Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
13.8.19 13:21

@Hanka1 ne, reaguji na váš první příspěvek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298

S tím psem je to těžké, ono někteří veterináři chtějí jenom rejzovat peníze a schválně prodlužují léčbu, cpou zoufalým majitelům drahé léky, dávají naděje, ale ve finále člověk přijde o tisíce a pes stejně umře, jenom si prodlouží život dejme tomu o pár měsíců, ale už to není život, ale utrpení jak pro psa tak pro majitele. V takovém případě, pokud je pejsek už starý a nevylecitelny, tak chapu že se nechá utratit, je to pro něj spíš vysvobození. Pokud je to jenom nějaká přechodna nemoc a pes by se dal dohromady a žil ještě několik let, je samozřejmě blbost ho utratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
@Tichošlápek píše:
Jestli ti to skutečně přijde stejné, tak ti solidně splouchá na maják

Oba jsou to živí tvorové…

já s ní souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
13.8.19 13:22
@Enmamma píše:
Roznášení letáků je blbost, dřina za prd peníze a doma stohy papírů, kam se podíváš.

tak pokud nemají co do pusy tak i ty letáky jsou lepší než nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
@Anonymní píše:
@Lalelale to už není nějak důležité, jen nás prostě ta insolvence a to „málo“ finančních prostředků donutilo se otáčet :) Ale zvládnout se to dá, jen člověk musí chtít a já se snažila zakladatelce poradit.

Ne vážně, kloubouk dolů, jak ses s tím popasovala.

• Citovat
  • Upravit
21311
@Enmamma píše:
Tak hlavně, že ty jsi příklad duševního zdraví. Gratuluji.

Jsem. A nikdy by mne nenapadlo srovnávat nemocného psa s postiženým dítětem a navrhovat pro oba eutanazii. To je těžce mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.8.19 13:23

Nechala bych utratit všechny co to tady napsali. Ten pes za to asi nemůže, že majitele si ho pořídí aniž by se o něho finančně mohli postarat. On ale na výběr nemá. Přála bych aby se k vám chovali lidi stejně jak vy k zvířatům. Ano dítě je na prvním místě ale kvůli tomu nebudu někoho zabíjet. Pro zakladatelku :v sekači jsou fajn oblečky, zkus třeba podat inzerát na hlídání dětí, třeba bude někdo rád. Jinak nechápu proč si lidi pořizují dítě, zvířata když na to nemají. To si neumí spočítat kolik se dostává na mateřské, nájem, dítě, plat chlapa… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32637

@Kačus82 No jo, jenže u mě je pes součástí rodiny…a pořídila jsem si ho až v době, kdy mu můžu zaplatit léky a léčbu a nemusela bych přemýšlet nad tím, že na to nemám…a nepsala, že by se pes nějak trápil, může být prostě na nějaké drahé dietě nebo to jsou léky na chvíli, to nevíme…každopádně bych nad utracením absolutně nepřemýšlela…brigáda, manžel by prostě musel vydělávat víc a levnější bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale

@Kačus82 jojo ti se strojem času jsou nejlepší. Zvlášť když zakladatelka ani nerekla, kdy je chudoba postihla.

• Citovat
  • Upravit
1573
13.8.19 13:24

Ono hlavně měla paní napsat, jaký mají příjem do domácnosti, takhle tu můžeme spekulovat o čemkoliv a někdy si lidi myslí, že berou málo a nakonec se zjistí, že spíš neumí šetřit a nesmyslně rozhazují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
13.8.19 13:24

@Monchichik V Pepcu zrovna ne, tam je to fakt hnus a nekvalitní. Mně nevadí Tesco nebo HM, ale radši mám různý malý značky, maminky co šijou, a podobně, a to prostě něco stojí. Bylo by mi líto, kdybych to dceři, respektive spíš možná sobě :mrgreen: nemohla dopřát. Ale pro zakladatelku je to bezpředmětný, když nemá pomalu ani na to oblečení ze sekáče. Říkám, manžel ať si najde lepší práci a naučit se líp plánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.8.19 13:26

@Lalelale Hledani jidla v lese :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
@Monchichik píše:
@Kačus82 No jo, jenže u mě je pes součástí rodiny…a pořídila jsem si ho až v době, kdy mu můžu zaplatit léky a léčbu a nemusela bych přemýšlet nad tím, že na to nemám…a nepsala, že by se pes nějak trápil, může být prostě na nějaké drahé dietě nebo to jsou léky na chvíli, to nevíme…každopádně bych nad utracením absolutně nepřemýšlela…brigáda, manžel by prostě musel vydělávat víc a levnější bydlení…

Souhlasím s Tebou. Jen u toho plánování - někdy člověk prostě neví, jak na tom za 10 let bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879

@Lily Evans jen tak ze zvědavosti co s tím pak děláš když dítě vyroste? prodáváš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.8.19 13:27

Teda ženský, některé jste opravdu hrozne. Zakladatelka se chtěla vypsat, sesypete se jak slepice na flus a dáváte ji hroznou čočku. Chudák holka. Já bych vás chtěla vidět v její situaci. Soudíte, aniž by jste věděly podrobnosti a znaly jejich život. Co je to za svět? Pak ten pejsek…paneboze! Vždyť je to člen rodiny. Je mi z některých Vašich rad a komentářů zle! Zakladatelko, tady te bude chápat málokdo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat