex s ním nic neříká, jinak jsme spolu 3 roky… antiko neberu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 12:49

@pikola kvůly dítěti také i když byla bych schopná odejít…nevím zda má smysl tohle…spíš se s tim nějak smířit, nevím ale jak…ten další problém a nejzásadnější je že bych to sama nezvládla…mám dvě děti a hypotéku…a druhý důvod nevěřím, že bych mohla potkat někoho lepšího a poznat lásku…toto štěstí jsme neměla nikdy vždy jsem přitahovala dominantní, když jsem se zamilovala tak akorát špatně…nevěřím si vůbec…a přitom nejsem prý ošklivá, muůžum se hodně líbím, což je taky problém drobná, holka prsa č.5,dlouhovláska s jemným obličejem je to tak že spíš bych se jim hodila do postele…nechci být jen milenka, chtěla jsme vždy nějaký hezký vztah a rodinu…a dopadla jsme takhle mohu si za to sama. Ale aspon kdybych věděla jak se s tím vyrovnat a být ve vztahu aspon trošku štastná…

• Citovat
  • Upravit
12154
22.4.13 15:35
@Anonymní píše:
NEMILUJI HO…ani jsem nebyla zamilovaná, co jsme se poznali já byla sama s klukem a byla jsme ráda, že on se mnou chce být…nečekaně jsme vlítla do jiného stavu asi po 3 měsících vztahu, on se choval jinak, hodně nasliboval ap., po svatbě jako když utne…lepší práci si nehledá, a mě na něm vadí plno věcí…nikdo neni dokonalý beru to tak ale u něj cokoli mu řikám 100 krát je to k ničemu nic s nim nehne, nesnaží se…ale jinak až na obřasné výbuchy je hodný, s tím okolo se smiřuji, ale v sexu to neklape :( z jeho strany…ne že by nechtěl to jo, ale je tam jiný problém a to trvá dlouho jeden z hlavních důvodů proč mi sex s ním nic neříká, jinak jsme spolu 3 roky… antiko neberu

Hm, tak ani sexuolog ti neřekne nic jiného než, že… kde nic není, tam ani smrt nebere.
Tak to pak přehodnoť svůj vztah a ne sexuální přitažlivost. Anebo si najdi milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
22.4.13 15:37
@Anonymní píše:

Jaký „jiný problém“? Jak tady někdo může radit, když nevíme o co jde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.13 17:30
@lihow píše:
Jaký „jiný problém“? Jak tady někdo může radit, když nevíme o co jde..

ten jiný problém je že v sexu to nikdy klapat nebude…

• Citovat
  • Upravit
Jedentypan
23.4.13 15:22
@Anonymní píše:
Napíšu ti svojí zkušenost…na sex s manželem už se mi chuť s léty nějak taky vytratila, spíš je to taková povinnost. Taky jsem si říkala, co se to se mnou dějě, zobala jsem tu ženšenové prášky a podobně… a nic. Pak jsem potkala kamaráda, přeskočila jiskra, stali se z nás milenci a já se nestačila divit, jak se mi vzbouřily hormony a během 14 dnů je za mě najedou pomalu nymfomanka… takže si myslím, zvlášť, když jsi předtím problém neměla, že je to prostě v tobě, jen někde hluboko ukryté. Psychika a stereotyp dělá své. Tím ti nechci radit, abys sis našla milence, třeba to sexuolog taky dokáže v člověku znovu probudit…nevím. 8)

Zensky jako ty jsou presne duvod proc dneska manzelstvi stoji za houby. Chudak chlapek si veme na sebe brime rodiny, stara se o decka, patrne rozmazluje zenusku. A co odmenu si ani nevrzne, zato si vrzne nejaky „kamarad“. K cemu takovej zivot, to radsi byt sam, nemuset se o nikoho starat, jen o sebe a sve zajmy, obcas si vrznout s znudenou zenskou jak ty… :zed:

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
23.4.13 22:54
@Jedentypan píše:
Zensky jako ty jsou presne duvod proc dneska manzelstvi stoji za houby. Chudak chlapek si veme na sebe brime rodiny, stara se o decka, patrne rozmazluje zenusku. A co odmenu si ani nevrzne, zato si vrzne nejaky „kamarad“. K cemu takovej zivot, to radsi byt sam, nemuset se o nikoho starat, jen o sebe a sve zajmy, obcas si vrznout s znudenou zenskou jak ty… :zed:

Já bych to, kolego, nepaušalizoval. Jsou podobné typy žen, ale příčinu je nutno hledat nejprve u sebe a toho druhého. Žena pro mě není jen zakopulovat a spát, ale zajímá mě, jak se cítí, co prožívá a podle toho se dá i usuzovat, jak je spokojená. Důležité je samozřejmě komunikovat, což se tu lépe, tu hůře daří, ale je to základ vztahu, a to nejen sexuálního.

• Citovat
  • Upravit
Jedentypan
24.4.13 00:04
@napresdrzku píše:
Já bych to, kolego, nepaušalizoval. Jsou podobné typy žen, ale příčinu je nutno hledat nejprve u sebe a toho druhého. Žena pro mě není jen zakopulovat a spát, ale zajímá mě, jak se cítí, co prožívá a podle toho se dá i usuzovat, jak je spokojená. Důležité je samozřejmě komunikovat, což se tu lépe, tu hůře daří, ale je to základ vztahu, a to nejen sexuálního.

To jsou kecy, trava u sousedu je vzdycky zelenejsi :mrgreen: po letech spolecnyho zivota je tezky zaujmout jako nekde neokoukany. A rekl bych, ze spis naopak takovi ti typci, co moc resi city, jsou ti nejvic podvadeni. Kdezto „drsonovi“ je zenska u prdele a naopak zenska vyciti, ze neni jistej a snazi se…

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
24.4.13 09:49
@Jedentypan píše:
To jsou kecy, trava u sousedu je vzdycky zelenejsi :mrgreen: po letech spolecnyho zivota je tezky zaujmout jako nekde neokoukany. A rekl bych, ze spis naopak takovi ti typci, co moc resi city, jsou ti nejvic podvadeni. Kdezto „drsonovi“ je zenska u prdele a naopak zenska vyciti, ze neni jistej a snazi se…

I tak se k tomu dá přistupovat, ale časem člověk může zjistit, že to tak úplně fungovat nemusí. Jde o to, aby ti dva byli kompatibilní i po letech, nikdo neočekává, že bude každý týden vana plná květin růží, nebo že bude hodinová předehra a po milování další hodina objímání, ale zase hrát si na drsoně jen proto, aby ženská cítila, že nemá chlapa jistýho a snažila se - nevím nevím.

• Citovat
  • Upravit
10120
24.4.13 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení