Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
13.8.19 15:15

Prestante uz s tema autama, pak absolutne nemam co napsat, pac se citim zhyrale :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
13.8.19 15:16
@Kačus82 píše:
A ty tady mas provizi za prokecanou stranku nebo co, vis co se ted semele? :mrgreen:

Určitě nemá, ale má názor dle mě který má logiku, at se tu semele co chce, kdo je rozumný vidí v čem je tady problém, věřím, že máš podobný názor jako my dvě, ale máš pravdu může se to tu semlet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.8.19 15:16

A jestli me poslete jit neco delat, tak to vim taky, ze bych mela ale nechce se mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.8.19 15:21
@Kačus82 píše:
A ty tady mas provizi za prokecanou stranku nebo co, vis co se ted semele? :mrgreen:

Já jsem si nemohla pomoct :oops:.

• Citovat
  • Upravit
81287

Prosím, a jak to je? Kde zakladatelka bydlí a co chlap dělá, že tak blbě vydělává? A že bydlí tak draho? Kolik jich je a jak mají staré děti?
Co se týče psa - myslím že u nás hladem nikdo neumírá. X tisíc měsíčně za veterinu znamená, že pes už asi potřebuje stálou péči a tudíž bych i zvažovala, zda má cenu ho trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@onajeblond píše:
Určitě nemá, ale má názor dle mě který má logiku, at se tu semele co chce, kdo je rozumný vidí v čem je tady problém, věřím, že máš podobný názor jako my dvě, ale máš pravdu může se to tu semlet :D
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
lucenka

Je to blbý, ale zbavila bych se psa, případně se přestěhovala do menšího bytu. A na věcech z druhé ruky není nic špatnýho, takže tím bych se přestala užírat.

• Citovat
  • Upravit
339
13.8.19 15:23

Já fakt nechápu jak někdo může napsat dej pryč psa. Nejsem žádný chovatel miliony zvířat ale tak jak se některý člověk chová k nim, tak bych mu to přála i obráceně. To zvíře za to může? Někdo si ho koupí, to zvíře si nemůže vybrat v jaké rodině bude žít a pak ho zabijete protože nemáte peníze na léky? Nezlobte se na mě ale pokud budete trpět nějakou nemoci tak by vás taky měli uspat aby jste rodinu moc nestála, co když na to nebudou mít? :pocitac: Samozřejmě že dítě je na prvním místě. Ale pokud si někdy zvíře pořídíte je vaše povinnost se o něj starat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.8.19 15:24
@Tamara86 píše:
Já fakt nechápu jak někdo může napsat dej pryč psa.Nejsem žádný chovatel miliony zvířat ale tak jak se některý člověk chová k nim, tak bych mu to přála i obráceně. To zvíře za to může? Někdo si ho koupí, to zvíře si nemůže vybrat v jaké rodině bude žít a pak ho zabijete protože nemáte peníze na léky? Nezlobte se na mě ale pokud budete trpět nějakou nemoci tak by vás taky měli uspat aby jste rodinu moc nestála, co když na to nebudou mít? :pocitac: Samozřejmě že dítě je na prvním místě. Ale pokud si někdy zvíře pořídíte je vaše povinnost se o něj starat :mavam:

Velmi jednoduse to muzeme napsat: pani nema prostredky na jeho udrzbu. Neporizuji si psa, pokud na nej nemam. Nevim, jake castky se schovavaji pod pojmem tisice korun na leky, ale asi to bude vice nez 2000.

Co se tyka UM, nikdy nas to nestalo vic nez necelych 2000kc mesicne a to jsme kupovali drahou znacku. Kdybych byvala mela sunar, nebylo by ani to. A pro dite plati to same jako pro psa: pokud na nej nemam, neporizuju si ho.

Příspěvek upraven 13.08.19 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109473
13.8.19 15:25
@hanka.br. píše:
O kom to tady píšeš jako o krutých supermatkách - můžeš být konkrétní?

nemusím, každý si to může v podobných diskuzích přečíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.8.19 15:27

A dát ho pryč, myslím že nemocného psa nikdo chtít nebude(a pokud jo tak má víc charakteru než ten kdo ho dal pryč) a za druhé měli jste tady už někdo psa? Když s vámi ten pes žije nějaký ten rok, je to člen rodiny. Já bych to nedokázala. Pokud nejsou peníze tak se budeme zbavovat zvířat, ty se bránit nemůžou, poté se zbavíme manžela protože málo vydělává a pak by jste se zbavovali čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 15:29
@Tamara86 píše:
Já fakt nechápu jak někdo může napsat dej pryč psa. Nejsem žádný chovatel miliony zvířat ale tak jak se některý člověk chová k nim, tak bych mu to přála i obráceně. To zvíře za to může? Někdo si ho koupí, to zvíře si nemůže vybrat v jaké rodině bude žít a pak ho zabijete protože nemáte peníze na léky? Nezlobte se na mě ale pokud budete trpět nějakou nemoci tak by vás taky měli uspat aby jste rodinu moc nestála, co když na to nebudou mít? :pocitac: Samozřejmě že dítě je na prvním místě. Ale pokud si někdy zvíře pořídíte je vaše povinnost se o něj starat :mavam:

Ale u zakladatelky není dítě na prvním místě. Dítě nemá skoro co jíst..přednost má pes. V situaci, v jaké zakladatelka je, je neúnosné platit xtisíc za léky pro psa a přitom ani nemít na pořádné jídlo pro své dítě.
A jíš maso? Psa ti líto je, ale vepříka, z které si dáváš sunčičku, to tě nechává chladnou? Pokud nejíš maso a nejíš mléčné výrobky a vejce z konvenčních chovů, pak bych pochopila dávání na stejnou úroveň člověka a psa. Ale jestli jíš maso a konvenční ml. výroby a vejce a zastáváš se jenom psů, ale krav, prasat a slepic ne, pak je to pokrytectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.8.19 15:30

@warita tím pádem se musí zbavit i dítěte když to finančně neutahne. Myslím že teď je pozdě řešit co si měla a neměla pořizovat i když můj názor je stejný, že si nebudu pořizovat nic na co nemám. Ale radit ať začne u psa protože je nemocný to je na :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.8.19 15:30

@Tamara86 já psa mám. Pokud by byla situace jídlo pro rodinu vs léky pro psa, tak by měl pes smůlu. Nicméně zakladatelka už nekomunikuje a nedodala podrobnosti, tak těžko dělat nějaké závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 15:31
@Tamara86 píše:
A dát ho pryč, myslím že nemocného psa nikdo chtít nebude(a pokud jo tak má víc charakteru než ten kdo ho dal pryč) a za druhé měli jste tady už někdo psa? Když s vámi ten pes žije nějaký ten rok, je to člen rodiny. Já bych to nedokázala. Pokud nejsou peníze tak se budeme zbavovat zvířat, ty se bránit nemůžou, poté se zbavíme manžela protože málo vydělává a pak by jste se zbavovali čeho?

Světe div se, psa máme, máme kočky, prase, kozy, slepice a kuřata. Ale NIKDY bych neupřednostnila zvíře nad své dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat