Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1194
13.8.19 18:58
@aiwwa píše:
To nestojí :roll: a chleba padesát :mrgreen:

Hele nemam nejaky srovnani s celou republikou, ale divil jsem se jak malo plati nekde na vesnici, co jsem slysel, a tady proste za kazdou navstevu solis aspon petikilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116274
13.8.19 19:00
@Kriss Tina píše:
@aiwwa ale za banalitu jako zácpa nebudeš platit tisíce každý měsíc :nevim:

Tak jasně že ne, ale chtěla jsem tím říct, že i za banality se platí dost, takže nějaká chronická nemoc může klidně ty tisíce stát. Třeba atb a další léky je cena podle kg zvířete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116274
13.8.19 19:00
@Jaholos píše:
Hele nemam nejaky srovnani s celou republikou, ale divil jsem se jak malo plati nekde na vesnici, co jsem slysel, a tady proste za kazdou navstevu solis aspon petikilo. :nevim:

Já srovnání mám a cena skoro stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
13.8.19 19:02
@aiwwa píše:
Já srovnání mám a cena skoro stejná.

Taky mám srovnání mezi více městy a ceny jsou brutálně rozdílné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
13.8.19 19:04
@wildcherry píše:
Prestante uz s tema autama, pak absolutne nemam co napsat, pac se citim zhyrale :lol: :lol: :lol:

A kolik máš aut???
Já se zhýrale cítít nemusím, protože mám jen 2, víc si dovolit nemůžu. Držím si levná auta, na která jsou levné díly… Na běžné ježdění mám Superba a na svátky Fábii… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
13.8.19 19:05
@aiwwa píše:
Tak jasně že ne, ale chtěla jsem tím říct, že i za banality se platí dost, takže nějaká chronická nemoc může klidně ty tisíce stát. Třeba atb a další léky je cena podle kg zvířete.

A vezmi si, ze vetsina leku jsou uplne halerove polozky. Antibiotika koupis za par korun, nekde v cizine i bez predpisu. Takze platis hlavne za tu praci veterinare a nekde to proste hodne osoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
13.8.19 19:06
@Janli píše:
Já jsem si nemohla pomoct :oops:.

Komu není pomoci, tomu není rady… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
13.8.19 19:08

Zakladatelko, nabidni hlídání dítěte, v Praze ti za rozumnou cenu utrhnou ruce. Rozhod mezi známé + bych projela inzerci :palec: a to zvládneš i se svým prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
13.8.19 19:09
@Tamara86 píše:
Já fakt nechápu jak někdo může napsat dej pryč psa. Nejsem žádný chovatel miliony zvířat ale tak jak se některý člověk chová k nim, tak bych mu to přála i obráceně. To zvíře za to může? Někdo si ho koupí, to zvíře si nemůže vybrat v jaké rodině bude žít a pak ho zabijete protože nemáte peníze na léky? Nezlobte se na mě ale pokud budete trpět nějakou nemoci tak by vás taky měli uspat aby jste rodinu moc nestála, co když na to nebudou mít? :pocitac: Samozřejmě že dítě je na prvním místě. Ale pokud si někdy zvíře pořídíte je vaše povinnost se o něj starat :mavam:

Záleží na tom, jakou nemocí trpí a zda má léčení význam. Když je člověk v poslední fázi rakoviny s šílenejma bolestma a bez šance na zlepšení, leckde mu lékaři dají nadlimitní dávku morfinu a zbaví ho utrpení, akorát se o tom nesmí nikdo dozvědět… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.8.19 19:11
@Kfětoslava píše:
Zakladatelko, nabidni hlídání dítěte, v Praze ti za rozumnou cenu utrhnou ruce. Rozhod mezi známé + bych projela inzerci :palec: a to zvládneš i se svým prckem

No já nevím, kdo by si nechal hlídat dítě v bytě, kde je nemocný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
13.8.19 19:11
@Ernais píše:
Vazne bys lecila stareho psa x tisici mesicne a diteti dala levne UM a pleny?

Tak ta diskuze není o mě ;) jen jsem se snažila nabídnout možné řešení a ne si kopnout ;)
Pokud je dítě na drahém mléku a sneslo by třeba Sunar, tak myslím, že po něm neumře.
Možná i tobě ho máma dávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
13.8.19 19:12

Zakladatelko jakého máš psa a co mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
13.8.19 19:13
@Tamara86 píše:
A dát ho pryč, myslím že nemocného psa nikdo chtít nebude(a pokud jo tak má víc charakteru než ten kdo ho dal pryč) a za druhé měli jste tady už někdo psa? Když s vámi ten pes žije nějaký ten rok, je to člen rodiny. Já bych to nedokázala. Pokud nejsou peníze tak se budeme zbavovat zvířat, ty se bránit nemůžou, poté se zbavíme manžela protože málo vydělává a pak by jste se zbavovali čeho?

Já teda dítě neměl /aspoň ožádném nevím/, psa jo. Samozřejmě to byl člen rodiny, ale rozhodně bych dal přednost dítěti… Kdyby to nešlo jinak a moje děcko nebo kterýkoliv člen rodiny neměl co do huby, tak prostě psa aspoň šoupnu do útulku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
13.8.19 19:16
@hanka.br. píše:
No já nevím, kdo by si nechal hlídat dítě v bytě, kde je nemocný pes.

Tak myslím, že neni infekční, zakladatelka se může s potencialni zajemkyni dohodnout kde, jak co. Treba by nekdo potřeboval větší dítě vyzvednout z druziny a doprovodit domů, cokoliv. Vím, že co se týče dětí, je velká poptávka. A i kdyby to mělo hodit par stovek týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36683
13.8.19 19:18
@Venetia píše:
Jestli platí za 2+1 v centru 15 t, tak pochybuju, že by sehnali něco levnejsiho

2+1 v centru za 15 tisíc včetně poplatků je výhra ve sportce a nic levnějšího a přitom ne výrazně horšího v Praze nesežene! Před pár lety jsem na okraji Prahy pronajímal 2+kk za 9.500 Kč + cca 4.000 Kč poplatky, a i to jenom proto, že byl dobrý nájemník, tak jsem mu nechtěl zbytečně zvedat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat