Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Crystal87 píše:
No mně třeba MHD měsíčně vyjde na cca 3000,chlap jezdí do práce autem a tolik za měsíc neprojede ani náhodou no
Kde chteji tolik? Kupovala jsem v cervenci v Praze mesicni, ktera plati na vse a vysla mi na 550,–.
Tolik neutracis za mesicni, ale za jednotlive listky, ze?
Moje auto ma malou spotrebu, takze bych tolik mesicne neprojela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Ježiš a kde? Teda, jasně, nechci to paušalizovat, samozřejmě že třeba konkrétně pro Tebe s pěti dětma je auto nutnost, ale rodina s 1,8 dítěte ve městě, která prostě fakt nemá prachy…
No je fakt že žijeme mimo ČR, tam ceny MHD neznám no
u nás mě vyjde lístek po. meste s detma od 6 ti let a to v týdnu od 9 hodin na necelých 27€ týdne. Kdyz jedeme k lékaři ráno před 9 musím jim lístky dokupovat aspoň na cestu tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
No mně třeba MHD měsíčně vyjde na cca 3000,chlap jezdí do práce autem a tolik za měsíc neprojede ani náhodou no
3000 měsíčně? to jezdíš taxíkem ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Kde chteji tolik? Kupovala jsem v cervenci v Praze mesicni, ktera plati na vse a vysla mi na 550,–.
Ne my nežijeme v Čechách proto asi tak drahé, v ČR cenu neznám. Mne to na tolik vyjde pro celou rodinu kolikrát s detma k Dr, jezdíme pro malou do školky a tohle se mi tady vyplatí než kupovat jednotlivé lístky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Tak to pardon ale nesouhlasím. Psa nemáme ani jednoho(fenka zemřela před pár lety, měla jsem ji z dob mladí),dítě čekáme páté a socky rozhodně nejsme.
Sorry, ale o tobě se tady nikdo nebaví…
tak nechápu, proč si na sebe něco vztahuješ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
3000 měsíčně? to jezdíš taxíkem ne
Ona uživatelka se zapomněla zmínit o tom, že žije v zahraničí a naše ceny ani nezná. Hlavně, že má argument.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@aiwwa Tak jezdit na kole vsude, nevim, co kdyz mas malé děti? Myslim ze auto je vážně potreba.
nemám a znám několik rodin bez auta s malými dětmi. nevím, pro mě to prostě nutnost není, pokud člověk nebydlí někde dál od civilizace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crystal87 píše:
Ne my nežijeme v Čechách proto asi tak drahé, v ČR cenu neznám. Mne to na tolik vyjde pro celou rodinu kolikrát s detma k Dr, jezdíme pro malou do školky a tohle se mi tady vyplatí než kupovat jednotlivé lístky.
Aha, takze to jsou 3000,– vydaje mesicne za vic lidi v MHD. Za jednotlivce je to sproste premestena castka a je jedno, kde tady zijes.
My bydlime na JM a vychazi kolem litru MHD jednotlivec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Autem zajedu jednou týdně do města na velký nákup. Náklad cca 50,–kč. Kdybych měla jezdit s dvouma dětma a kočárkem obden nakupovat autobusem tak to máš 4× 60,– A to nemluvím o spotřebě lexaurinu, abych to přežila ve zdraví. Pokud jsi sama a máš obchod za rohem, tak to kolo chápu. S dvouma dětma je to ovšem sci-fi.
tak nákup si můžeš dneska objednat až domů, nevím, mám na to prostě jiný názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Ona uživatelka se zapomněla zmínit o tom, že žije v zahraničí a naše ceny ani nezná. Hlavně, že má argument.
aha, tak to je ve stejné situaci jako zakladatelka ![]()
no nic, zakladatelka se už asi neozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@Hanka1 Tak pokud chlap nedela i vikendy tak zakladatelka jit na par hodin nekam pracovat může to ano. Nekdo tu zminoval prave ze muze jit na noční na to jsem reagovala. Letaky nevim behat s kocarem treba v desti nebo v horku no nevim…
A proc by nemohla jit na nocni, kdyz bude mit treba 2 tydne a ne po sobe. Holt kdyz nejsou penize a jsou potreba, tak se bude muset zacit otacet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
no vidíš a kdybys koupila roční, tak ta stojí jen 3650, proto valím oči, že 3000 měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Autem zajedu jednou týdně do města na velký nákup. Náklad cca 50,–kč. Kdybych měla jezdit s dvouma dětma a kočárkem obden nakupovat autobusem tak to máš 4× 60,– A to nemluvím o spotřebě lexaurinu, abych to přežila ve zdraví. Pokud jsi sama a máš obchod za rohem, tak to kolo chápu. S dvouma dětma je to ovšem sci-fi.