Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
13.8.19 16:54
@Evulina píše:
To je vážně padlý na hlavu. Děti přecpaný pokojíček plastovejma čínskejma blbostma, řeší se skříně až do stropu, aby se to tam vešlo a přitom dítě si mnohem víc váží toho, když dostane třeba jen jednu hračku, víc si jí váží a dokonce, světe div se, víc si s ní i vyhraje. Mě se vždycky líbilo, jak dítě dostalo jednu hračku, holčička třeba panenku a tu měla jak svátost, hrála si s ní celé dětství, usínala s ní a vstávala a pak jí schovala ještě pro své vlastní děti. Dnešní doba je hrozně konzumní.

No tak, trochu se stydim ze…Taky by jsme asi vybavili skolku, ale vim jak to myslis a ta predstava mi byla vzdycky sympaticka.Moje holky si hraji jeste s hrackama po manzelove starsi segre a jsou nadseny, nebo aspon ta mladsi teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106595
13.8.19 16:54
@debra.morgan píše:
jiste, my taky.
Tak to asi nechápu
@Kriss Tina píše:
Tak 13 lety pes, pokud je to nějaká větší rasa, je už starý, tam už toho moc nevylepsis no, to už bude jenom horší. Nechápu proč teda musíte bydlet v centru, tam jsou byty nejdražší, zas na mateřské nemusíš bydlet v centru, po Praze jsou obchody všude, plus si teda můžeš prakticky cokoliv nechat dovézt až domů, i kdybys bydlela někde na okraji :nevim:
Jestli platí za 2+1 v centru 15 t, tak pochybuju, že by sehnali něco levnejsiho
@Evulina píše:
No, myslím si, že dostupný obchody jsou po Praze i jinde, v levnějších čtvrtích. Teď jsou krámy na každém rohu + internetové obchody s dovozem domů. Tak drahý byt, když nemáte skoro co do pusy, to je drahá sranda.

Co je levnější čtvrt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 17:08
@wildcherry píše:
No tak, trochu se stydim ze…Taky by jsme asi vybavili skolku, ale vim jak to myslis a ta predstava mi byla vzdycky sympaticka.Moje holky si hraji jeste s hrackama po manzelove starsi segre a jsou nadseny, nebo aspon ta mladsi teda.

Psala jsem, co je padlý na hlavu a co se mi líbí. Nepsala jsem, jak to mají moje holky. Právěže se bohužel blíží tomu přecpanému pokojíku. Když jim to nedáme my, dají jim to příbuzní. A já jsem přitom duší minimalista. Takže mě to právě trochu štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 17:09
@Venetia píše:
Co je levnější čtvrt?

Já nevím, v Praze nebydlím, ale někde nějaké sídliště na okraji Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 17:11
@Venetia píše:
Nežijeme naštěstí v době prababicek a zvířata pro nás mají poněkud jiný význam, nez kdysi na statku.

Proč naštěstí?
Já se žít na statku „po vzoru prababiček“ například svobodně rozhodla a nelituju toho. V bytě ve městě se psíkem v růžovém oblečku bych se asi udusila. Každý to máme holt jinak nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
13.8.19 17:15

Tak zacala bych tim, ze se zbavim dluhu. Na vanoce a narozeniny se da koupit neco velmi levneho, nebo za par korun upec dort, rodina to urcite pochopi, ze nemate na rozhazovani. Procpak davas UM? Kolik je diteti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
13.8.19 17:17

Tak hlavně, že máte psa no, když nemůžete zajistit kvalitní život ani tomu dítěti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.8.19 17:20
@Anonymní píše:
Holky, psa mám 13 let, je to můj parťák. Rozhodně ho nenechám utratit.. Bydlíme v Praze skoro u centra máme 1+2,nemam řidičák, potrebuju dostupný obchody.. Díky za radu, zkusím ty letáky. A nebojte, těhotná už nechci být.. Teda chci ale až se z toho dostaneme

Tak skoro u centra sezenes brigadu skoro vsude…

• Citovat
  • Upravit
285
13.8.19 17:20

A k tomu autu, pokud manzel nejezdi nekam za Prahu, tak je podle me uplne zbytecny. Ja auto nevlastnila nikdy, dokonce ani prvni tydny kdy se narodil syn jsme byli bez auta a uplne v pohode se tak da zit. Na jezdeni po meste je stejne lepsi MHD (i kdyz znam lidi co by do “socky” nevlezli, paradoxne jsou to vzdy ti nejvetsi vidlaci :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
13.8.19 17:27

Me by zajimalo, jak jste prisly na to, že bydli v Praze… sorry, že vam rozbiju iluze, ale ne, opravdu ne všichni bydlí v Práglu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.8.19 17:31
@debra.morgan píše:
Me by zajimalo, jak jste prisly na to, že bydli v Praze… sorry, že vam rozbiju iluze, ale ne, opravdu ne všichni bydlí v Práglu. :mrgreen:

Pise - bydlime v Praze skoro u centra ve 2+1 a jestli plati 15 tisic i s energiema, tak to maji jeste za slusny penize…

• Citovat
  • Upravit
33844
13.8.19 17:32

@debra.morgan pise ze bydli v Praze, skoro v centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201

@debra.morgan příspěvek z 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136

@debra.morgan na předchozí stránce píše že má psa 13 let a bydlí v centru Prahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.8.19 17:34
@Janli píše:
Nechám ho utratit. Psala jsem, že jsem v tomhle realista. Pro mě by bylo přednější dítě.

To je ale zrůdný myšlenkový pochod. Nejsi dobrý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat