Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aiwwa píše:
Tak letáky je dřina za drobné. Než letáky, tak u nás berou firmy Lidlu na doplňování zboží a či vím, dá se domluvit třeba třikrát týdně na čtyři hodiny. Jako není to nic moc, ale každá koruna se počítá. Pokud bydlí ve městě, zbavila bych se auta. No a kdyby ses ozvala Zakladatelko, tak myslím, že holek co by pomohli a poslali třeba oblečení za poštovné by se tu taky pár našlo. Když tak mi napiš SZ, poslala bych ti něco pro psa.
Poslala bych jak pro psa, tak klidně i pro dítě… pokud se zakl.ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačus82 píše:
Ja mam pocit, ze teda jo
Určitě ne..vím od holek jaká to je dřina a nevyplatí se to je to za pár supu. Vsechny co to dělaly se na brzo vyprdly..to už je snad lepší jít vybalovat zboží do Tesca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
No to máš pravdu…
Ale ty největší socky z pravidla mívají jak hodně psů, tak hodně dětí
A ne, nad takovými věcmi, jako jsou peníze, tito lidé dopředu opravdu nepřemýšlejí…
Ono se to nějako uděláStačí, když si přečteš pár diskuzí zde
Není špatný člověk, který upřednostní dítě… Je to i pochopitelné, ale jde o okolnosti…
Jak to ten člověk udělá…
Tak to pardon ale nesouhlasím. Psa nemáme ani jednoho(fenka zemřela před pár lety, měla jsem ji z dob mladí),dítě čekáme páté a socky rozhodně nejsme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Určitě ne..vím od holek jaká to je dřina a nevyplatí se to je to za pár supu. Vsechny co to dělaly se na brzo vyprdly..to už je snad lepší jít vybalovat zboží do Tesca
To bylo na ten Mekac. Nevim, letaky jsem rozdavala naposledy v 15. Odmena 200kc za odpoledne jiz pro me neni motivační
- Citovat
- Upravit
@Ba-stet píše:
Takových případů se najde. Mnoho „chudých“ třeba hulí jak fabrika, to je asi nejčastější. Mají jedno či více aut ve městě. Oblečení ve značkovém, nejnovější elektronika, velká tetování… My měli sousedku, která neplatila nájem, protože neměla peníze - její pes byl bišonek s PP a domů tahali kartony balených vod…
Ale tak ono město neznamená že člověk auto nepotřebuje…já to jedno fakt chápu, být bydlíme ve velkém městě (půl. milionu obyvatel cca)bez auta by to nešlo. Mhd je celkem nákladná věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačus82 píše:
To bylo na ten Mekac. Nevim, letaky jsem rozdavala naposledy v 15. Odmena 200kc za odpoledne jiz pro me neni motivační
Jo takhle…no mekac nejbližší byl od nás přes 40 km takže asi tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87
Ono dost záleží na oblasti, kterou roznášíš. Jestli máš na starosti vesnici o xy RD, kde se opravdu nachodíš, nebo část města se samými byty, kde půl vozíku letáků necháš v jednom vchodě. Naši letáky roznášeli. Když měli oblast s RD, tak se fakt nachodili. Pak měli oblast střed města - samé byty, to byla celkem pohoda. Peníze plus mínus stejné… Ale jestli někdo řeší takové existenční problémy, že nemá ani na jídlo, tak je dobrá každá (i když vydřená) koruna…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Ale tak ono město neznamená že člověk auto nepotřebuje…já to jedno fakt chápu, být bydlíme ve velkém městě (půl. milionu obyvatel cca)bez auta by to nešlo. Mhd je celkem nákladná věc.
To mi neříkej, že MHD tě vyjde dráž než provoz auta. Já jsem na vesnici bez auta už několik let a paráda, skoro všude se dá dojet na kole nebo pěšky a aspoň dělám i něco pro zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
To mi neříkej, že MHD tě vyjde dráž než provoz auta. Já jsem na vesnici bez auta už několik let a paráda, skoro všude se dá dojet na kole nebo pěšky a aspoň dělám i něco pro zdraví.
No mně třeba MHD měsíčně vyjde na cca 3000,chlap jezdí do práce autem a tolik za měsíc neprojede ani náhodou no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa Tak jezdit na kole vsude, nevim, co kdyz mas malé děti? Myslim ze auto je vážně potreba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme na tom teď celkem bídně. Ještě rok zpátky jsme měli 40k čistého měsíčně, potom se přišlo na to, že babička má dluhy takže úspory pryč, potom stěhování, abychom mohli mít vlastní tak jsme si vzali půjčku, teď to máme na půl rozkopaný protože vyschly úspory a navyšovat půjčku nehodláme. Už tak je na 5 let.
Přesně řečeno jsme -15k a to je dva dny po výplatě. Partner musel změnit práci takže příjmy poloviční a mrňous se musel spokojit s levnějším mlékem i plenkama. Naštěstí už stejně víceméně baští normální jídlo. No, bude trvat pár měsíců než se zase postavíme na nohy. Půl rok nás sedřel ze všeho.
Máme jediný štěstí, že jsem od dětství blázen do tenisu a baseballu tak si na sázkách sem tam na pár tisícovek přijdu.
Je to holt na prd, už se těším až budu moci jít taky do práce. Sehnat něco na víkendy nebo večery je u nás snad nemožný.
Bude líp, hlavně přežít a nezabřednout do dluhů. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Zumpa píše:
Se mi líbí, jak si lidé neschopni uživit sami sebe pořizují psy apod.
a snažit se pochopit, že ten pes už tam byl předtím, že mu je třeba deset a více?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Šmoulice No tak jestli s taky soused nechá utratit, až bude nemocný?No tak já jsem si pořídila zvíře s tím, že se o něj postarám prostě v každém případě…a navíc, je to prostě člen rodiny, takže jiný přístup ani nepřipouštím…
je to smutné, a nejkrutější jsou ty super matky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
No mně třeba MHD měsíčně vyjde na cca 3000,chlap jezdí do práce autem a tolik za měsíc neprojede ani náhodou no
Ježiš a kde? Teda, jasně, nechci to paušalizovat, samozřejmě že třeba konkrétně pro Tebe s pěti dětma je auto nutnost, ale rodina s 1,8 dítěte ve městě, která prostě fakt nemá prachy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
je to smutné, a nejkrutější jsou ty super matky
O kom to tady píšeš jako o krutých supermatkách - můžeš být konkrétní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit