Nemáme peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kačus82 píše:četla jsem diskuzi, nechápu na co reaguješ
@aiwwa @onajeblond vy jsye aosi necetly diskuzi, zeo coklech je tady vlakno asi 7 stranek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
prosím tě, spousta rodin s dětmi nemá auto nebo žena nemá řidičák. Pokud jsem ve finančním srabu, tak auto je první zbytná věc které bych se zbavila.
Jestli s ním jezdí manžel do práce, tak těžko. A jinak teda nevim, ale já mám také dvě malé děti, bydlíme v satelitu Prahy a bez auta ani prd. Představa ze jedu na kole přes ty hlavní tahy, jedno dítě v sedačce a druhé samo na kole - mám triletaka a skoro pětiletého - to je úplně mimo. A to bychom museli jezdit každý den ráno ve špičce do školky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:To nedokážu posoudit,zakladatelku neznám,ale mám z tohoto takový pocit jaký jsem vyjádřila,nebo nabídla jak bych to udělala já,ted tu čtu ostatní diskutující,a koukám,že je tu hodně podobných názorů.
Já mám z toho pocit, že je zakladatelka zvyklá na vysoký standart a najednou se to „zvrtlo“ a ona si nedokáže v hlavě urovnat priority.
@Kačus82 píše:
@aiwwa @onajeblond vy jsye aosi necetly diskuzi, zeo coklech je tady vlakno asi 7 stranek…
Ne, jsem teprve asi na 4 stránce a zatím co vidím, má tu spoustu žen stejný nebo podobný názor, zakladatelka se ptala, tak jsem jí vyjádřila svůj upřímný názor to je vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
no vidíš a kdybys koupila roční, tak ta stojí jen 3650, proto valím oči, že 3000 měsíčně.
Rocni bych nevyuzila. Jezdim kazdy rok na dva tydny v lete do Prahy, tak si poridim mesicni jizdenku, ze na dva tydny je nedelaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
@onajeblond bacha, tady nemůžeš napsat “čokl” a “dala pryč”… tady mají útlocitný duše psy na stejné úrovni jako děti a taky by ses mohla dozvědět jako já, že ti přejí, aby tě tvoje děti taky utratily… Mít moje děti hlad, tak nejenže bude pes to první čeho se zbavím, já bych jim ho klidně upekla k obědu
A ty tady mas provizi za prokecanou stranku nebo co, vis co se ted semele? ![]()
- Citovat
- Upravit
@aiwwa Tak plno chlapu potrebuje auto kterym jezdi do práce o tom přeci žádná
…jak rikam ne kazdy muze byt bez auta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jesle berou od 6 měsíců. Holt ne každá ženská si může dovolit sedět doma na zadku 3 nebo 4 roky. Dáš dítě do jeslí a půjdeš do práce na plný úvazek a je to. Nájem 15 tis je na republiku mimo Prahy dost. Pronajímáme 1+1, 31 m tříčlenné rodině a platí komplet 8 tis. Krajské město. A taky se vejdou, když nemají na větší.
- Citovat
- Upravit
@Šmoulice píše:
Sorry, ale o tobě se tady nikdo nebaví…
tak nechápu, proč si na sebe něco vztahuješ.
Protože takovýhle názor kterým hazes všechny do jednoho pytle mě celkem uráží víš? Nauč se nepausalizovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: četla jsem diskuzi, nechápu na co reaguješ
Ale, jen ze kdyz si otevres diskuzi, ktera ma nakecanych pres 10 stran, tak se muzes vsadit, ze vsechna mozna reseni situace jsou jiz nabidnuta a probrana a navic je diskuze uz zpravidla nekam stocena. Potom ten prispevek reagujici na puvodni dotaz zni jak UFO a uz ti na nej seriozne nikdo nezareaguje a za 2) pokud se neprohlasis treba za Ivanu Gottovou, tak ani nikoho zajimat nebude. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tichošlápek píše:
Jestli s ním jezdí manžel do práce, tak těžko. A jinak teda nevim, ale já mám také dvě malé děti, bydlíme v satelitu Prahy a bez auta ani prd. Představa ze jedu na kole přes ty hlavní tahy, jedno dítě v sedačce a druhé samo na kole - mám triletaka a skoro pětiletého - to je úplně mimo. A to bychom museli jezdit každý den ráno ve špičce do školky
Přesně…je lepší to auto nebo MHD, já bych s detma takto cestu fakt nedala a pak co v zimě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde bydlíte, že máte takový nájem? kde pracuje manžel, že blbě vydělává? Kolik vás je? To je dost podstatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jesle berou od 6 měsíců. Holt ne každá ženská si může dovolit sedět doma na zadku 3 nebo 4 roky. Dáš dítě do jeslí a půjdeš do práce na plný úvazek a je to. Nájem 15 tis je na republiku mimo Prahy dost. Pronajímáme 1+1, 31 m tříčlenné rodině a platí komplet 8 tis. Krajské město. A taky se vejdou, když nemají na větší.
Tak jako radši tak malé dítě „odložit“ do jeslí jenom proto, aby platila x tisíc za psa? No, možná někdo takhle přemýšlí, ač já to teda nechápu. Pro mě by to bylo až krajní řešení, kdybych se zbavila psa, přestěhovala do levnějšího bydlení, přestala fňukat kvůli věcem z druhé ruky a stejně to nestačilo. Můj osobní názor je, že dítě do 2-3 let prostě tu mámu potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
@onajeblond bacha, tady nemůžeš napsat “čokl” a “dala pryč”… tady mají útlocitný duše psy na stejné úrovni jako děti a taky by ses mohla dozvědět jako já, že ti přejí, aby tě tvoje děti taky utratily… Mít moje děti hlad, tak nejenže bude pes to první čeho se zbavím, já bych jim ho klidně upekla k obědu
Upřímně? Jsem na emiminu nějaký čas, diskuze čtu denodenně asi 5 krát, a je mi uplně no víš kde, jaký názor mají na mě ostatní diskutující, a celkově lidi tady, je diskuze do které mohu přidat názor? Tak přidám, já mám prostě nastavené svoje hodnoty životní jak mám, no asi jsme na tom hodně podobně, prostě pro mě je na první místě dítě (a to nejsem zatím matka) než pes, kdybych napsala něco jak to vidím, tak mě tu sežerou, ale to nebudu psát. Tvoje poslední věta se mi moc libí, jsme na tom stejně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak jako radši tak malé dítě „odložit“ do jeslí jenom proto, aby platila x tisíc za psa? No, možná někdo takhle přemýšlí, ač já to teda nechápu. Pro mě by to bylo až krajní řešení, kdybych se zbavila psa, přestěhovala do levnějšího bydlení, přestala fňukat kvůli věcem z druhé ruky a stejně to nestačilo. Můj osobní názor je, že dítě do 2-3 let prostě tu mámu potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit