Nemáme peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59496
13.8.19 15:42

@Tamara86 a v přírodě by takovému zvířeti pomohl kdo? Zakl nic moc nenapsala, x tisíc je kolik z rozpočtu. Co to je za léčbu? je to jen na chvíli nebo na roky? Je tam výhled na zlepšení nebo ten pes přežívá. Včera na ifauně taky udržují psa na živu a cpu do něj 8 léků denně které se spolu ani kombinovat nesmí. veterinářka tam rovnou napsala že je adept na utracení nebo ho brzo zabijí ty léky :? Pokud jde o krátkodobou léčbu je to jiné ale tisíce na léčbu nebude mít každý a mají padnout do dluhů? Zase člověk musí být rozumný a jestli jen udržují hodně nemocné zvíře při životě :? x tisíc je fakt široký pojem a aby to nebylo jen kvůli kšeftu veterináře :oops: A jestli jde o víc tisíc měsíčně tak takového psa ani nikomu neudají. Blbě se udává i zdravé zvíře natož aby si někdo dobrovolně vzala psa co vyžaduje drahou léčbu. nebo je to jen nadnesené a jde o pár stovek? Kolik je důchodců co má psa a taky by nemohl dát celý důchod za psa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.8.19 15:44

No ja se zakladatelce taky nedivim, ze tu neni. Protoze na jejim miste by se mi stahla prd.el,ze je u me fakt neco blbe a sla se nad sebou silne zamyslet.Plus,hlavne to vypada, ze si prisla pro stejne tesknici a knucici komentare a jak je vse na prd i jinde a misto toho prisla realita ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
13.8.19 15:46
@wildcherry píše:
No ja se zakladatelce taky nedivim, ze tu neni. Protoze na jejim miste by se mi stahla prd.el,ze je u me fakt neco blbe a sla se nad sebou silne zamyslet.Plus,hlavne to vypada, ze si prisla pro stejne tesknici a knucici komentare a jak je vse na prd i jinde a misto toho prisla realita ze.

Tak tak, ale ono je někdy potřeba trochu studené sprchy, člověk se pak víc zamyslí a třeba na něco přijde. Toto je spíš diskuze k zblití než k pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.8.19 15:46
@Markéta80 píše:
@Tamara86 a v přírodě by takovému zvířeti pomohl kdo? Zakl nic moc nenapsala, x tisíc je kolik z rozpočtu. Co to je za léčbu? je to jen na chvíli nebo na roky? Je tam výhled na zlepšení nebo ten pes přežívá. Včera na ifauně taky udržují psa na živu a cpu do něj 8 léků denně které se spolu ani kombinovat nesmí. veterinářka tam rovnou napsala že je adept na utracení nebo ho brzo zabijí ty léky :? Pokud jde o krátkodobou léčbu je to jiné ale tisíce na léčbu nebude mít každý a mají padnout do dluhů? Zase člověk musí být rozumný a jestli jen udržují hodně nemocné zvíře při životě :? x tisíc je fakt široký pojem a aby to nebylo jen kvůli kšeftu veterináře :oops: A jestli jde o víc tisíc měsíčně tak takového psa ani nikomu neudají. Blbě se udává i zdravé zvíře natož aby si někdo dobrovolně vzala psa co vyžaduje drahou léčbu. nebo je to jen nadnesené a jde o pár stovek? Kolik je důchodců co má psa a taky by nemohl dát celý důchod za psa :?

X tisíc znamená víc, než tisícovka. A i dva tisíce by bylo mnoho ve stavu, kdy její dítě nemá pomalu co do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109684
13.8.19 15:47
@debra.morgan píše:
tak tim bych si fakt jista nebyla, nas veterinar, stary pan, ale nejlepsi siroko daleko (to bez ironie) no a jeho odpoved na utraceni nemocneho zvirete: " to doma nemas zeleznou tyc?" zvirata k nemu berou jen dospeli bez doprovodu deti, protoze ty se z jeho pece casto dlouho vzpamatovavaly…jinak teda u me zalezi na stavu psa a stari a pak vyhodnoceni jestli dlouhodoba draha lecba, na kterou ani nemam, má vůbec smysl… :nevim:

to byměl sand někdo nahlásit, pokud o tom víte. ty lidi k němu přesto chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.8.19 15:48
@onajeblond píše:
přesně tak, děkuji za lidi kteří to vidí stejně reálně, když si to člověk přečte přímo se odpověd nabízí, ano ano ta věta mě taky zabila :mrgreen: :mrgreen:

No ja uplne vidim vyraz sve prababicky(kdyby jeste zila), ktera vyrostla na statku a zazila dve svetove valky, kdybych ji rekla, ze nemame poradne co do pusy a rodina strada, protoze musime kupovat leky pro pejska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.8.19 15:48

Nikdo tu neříkal že pes je na prvním místě. Samozřejmě že dítě je priorita, ale nechápu vaše rady typu zbav se psa, to je fakt hnus. Nejsem zadnej ochránce zvířat. A jak bych to udělala já na jejím místě? Brigády hlídání dětí, úklid, letáky, vždy jsou nějaké náhrady za drahé léky, které jsou spíše reklamním tahem, takže bych se zkusila domluvit i s jiným veterinářem na způsobu léčby, s chlapem bych si promluvila o jiné práci, dívala bych se po jiném pronájmu, chodila bych vybalovat do obchodu v době když je chlap doma, ono když nejsou peníze tak se musí dělat vše co je možné je spousty možnosti aspoň něco zkusit ale nikdy bych neradila utrať psa.To by mi ani přes pusu nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.8.19 15:51
@onajeblond píše:
Tak tak, ale ono je někdy potřeba trochu studené sprchy, člověk se pak víc zamyslí a třeba na něco přijde. Toto je spíš diskuze k zblití než k pláči.

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
13.8.19 15:51
@Tamara86 píše:
@Evulina Zastávám se psa, který pokud snimi žije X let je člen rodiny i když je to pes. A nečetla jsem nikde že dítě má na druhém místě. A jelikož s prasatama, slepicemi, kravami nežijí ve společné domácnosti, nemazlim se snima, nepovídám si snima tak k nim vztah opravdu nemám.

tak napiš řešení, je jiné najednou vydat určitou částku ale třeba 5000 měsíčně nebo víc? Ani nenapsala kolik, o co jde? Ten pes žije jak? To vše je na zvážení, ale koupíš léky pro psa nebo jídlo pro vlastní dítě? Pro někoho tohle může být likvidační a co potom :? a jestli to je vyhlídka na dalších x let :? Když by pes musel na operaci která mu pomůže + následná léčba vyjde na nějakou částku a mám na to je to ok, ale třeba měsíčně 10 000? To už pro kde koho by byl problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
13.8.19 15:52

@Evulina nenapsala nic víc tak se radit nedá. Jasně že pokud nemám co dát dítěti do pusy je to průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
13.8.19 15:52
@Tamara86 píše:
Nikdo tu neříkal že pes je na prvním místě. Samozřejmě že dítě je priorita, ale nechápu vaše rady typu zbav se psa, to je fakt hnus. Nejsem zadnej ochránce zvířat. A jak bych to udělala já na jejím místě? Brigády hlídání dětí, úklid, letáky, vždy jsou nějaké náhrady za drahé léky, které jsou spíše reklamním tahem, takže bych se zkusila domluvit i s jiným veterinářem na způsobu léčby, s chlapem bych si promluvila o jiné práci, dívala bych se po jiném pronájmu, chodila bych vybalovat do obchodu v době když je chlap doma, ono když nejsou peníze tak se musí dělat vše co je možné je spousty možnosti aspoň něco zkusit ale nikdy bych neradila utrať psa.To by mi ani přes pusu nešlo.

Jeste me napadlo, az fakt nebude na ty leky pro psa, jestli by se dala prodat treba detska ledvina :think: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24379
13.8.19 15:54
@Tamara86 píše:
Nikdo tu neříkal že pes je na prvním místě. Samozřejmě že dítě je priorita

Pokud nemam penize na jidlo pro miminko, ale x tisic na peci o psa, tak bych rekla, ze nekde mezi radky je patrno, kdo je na prvnim miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
@Ernais píše:
No ja uplne vidim vyraz sve prababicky(kdyby jeste zila), ktera vyrostla na statku a zazila dve svetove valky, kdybych ji rekla, ze nemame poradne co do pusy a rodina strada, protoze musime kupovat leky pro pejska :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je mi to jasný, to až ted poslední roky je pes strašné trent nebo ne jen pes, ale celkově zvířata, když vidím ty oblečky, nebo kočárek na psa :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
@Kačus82 píše:
Jeste me napadlo, az fakt nebude na ty leky pro psa, jestli by se dala prodat treba detska ledvina :think: :jazyk:

To ne, ona vajíčka a manžel spermie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
13.8.19 15:55
@Markéta80 píše:
To ne, ona vajíčka a manžel spermie :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prdon, není to vtipné, ale musela jsem se usmát :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat