Nemám vůbec chuť na sex se svým manželem

Anonymní
22.4.13 10:59

Nemám vůbec chut na sex se svým manželem...

Holky chci se svěřit, nemám vůbec chut na sex jsem jak frigidní… :( a už jen představa že bych musela mít sex je mi nepříjemná. Nedokážu se do toho donutit, manžela je mi líto ale já nevím jak tyhle pocity překonat, zda brát nějaké povzbuzující prášky nebo tak něco? Máte někdo takovou zkušenost? Mrzí mě to kvůly manželovi…ale i kvůly mě jsem mladá a nechci sex. Dřív jsem taková nebyla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
22.4.13 11:02

Co návštěva sexuologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 11:06

@radúna Ano to mě napadlo…jinak já nemám problém, že bych neměla ráda sex, ale mám problém že nemám ráda sex s mým mužem…problém spíš bude jak tam dostat jeho k seguologovi…

• Citovat
  • Upravit
35974
22.4.13 11:10

Proc jeho? Co se ti na nem protivi, ze ho nechces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.4.13 11:10

Tak bez za sousedem tam chut treba bude :-P.
Ne musela jsem si rypnout.
Asi nejaka ponorka snad se casem chut vrati :-*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 11:13
@Anonymní píše:
Holky chci se svěřit, nemám vůbec chut na sex jsem jak frigidní… :( a už jen představa že bych musela mít sex je mi nepříjemná. Nedokážu se do toho donutit, manžela je mi líto ale já nevím jak tyhle pocity překonat, zda brát nějaké povzbuzující prášky nebo tak něco? Máte někdo takovou zkušenost? Mrzí mě to kvůly manželovi…ale i kvůly mě jsem mladá a nechci sex. Dřív jsem taková nebyla…

ahoj, jsem na tom úplně stejně, jako ty…tak jsem zvědavá, co se tady dozvím :idea: :idea:

• Citovat
  • Upravit
12154
22.4.13 11:14
@Anonymní píše:
@radúna Ano to mě napadlo…jinak já nemám problém, že bych neměla ráda sex, ale mám problém že nemám ráda sex s mým mužem…problém spíš bude jak tam dostat jeho k seguologovi…

Podle tohoto máš problém ty. Tak tam netahej zatím svého muže i když to není asi na škodu. Ale tak tam zajdi snad nejdřív ty sama. Ty nechceš spát s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 11:33

Napíšu ti svojí zkušenost…na sex s manželem už se mi chuť s léty nějak taky vytratila, spíš je to taková povinnost. Taky jsem si říkala, co se to se mnou dějě, zobala jsem tu ženšenové prášky a podobně… a nic. Pak jsem potkala kamaráda, přeskočila jiskra, stali se z nás milenci a já se nestačila divit, jak se mi vzbouřily hormony a během 14 dnů je za mě najedou pomalu nymfomanka… takže si myslím, zvlášť, když jsi předtím problém neměla, že je to prostě v tobě, jen někde hluboko ukryté. Psychika a stereotyp dělá své. Tím ti nechci radit, abys sis našla milence, třeba to sexuolog taky dokáže v člověku znovu probudit…nevím. 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.13 11:39

Tak já mám podobný problém, ale kojím, tak to přisuzuji tomu, že mám po porodu zblázněný hormony, ale manžela je mi taky líto :-(

• Citovat
  • Upravit
6725
22.4.13 11:39

Ahojky, měla jsem jednu dobu podobný problém. Ovšem opravdu jsem neměla chuť na sex vůbec a bylo jedno s kým. Nicméně jsem pak zjistila, že to nejspíš bylo antikoncepcí.
Takže pokud nějakou bereš, doporučuji vysadit nebo alespoň změnit.
K sexuologovi bych taky zašla. Obzvlášť pokud je problém jen s manželem.
Držím palce, ať se to brzy vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.4.13 11:59
@Anonymní píše:
Napíšu ti svojí zkušenost…na sex s manželem už se mi chuť s léty nějak taky vytratila, spíš je to taková povinnost. Taky jsem si říkala, co se to se mnou dějě, zobala jsem tu ženšenové prášky a podobně… a nic. Pak jsem potkala kamaráda, přeskočila jiskra, stali se z nás milenci a já se nestačila divit, jak se mi vzbouřily hormony a během 14 dnů je za mě najedou pomalu nymfomanka… takže si myslím, zvlášť, když jsi předtím problém neměla, že je to prostě v tobě, jen někde hluboko ukryté. Psychika a stereotyp dělá své. Tím ti nechci radit, abys sis našla milence, třeba to sexuolog taky dokáže v člověku znovu probudit…nevím. 8)

jestli je ten sexuolog pěknej :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.4.13 12:00

Ahoj, taky jsem měla podobný problém, po 10ti letech mě to nějak nebavilo, vždycky jsem se nutila, až po vysazení antokoncepce se všechno změnilo. Je to fakt taky těma práškama, úplně se to změnilo, už 2 roky neberu nic a je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.13 12:01

@mařenkaa - takhle jsem to nemyslela :-D

• Citovat
  • Upravit
581
22.4.13 12:02

Ahoj…a nebude problém spíš v tom, že už tě nedokáže pořádně vzrušit? Mě třeba s přítelem pomohla menší pauza, vždycky jsme se jen pomazlili a v „nejlepšim“ to utli a chuť se pomalu začala zase stupňovat, nebo už pořádně neví kam šáhnout a vrhá se rovnou na věc, to potom člověka přestane bavit…s manželem sis o tom promluvila? Třeba by jen stačilo vrátit se na začátek a znovu pomalu poznávat svoje těla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.4.13 12:03
@Anonymní píše:
@mařenkaa - takhle jsem to nemyslela :-D

ale vyznělo to pěkně, dneska jsem se od rána poprvý konečně zasmála :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí