Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Dorotka101 píše:
@Hanka1 jako proč? Úplně zbytecne
jako radit, at roznasi letaky nebo jde na brigádu o vikendu nebo vecer, když je muz doma, popřípadě si najit levnejsi bydleni jsou zbytecne rady? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lalelale to už není nějak důležité, jen nás prostě ta insolvence a to „málo“ finančních prostředků donutilo se otáčetAle zvládnout se to dá, jen člověk musí chtít a já se snažila zakladatelce poradit.
kloubouk dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Něco mi říká, že po tak šílené smršti hejtu se zakladatelka už neukáže a já se jí nedivím. psa nejlíp utopit, do práce tak na 12ctky po nocích, okamžitě najít levnější bydlení bez špetky znalosti o tom, v jakém kraji zakladatelka bydlí…a když to nepomůže, tak utopit i dítě, které si pořídila, když na něj nemá. Někteří by se tu také mohli nad sebou zamyslet, když tak dobře radiPříspěvek upraven 13.08.19 v 13:08
A nejlépe, kdyby se zastřelila sama a rodinu vystřelila do vesmíru, že?
Zakladatelko, vykašli se na ty kecy, drž se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Něco mi říká, že po tak šílené smršti hejtu se zakladatelka už neukáže a já se jí nedivím. psa nejlíp utopit, do práce tak na 12ctky po nocích, okamžitě najít levnější bydlení bez špetky znalosti o tom, v jakém kraji zakladatelka bydlí…a když to nepomůže, tak utopit i dítě, které si pořídila, když na něj nemá. Někteří by se tu také mohli nad sebou zamyslet, když tak dobře radiPříspěvek upraven 13.08.19 v 13:08
Tak vzdycky se najdou chytraci, kteri vyctou tu situaci, jakoby se minulost dala zmenit, nejoblibenejsi srapnel je asi „to sis mela rozmyslet driv, nez jsi roztahla nohy“
, ale jinak zas tak cerne bych to nevidela. At si to vyhodnoti statisticky, ale vetsina myslim radi 1) ozelet oslavy, 2) sekac, 3) zkusit najit levnejsi bydleni. O zbytku neni shoda. Takze nic extremniho ![]()
- Citovat
- Upravit
@Enmamma píše:
To je jako mít nemocné dítě ležáka - stojí mraky peněz. Eutanázie je zdarma. A může si dotyčná vyrobit nové a zdravé dítě, vyjde levněji. Přijde mi to stejné.
To si delas prd.el ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
jako radit, at roznasi letaky nebo jde na brigádu o vikendu nebo vecer, když je muz doma, popřípadě si najit levnejsi bydleni jsou zbytecne rady?
Roznášení letáků je blbost, dřina za prd peníze a doma stohy papírů, kam se podíváš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
To je jako mít nemocné dítě ležáka - stojí mraky peněz. Eutanázie je zdarma. A může si dotyčná vyrobit nové a zdravé dítě, vyjde levněji. Přijde mi to stejné.
Jestli ti to skutečně přijde stejné, tak ti solidně splouchá na maják
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
@stinga to jo, ale já mám skoro tříletou a tý to jedno nenía mně taky nebylo jedno, v čem byla, když byla mimino. Ale to je fuk, v tomhle se s většinou matek prostě neshodnu, sekáč mi neva, ale vadí mi nehezké oblečení, které spolu neladí, jsem fiflena a fintím si dítě. A mrzelo by mě, kdybych to dělat nemohla.
Ale ono se dá i v sekáči nakoupit parádní věci a i značkové Next, HM…a pod. Nebo na modrykonik.cz, mimibazar.cz… ono to trvá, já se snažím od jedné maminy najít vždy více věci za jedno poštovné. A dceru si taky fintím a to nemá moc nových věci. Občas z výprodeju z HM, Tesca. Já mám vždy radost co pořídím z druhé ruky parádního ze sekáče za pár kaček. Jen toho má dcera více než by musela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Co bys poradila ty lepšího? Mně to spíš přijde jako provokace, aby si pejskaři s nepejskařema roztrhali občanky.
jo, taky si to myslim, zas debilnii trotl, ktery chtel rozpoutat hadku
a už nepřileze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
To si delas prd.el ne?
Já nemůžu za to, že lidé považují psa víc za věc než za živou bytost. Pokud ho vnímáš jako almaru, chápu, že mi nerozumíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Jestli ti to skutečně přijde stejné, tak ti solidně splouchá na maják
Tak hlavně, že ty jsi příklad duševního zdraví. Gratuluji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Přesně, je to hnus
Třeba ji děcka taky nechají “utratit”, až bude stará a nemocná.
Nebo ji šoupnou někam na dožití
No to možná nechají, až zjistí, že neměly na jídlo, ale matka valila tisíce měsíčně za psa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
Já nemůžu za to, že lidé považují psa víc za věc než za živou bytost. Pokud ho vnímáš jako almaru, chápu, že mi nerozumíš.
Co???Nerozumim leda tomu, jak muze nekdo srovnavat psa s ditetem proboha. A to kladny vztah ke zviratum mam a vyrustala jsem s nima.Ale proboha stavet nemocneho psa na stejnou metu jako postizene dite, ba naopak vypichovat toho psa snas jeste vic, je mi zle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale to už není nějak důležité, jen nás prostě ta insolvence a to „málo“ finančních prostředků donutilo se otáčet
Ale zvládnout se to dá, jen člověk musí chtít a já se snažila zakladatelce poradit.