Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Evulina píše:
To je vážně padlý na hlavu. Děti přecpaný pokojíček plastovejma čínskejma blbostma, řeší se skříně až do stropu, aby se to tam vešlo a přitom dítě si mnohem víc váží toho, když dostane třeba jen jednu hračku, víc si jí váží a dokonce, světe div se, víc si s ní i vyhraje. Mě se vždycky líbilo, jak dítě dostalo jednu hračku, holčička třeba panenku a tu měla jak svátost, hrála si s ní celé dětství, usínala s ní a vstávala a pak jí schovala ještě pro své vlastní děti. Dnešní doba je hrozně konzumní.
No tak, trochu se stydim ze…Taky by jsme asi vybavili skolku, ale vim jak to myslis a ta predstava mi byla vzdycky sympaticka.Moje holky si hraji jeste s hrackama po manzelove starsi segre a jsou nadseny, nebo aspon ta mladsi teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:Tak to asi nechápu
jiste, my taky.
@Kriss Tina píše:Jestli platí za 2+1 v centru 15 t, tak pochybuju, že by sehnali něco levnejsiho
Tak 13 lety pes, pokud je to nějaká větší rasa, je už starý, tam už toho moc nevylepsis no, to už bude jenom horší. Nechápu proč teda musíte bydlet v centru, tam jsou byty nejdražší, zas na mateřské nemusíš bydlet v centru, po Praze jsou obchody všude, plus si teda můžeš prakticky cokoliv nechat dovézt až domů, i kdybys bydlela někde na okraji
@Evulina píše:
No, myslím si, že dostupný obchody jsou po Praze i jinde, v levnějších čtvrtích. Teď jsou krámy na každém rohu + internetové obchody s dovozem domů. Tak drahý byt, když nemáte skoro co do pusy, to je drahá sranda.
Co je levnější čtvrt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
No tak, trochu se stydim ze…Taky by jsme asi vybavili skolku, ale vim jak to myslis a ta predstava mi byla vzdycky sympaticka.Moje holky si hraji jeste s hrackama po manzelove starsi segre a jsou nadseny, nebo aspon ta mladsi teda.
Psala jsem, co je padlý na hlavu a co se mi líbí. Nepsala jsem, jak to mají moje holky. Právěže se bohužel blíží tomu přecpanému pokojíku. Když jim to nedáme my, dají jim to příbuzní. A já jsem přitom duší minimalista. Takže mě to právě trochu štve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Co je levnější čtvrt?
Já nevím, v Praze nebydlím, ale někde nějaké sídliště na okraji Prahy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Nežijeme naštěstí v době prababicek a zvířata pro nás mají poněkud jiný význam, nez kdysi na statku.
Proč naštěstí?
Já se žít na statku „po vzoru prababiček“ například svobodně rozhodla a nelituju toho. V bytě ve městě se psíkem v růžovém oblečku bych se asi udusila. Každý to máme holt jinak nastavené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zacala bych tim, ze se zbavim dluhu. Na vanoce a narozeniny se da koupit neco velmi levneho, nebo za par korun upec dort, rodina to urcite pochopi, ze nemate na rozhazovani. Procpak davas UM? Kolik je diteti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně, že máte psa no, když nemůžete zajistit kvalitní život ani tomu dítěti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, psa mám 13 let, je to můj parťák. Rozhodně ho nenechám utratit.. Bydlíme v Praze skoro u centra máme 1+2,nemam řidičák, potrebuju dostupný obchody.. Díky za radu, zkusím ty letáky. A nebojte, těhotná už nechci být.. Teda chci ale až se z toho dostaneme
Tak skoro u centra sezenes brigadu skoro vsude…
- Citovat
- Upravit
A k tomu autu, pokud manzel nejezdi nekam za Prahu, tak je podle me uplne zbytecny. Ja auto nevlastnila nikdy, dokonce ani prvni tydny kdy se narodil syn jsme byli bez auta a uplne v pohode se tak da zit. Na jezdeni po meste je stejne lepsi MHD (i kdyz znam lidi co by do “socky” nevlezli, paradoxne jsou to vzdy ti nejvetsi vidlaci
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me by zajimalo, jak jste prisly na to, že bydli v Praze… sorry, že vam rozbiju iluze, ale ne, opravdu ne všichni bydlí v Práglu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Me by zajimalo, jak jste prisly na to, že bydli v Praze… sorry, že vam rozbiju iluze, ale ne, opravdu ne všichni bydlí v Práglu.
Pise - bydlime v Praze skoro u centra ve 2+1 a jestli plati 15 tisic i s energiema, tak to maji jeste za slusny penize…
- Citovat
- Upravit
@debra.morgan na předchozí stránce píše že má psa 13 let a bydlí v centru Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Nechám ho utratit. Psala jsem, že jsem v tomhle realista. Pro mě by bylo přednější dítě.
To je ale zrůdný myšlenkový pochod. Nejsi dobrý člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit